I rëndësishëm: Kjo faqe është duke përdorur cookies (cookies). Duke përdorur këtë faqe interneti pa turning off cookies në shfletuesin, do të thotë se jeni dakord për të përdorur atë.
Buy Now! Features Downloads

Fito me ne!

Nëse ju do të donte për të filluar fituar para me vBET bashkohen për të Programi Filialin.
Results 1 te 7 e 7

Thread: Kushti gjuhë të integruar në sistemin e njoftimit vB

Anëtar
    Antarësuar
    Tetor 2009
    Postime
    72

Exclamation Kushti gjuhë të integruar në sistemin e njoftimit vB

Hi

Unë kam një problem i madh.

Unë jam duke përdorur një mesazh i mirëpritur për të përshëndetur mysafirët e mi, dhe futjen e tyre për idenë e forumit tim.

Megjithatë, ky mesazh është gjithmonë në gjuhën gjermane, sepse ajo është bërë nëpërmjet Sistemit të njoftimeve Forumit (dhe është një imazh për qëllime SEO)

Ajo do të jetë të ftohtë që të keni mundësi të tjera gjendjen në sistemin njoftim.

EG:
    - User nuk është duke shfletuar forumin në [GJUHËN]
    - User është duke shfletuar forumin në [GJUHËN]

Kjo do të bëjë njoftimeve informacion rreth përkthimit të automatizuar të jetë e mundur.
    Kjo do të jetë shumë e rëndësishme për mua dhe ndoshta të tjerët gjithashtu.

Nëse dikush ka një punë rreth për të marrë një gjendje gjuhësore në sistemin e njoftimit please let me tani.

StarBuG

Michał Podbielski (vBET Stafi) vBET's Avatar
    Antarësuar
    Tetor 2009
    Postime
    3,037

Nëse jeni duke përdorur të qartë të sistemit vB njoftim duhet të përkthehet (ose ne po ju shkruajmë rreth 2 gjëra të ndryshme). Nëse jeni duke përdorur sistemin vB notive rritur nga vBulletin - atëherë njoftimet nuk janë në të pastër HTML, por merren ne JavaScript by vBulletin - kjo është arsyeja pse ato nuk janë të përkthyera. Në këtë rast thjesht shkoni te vBET options Misc dhe të kthehet në "mesazhe Translate Muslimanët në JavaScript". Atëherë ajo do të përkthehet.

Ju lutemi të na japë reagime nuk është zgjidhja juaj. Nëse jo, ju lutem shkruaj më shumë në lidhje me sistemin vB njoftim të cilat ju me shkrim në lidhje - veçanërisht kur në CP Admin ne mund të gjeni atë.

Anëtar
    Antarësuar
    Tetor 2009
    Postime
    72

Ky zgjidhur problemin tim, por ideja është ende e mirë.

Mos harroni, unë kërkoi ju këtu për mënyrën se si unë mund të shfaqin një mesazh për të gjallë që vizitojnë forumin e mia në gjuhën e përkthyer?

Këto opsione njoftimit do të bëjë të mundur për të shfaqur një mesazh për ta dhe jo për të ftuarit që përdorin gjuhën amtare.

Kjo nuk është urgend, por do të vazhdojë të jetë një karakteristikë e bukur.

Aktualisht unë shfaqur mesazh me anë të mësipërme hardcoded kushtëzuar në template time.

StarBuG

Michał Podbielski (vBET Stafi) vBET's Avatar
    Antarësuar
    Tetor 2009
    Postime
    3,037

Zgjidhja është sikur ju ta keni tani. Just add ne template në qoftë se seksion me kontrollin gjendja nuk gjuhë param është vendosur.

Ne do të hetojë të sistemit vB mesazh dhe shikoni mundësitë për të përshkruar mesazh të tillë e cila do të shfaqet vetëm në faqen e përkthyer nga CP Admin - Me sa kuptoj unë është ajo që ju dëshironi. Është ajo?

Anëtar
    Antarësuar
    Tetor 2009
    Postime
    72

drop down kushteve si të tjerët në p.sh. sistemi i njoftimit është anëtar i [Grupet]

2 kushte:
    - User nuk është duke shfletuar forumin në [gjuhën] (drop down për të gjitha langauges aktivizuar)

vBulletin Enterprise Translator (vBET) Stafi
    Antarësuar
    Maj 2010
    Postime
    1,000

ne tashmë e bërë Grupet e reja në përdorues i takon mundësitë anëtarësimin në sistemin njoftim. (Gjuhët GRUP)
    2 opsione të reja për:
    1.User atje ku i takon: [gjuhën e tij e albumit]
    2.User nuk i përket grup me: [gjuhën e tij e albumit]

1. mesazh të shfaqin vetëm njerëz me gjuhën e mundësi
    2. e shfaq mesazhin vetëm për njerëzit me gjuhën e mundësi.
    Ajo do të përfshihen në relase ardhshëm.

tani, unë jam duke punuar në idenë tuaj ..
    Fundit edituar nga kamilkurczak; 05-01-1109:16.

vBulletin Enterprise Translator (vBET) Stafi
    Antarësuar
    Maj 2010
    Postime
    1,000

Quote Postimi origjinal është bërë nga StarBuG View Post
    drop down kushteve si të tjerët në p.sh. sistemi i njoftimit është anëtar i [Grupet]

2 kushte:
    - User nuk është duke shfletuar forumin në [gjuhën] (drop down për të gjitha langauges aktivizuar)
    Bërë tashmë .. do të përfshihen në relase e ardhshme

Tags për këtë Temë

Regullat e Postimit

• Ju mund të mos postoni tema të reja
  • Ju mund të mos Përgjigje pas
  • Ju mund të mos Postimi attachments
  • Ju mund të mos të ndryshoni postimet tuaja
  •