I rëndësishëm: Kjo faqe është duke përdorur cookies (cookies). Duke përdorur këtë faqe interneti pa turning off cookies në shfletuesin, do të thotë se jeni dakord për të përdorur atë.
Buy Now! Features Downloads

Fito me ne!

Nëse ju do të donte për të filluar fituar para me vBET bashkohen për të Programi Filialin.
Faqe 3 e 5 FirstI parë 12345 I funditLast
Results 21 te 30 e 50

Thread: Mesazh nga mjetet webmaster lidhje të pasakta rel-alternativ tags

Banned
    Antarësuar
    Gusht 2012
    Postime
    481

URL përkthyer së pari duhet të gjendet në cache bazës së të dhënave. Flamujt janë përkthyer kur adresa është përkthyer tashmë në cache bazës së të dhënave.

Senior Member
    Antarësuar
    Dhjetor 2009
    Postime
    276

Mirë - kështu që çfarë do të parandalojë një URL përkthyer nga të qenit në cache bazës së të dhënave? Në shembullin e kam postuar më sipër URL-së janë përkthyer, por lidhjet e flamurit nuk janë, kështu që nuk do të thotë se ata nuk janë në cache bazës së të dhënave?

Banned
    Antarësuar
    Gusht 2012
    Postime
    481

Ne nuk kemi mundësi për të shtuar në cache bazës së të dhënave vetëm url përkthyer - cache është aktivizuar apo jo. Ne nuk e mbështesin këtë dallim. Nëse URL është përkthyer dhe flamuri nuk do të përkthehet URL atëherë nuk është në cache bazës së të dhënave.
    Pra, duke supozuar: ai është duke punuar vetëm për mysafirët, me kërkesat e vonuara për përkthim - për arsye të performancës. Më shumë informacion: http://www.vbenterprisetranslator.co...html # post13517

Senior Member
    Antarësuar
    Dhjetor 2009
    Postime
    276

Mirë - Unë kam bërë gjithçka të përshkruara në faq, siç u tha më parë, por nuk janë duke u përkthyer flamur URL-së.

Senior Member
    Antarësuar
    Dhjetor 2009
    Postime
    276

Quote Postimi origjinal është bërë nga tavenger5 View Post
    Mirë, unë mendoj se diçka është fjalë për fjalë duke humbur në përkthim këtu.

Unë e kuptoj se si punon çdo gjë. Unë e kam shqyrtuar se si urls flamur janë menduar të jenë të përkthyera vetëm kur të ftuarit janë duke e parë faqen. Problemi është, ata nuk janë duke u përkthyer. Kjo nuk është për shkak se unë jam jashtë kuotave, kjo është për shkak se diçka nuk është duke punuar si duhet.

Shembull:
    Faqja English: ** settings spektri 2 Ndryshimi APN
    URL flamur në atë faqe për frëngjisht: http://cellphoneforums.net/ ** / fr/t36...-settings.html
    URL flamur për frëngjisht duhet të jetë: (Frana § AIS) ** spektri 2 modifikim des mukusit de l'APN

Vini re se flamuri URL-të nuk janë të përkthyera URL-së pavarësisht faqet duke u përkthyer. Cache mysafir ka pastruar që janë bërë përkthimet.
    përsëri, shih më sipër. Unë jam ose jo vendosjen diçka si duhet, ose ka një bug në software parandalimin flamuj të treguar URL përkthyer.

Banned
    Antarësuar
    Gusht 2012
    Postime
    481

OK, unë testuar këtë çështje.

Senior Member
    Antarësuar
    Dhjetor 2009
    Postime
    276

Quote Postimi origjinal është bërë nga Marcin Kalak View Post
    OK, unë testuar këtë çështje.
    Faleminderit - në qoftë se ajo ndihmon, forum charset im është ISO-8859-1

Banned
    Antarësuar
    Gusht 2012
    Postime
    481

Çështja është se parse_templates tuaja fiksohem është shkaktuar shumë shpejt. Ju lutem, ju update VB tuaj.

Senior Member
    Antarësuar
    Dhjetor 2009
    Postime
    276

Quote Postimi origjinal është bërë nga Marcin Kalak View Post
    Çështja është se parse_templates tuaja fiksohem është shkaktuar shumë shpejt. Ju lutem, ju update VB tuaj.
    Unë nuk jam i sigurt se çfarë do të thotë. A do të thotë përditësim për vBulletin 4.2.2? Cili është dallimi në mes 4.1.12 dhe 4.2.2 si parse_templates trajtohet?

Senior Member
    Antarësuar
    Dhjetor 2009
    Postime
    276

Apo ... do të thotë update urdhrin e ekzekutimit të "Generate flamuj", e cila përdor të parse_templates lidh?

Faqe 3 e 5 FirstI parë 12345 I funditLast

Tags për këtë Temë

Regullat e Postimit

• Ju mund të mos postoni tema të reja
  • Ju mund të mos Përgjigje pas
  • Ju mund të mos Postimi attachments
  • Ju mund të mos të ndryshoni postimet tuaja
  •