I rëndësishëm: Kjo faqe është duke përdorur cookies (cookies). Duke përdorur këtë faqe interneti pa turning off cookies në shfletuesin, do të thotë se jeni dakord për të përdorur atë.
Buy Now! Features Downloads

Fito me ne!

Nëse ju do të donte për të filluar fituar para me vBET bashkohen për të Programi Filialin.
Results 1 te 8 e 8

Thread: Facebook error

Anëtar
    Antarësuar
    Qershor 2010
    Postime
    31

Question Facebook error

Përshëndetje përsëri!

Pas upgrade në versionin e fundit të vBET Unë kam marrë një gabim të çuditshme facebook.

Në vend të kësaj buton i Facebook-ut ("si", "rekomandojnë") Unë kam marrë këtë link gabimi:
    https://www.facebook.com/plugins/err...A8ooCrd6d-B4-2

Ky gabim ndodh vetëm në nenet përkthyera, temat, etj

Në gjuhën time parazgjedhje (rusisht) facebook button works perfectly.

Ju lutemi ndihmoni.

Banned
    Antarësuar
    Gusht 2012
    Postime
    481

Ju lutem, më jepni një shembull konkret të çështjes, sepse si kam testuar nuk e shohin çështjen.

Anëtar
    Antarësuar
    Qershor 2010
    Postime
    31

Question

Përshëndetje Marcin,
    Faleminderit për përgjigjen tuaj!

Unë kam invistigated këtë essue.

Këtu është një exaple:
    Вся жизнь человека за пять минут

1) Nëse ju jeni i paregjistruar anëtar:

• Nëse jeni duke përdorur gjuhën e përzgjedhur (ruse), ju mund të shihni butonin facebook (vetëm nën emrin Topic së).
    • Nëse ju ndryshoni gjuhën e përzgjedhur për gjuhë të tjera (anglisht, etj) button është dissapeare thjeshtë.

2) Nëse ju jeni i regjistruar anëtar:

• Nëse jeni duke përdorur gjuhën e përzgjedhur (ruse), ju mund të shihni butonin facebook (vetëm nën emrin Topic së).
    • Nëse ju ndryshoni gjuhën e përzgjedhur për gjuhë të tjera (anglisht, etj) button është dissapeare e thjeshtë, dhe ju mund të shihni Lidhje gabim

Mund të jetë kjo është për shkak të disa mjedise të drejtat e rezervuara ose diçka tjetër, unë nuk e di.

Ju lutemi të këshillojë.

PS Ju lutemi të regjistroheni në portalin tone dhe shije këtë çështje.
    Faleminderit.

Translations nuk punon nga tani, për shkak të kufijve API Microsoft ka arritur.
    Fundit edituar nga sergarch; 22-09-1322:09.

Banned
    Antarësuar
    Gusht 2012
    Postime
    481

OK, unë shoh këtë çështje. Ju lutem më dërgoni një hollësi qasje PM për CP Admin dhe FTP. Unë do të kontrollojë se çfarë po ndodh atje

Anëtar
    Antarësuar
    Qershor 2010
    Postime
    31

Smile

Faleminderit!
    PM dërguar.
    Mund të jetë që ju do të kontrolloni këtë çështje http://www.vbenterprisetranslator.co...snt-exist.html edhe?

Banned
    Antarësuar
    Gusht 2012
    Postime
    481

Shpejtë do të rregullojmë për çështja është:
    1. Fotografi Hapur përfshinë / vbenterprisetranslator_functions_url_tracking.php
    2. Gjej kod:
      PHP Code:
      if (false !== strpos($address'.css') || === strpos($address'javascript:') || $address == '#' || vbet_isURLIgnored($address)) { 
    3. Zëvendësuar atë me kodin:
      PHP Code:
      if (false !== strpos($address'.css') || === strpos($address'javascript:') || $address == '#' || vbet_isURLIgnored($address) || $address=='like') { 

Kjo duhet të rregullojmë këtë çështje. Ne do të mund të shtoni këtë në lirimin e ardhshëm fix.
    Ne jemi duke punuar në çështjen e dytë, por riparimi nuk mund të jetë aq i shpejtë sa këtë çështje.

Anëtar
    Antarësuar
    Qershor 2010
    Postime
    31

Ju faleminderit për mbështetjen e jashtëzakonshme të mirë!

Çështja është fiksuar tani

Banned
    Antarësuar
    Gusht 2012
    Postime
    481

Unë jam i kënaqur që unë mund të ju ndihmojnë.

Tags për këtë Temë

Regullat e Postimit

• Ju mund të mos postoni tema të reja
  • Ju mund të mos Përgjigje pas
  • Ju mund të mos Postimi attachments
  • Ju mund të mos të ndryshoni postimet tuaja
  •