Ndoshta përkthimi nuk po kalon, unë nuk e di, por për herë të 5-të unë nuk jam duke kërkuar që ju të ndryshojë asgjë me produktin. Unë jam thjesht duke i kërkuar që ju të më tregoni se çfarë është e thyer në 4.1.12!
Ndoshta përkthimi nuk po kalon, unë nuk e di, por për herë të 5-të unë nuk jam duke kërkuar që ju të ndryshojë asgjë me produktin. Unë jam thjesht duke i kërkuar që ju të më tregoni se çfarë është e thyer në 4.1.12!
Në versionin tuaj të rendit vB e grepa është e keqe. Në versionin më të fundit të VB ky problem nuk ndodh. Kjo nuk është një çështje e lidhur me vBET, por me VB. Ne mbështetje vBET dhe integrimin e saj me versionin e fundit të Forumit dhe plugins të tjera.
Mirë. Cilat fiksohem jeni duke iu referuar? Unë e kam shqyrtuar class_bootstrap.php dhe grremçat parse_template / process_templates_complete janë në të njëjtin vend në 4.2.2 si ajo është në 4.1.12. E njëjta gjë vlen për global_bootstrap_complete, global_complete, global_bootstrap_init_start, global_shutdown dhe dosjet e tyre përkatëse.
Unë e di.
Alright, kam bërë update në 4.2.2, sepse isha lodhur duke pritur për një përgjigje. Tani unë kam një grup të tërë të re të problemeve: http://www.vbenterprisetranslator.co...lated-url.html
OK. T'u përgjigja në këtë temë.
Thanks. Këto çështje janë korrigjuar.
Tani, nëse unë jam i humbur diçka, unë jam ende duke parë flamuj dhe rel-alternativ tags duke u përkthyer. Ata janë vetëm si ata ishin në 4.2.2 si më 4.1.12.
Fundit edituar nga tavenger5; 14-12-13 në 14:34.
OK. Ne punojmë dhe të testuar këtë çështje.
OK. Kam gjetur një zgjidhje. Sekuenca e grepa në ty është e ndryshme se sa e jona, edhe pse ne kemi të njëjtin version të vb.
Quick fix për këtë çështje:
- Go to AdminCP->Plugins & Produktet->Menaxher Plugin->Produktit : vB Ndërmarrje Translator
- Edit plugin Translate lidhje për thread
- Ndryshim goditje vend te fetch_threadinfo
- Replace kodin php në këtë kod:
PHP Code:
require_once(DIR. '/includes/vbenterprisetranslator_functions_url.php');
if($thread[title]) vbet_translateUrls($thread[title]);
- Ruaj plugin.
Pas pastrimit cache një mysafir tags alternative duhet të përkthehet si duhet.
Unë jam i kënaqur që unë të ju ndihmojë.
Unë jam ende duke kërkuar për kauzën e një goditje tjetër të përmbarimit mënyrë.