I rëndësishëm: Kjo faqe është duke përdorur cookies (cookies). Duke përdorur këtë faqe interneti pa turning off cookies në shfletuesin, do të thotë se jeni dakord për të përdorur atë.
Buy Now! Features Downloads

Fito me ne!

Nëse ju do të donte për të filluar fituar para me vBET bashkohen për të Programi Filialin.
Results 1 te 7 e 7

Thread: "Kjo faqe interneti është një përcjellim lak" me mysafirë

Senior Member
    Antarësuar
    Dhjetor 2009
    Postime
    276

Default "Kjo faqe interneti është një përcjellim lak" me mysafirë

Unë jam duke marrë një gabim kohët e fundit që unë nuk mund ta kuptoj. Kjo ndodh vetëm me mysafirët dhe krom gabim si "Kjo faqe interneti ka një përcjellim lak". Duket se kjo ndodh vetëm me faqet që kanë ende për t'u përkthyer. Këtu është një shembull: http://cellphoneforums.net/de/ ****** ...-magazine.html

Faqja e njëjta, por në anglisht: Shënim Galaxy 3: Disable ", revista e mia"?

Ndonjë ide?

Senior Member
    Antarësuar
    Dhjetor 2009
    Postime
    276

Unë e bëri disa gërmime arkeologjike të mëtejshme dhe unë besoj se kjo ka diçka të bëjë me asnjë ofruesit e cache të qenit në dispozicion. Kur cache mysafir është fikur faqet e njëjtë pa të prodhojë më një gabim përcjellim.
    Fundit edituar nga tavenger5; 02-11-1302:28.

Senior Member
    Antarësuar
    Dhjetor 2009
    Postime
    276

Pas përditësimin versionin më të fundit dhe hooking deri Yandex, unë u kthye përsëri në cache mysafir. Tani që Yandex është aktivizuar gjërat janë përkthimin dhe faqet nuk janë duke u kapur në një lak përcjellëse.

Ky gabim ndodh kur definitivisht nuk ka ofruesit përkthimi në dispozicion, faqe nuk është përkthyer, dhe cache mysafir është më.

Banned
    Antarësuar
    Gusht 2012
    Postime
    481

Faleminderit për raportimin. Ne do të hetojë këtë çështje në forumin tonë test.

Banned
    Antarësuar
    Gusht 2012
    Postime
    481

Quick fix për këtë çështje:
    • Fotografi Hapur përfshinë / vbenterprisetranslator_functions_vbseo.php
    • Gjej kod:
      PHP Code:
      function vbet_vbseo_filter_replace_text($text$allowchars null$filter_stop_words true$reversable false) {
      if(isset(
      $GLOBALS['FIX_EMAILS'])) {
      return 
      vbseo_filter_replace_text ($text$allowchars$filter_stop_words$reversable);
      }
      static 
      $executed 0;
      $language vbet_translateAndPrepareTitle($text$executed);
      $executed 1
    • Zëvendësuar atë me kodin:
      PHP Code:
      function vbet_vbseo_filter_replace_text($text$allowchars null$filter_stop_words true$reversable false) {
      if(isset(
      $GLOBALS['FIX_EMAILS'])) {
      return 
      vbseo_filter_replace_text ($text$allowchars$filter_stop_words$reversable);
      }
      static 
      $executed 0;
      $language vbet_translateAndPrepareTitle($text$executed>1);
      $executed += 1

Kjo çështje do të jetë fikse në lirimin e ardhshëm.

Banned
    Antarësuar
    Maj 2014
    Postime
    1

nuk ka txt tillë .. ju lutem më tregoni se në cilin rresht ajo është e vendosur

Banned
    Antarësuar
    Gusht 2012
    Postime
    481

Vendi i këtyre linjave të kodit në çdo version është i ndryshëm.
    Kjo gjendje e vështirë është shtuar në vBET. Mënyra më e lehtë është në qoftë se ju update vBET tuaj në versionin e fundit.

Tags për këtë Temë

Regullat e Postimit

• Ju mund të mos postoni tema të reja
  • Ju mund të mos Përgjigje pas
  • Ju mund të mos Postimi attachments
  • Ju mund të mos të ndryshoni postimet tuaja
  •