I rëndësishëm: Kjo faqe është duke përdorur cookies (cookies). Duke përdorur këtë faqe interneti pa turning off cookies në shfletuesin, do të thotë se jeni dakord për të përdorur atë.
Buy Now! Features Downloads

Fito me ne!

Nëse ju do të donte për të filluar fituar para me vBET bashkohen për të Programi Filialin.
Results 1 te 4 e 4

Thread: Parametri të humbur gjuhës mbi lidhjet në RSS

Anëtar
    Antarësuar
    Tetor 2009
    Postime
    67

Default Parametri të humbur gjuhës mbi lidhjet në RSS

TGO

Mbi të është një RSS feed në holandisht. Siç mund ta shikoni lidhjet për temat brenda RSS-Feed mungojnë paramater language: & language = nl

Gjithashtu ushqimit është thyer / gabim në IE.
    Fundit edituar nga krisp; 07-02-1020:00.

Michał Podbielski (vBET Stafi) vBET's Avatar
    Antarësuar
    Tetor 2009
    Postime
    3,037

Po unë mund ta shohin atë - është thyer tërësisht. Ne do të kontrollojë atë të hënën. Ne do t'ju kontaktojmë në rast se ne do të ketë çështje me të riprodhuar.

Antarësuar
    Tetor 2009
    Postime
    3,037

Ne nuk jemi në gjendje për të riprodhuar këtë çështje në serverat tanë. Ju lutemi të na PM qasje të dhënat në forum tuaj (Admin CP + FTP).

Antarësuar
    Tetor 2009
    Postime
    3,037

Çështje gjetur - dhe unë vetëm kujtoj se ne tashmë e zgjidhur një herë ... Kjo është për shkak se ju nuk e vënë përshkrimin tuaj forum. Vendosur atë dhe çdo gjë është e mirë

Unë nuk e kam bërë ndryshime në kohë vBET e fundit për shkak të vërtetë në përshkrimin e forumeve është vendosur gjithmonë. Në një e provimit nuk ishte.

Pra, kjo kohë ne nuk do të bëhen edhe ndryshimet në kod, por unë do të shtoni në kujtesë instalimin manual për të parë e bën përshkrimin forum është vendosur.

Tags për këtë Temë

Regullat e Postimit

• Ju mund të mos postoni tema të reja
  • Ju mund të mos Përgjigje pas
  • Ju mund të mos Postimi attachments
  • Ju mund të mos të ndryshoni postimet tuaja
  •