URL përkthyer së pari duhet të gjendet në cache bazës së të dhënave. Flamujt janë përkthyer kur adresa është përkthyer tashmë në cache bazës së të dhënave.
URL përkthyer së pari duhet të gjendet në cache bazës së të dhënave. Flamujt janë përkthyer kur adresa është përkthyer tashmë në cache bazës së të dhënave.
Mirë - kështu që çfarë do të parandalojë një URL përkthyer nga të qenit në cache bazës së të dhënave? Në shembullin e kam postuar më sipër URL-së janë përkthyer, por lidhjet e flamurit nuk janë, kështu që nuk do të thotë se ata nuk janë në cache bazës së të dhënave?
Ne nuk kemi mundësi për të shtuar në cache bazës së të dhënave vetëm url përkthyer - cache është aktivizuar apo jo. Ne nuk e mbështesin këtë dallim. Nëse URL është përkthyer dhe flamuri nuk do të përkthehet URL atëherë nuk është në cache bazës së të dhënave.
Pra, duke supozuar: ai është duke punuar vetëm për mysafirët, me kërkesat e vonuara për përkthim - për arsye të performancës. Më shumë informacion: http://www.vbenterprisetranslator.co...html # post13517
Mirë - Unë kam bërë gjithçka të përshkruara në faq, siç u tha më parë, por nuk janë duke u përkthyer flamur URL-së.
OK, unë testuar këtë çështje.
Çështja është se parse_templates tuaja fiksohem është shkaktuar shumë shpejt. Ju lutem, ju update VB tuaj.
Apo ... do të thotë update urdhrin e ekzekutimit të "Generate flamuj", e cila përdor të parse_templates lidh?