TGO
Mbi të është një RSS feed në holandisht. Siç mund ta shikoni lidhjet për temat brenda RSS-Feed mungojnë paramater language: & language = nl
Gjithashtu ushqimit është thyer / gabim në IE.
TGO
Mbi të është një RSS feed në holandisht. Siç mund ta shikoni lidhjet për temat brenda RSS-Feed mungojnë paramater language: & language = nl
Gjithashtu ushqimit është thyer / gabim në IE.
Fundit edituar nga krisp; 07-02-10 në 20:00.
Po unë mund ta shohin atë - është thyer tërësisht. Ne do të kontrollojë atë të hënën. Ne do t'ju kontaktojmë në rast se ne do të ketë çështje me të riprodhuar.
Ne nuk jemi në gjendje për të riprodhuar këtë çështje në serverat tanë. Ju lutemi të na PM qasje të dhënat në forum tuaj (Admin CP + FTP).
Çështje gjetur - dhe unë vetëm kujtoj se ne tashmë e zgjidhur një herë ... Kjo është për shkak se ju nuk e vënë përshkrimin tuaj forum. Vendosur atë dhe çdo gjë është e mirë
Unë nuk e kam bërë ndryshime në kohë vBET e fundit për shkak të vërtetë në përshkrimin e forumeve është vendosur gjithmonë. Në një e provimit nuk ishte.
Pra, kjo kohë ne nuk do të bëhen edhe ndryshimet në kod, por unë do të shtoni në kujtesë instalimin manual për të parë e bën përshkrimin forum është vendosur.