I rëndësishëm: Kjo faqe është duke përdorur cookies (cookies). Duke përdorur këtë faqe interneti pa turning off cookies në shfletuesin, do të thotë se jeni dakord për të përdorur atë.
Buy Now! Features Downloads

Fito me ne!

Nëse ju do të donte për të filluar fituar para me vBET bashkohen për të Programi Filialin.
Results 1 te 6 e 6

Thread: Dy çështje me vBET aktualisht

Junior Member
    Antarësuar
    Nëntor 2009
    Postime
    5

Default Dy çështje me vBET aktualisht

Hi, dashuri plugin, por unë kam dy çështje aktualisht (dy çështjet mund të jenë të lidhur me njëri-tjetrin).

Setup tim:
    - Përdorimi i vBulletin
    - Përdorimi i Google API kyç për vBET
    - Forum Gjuha: holandisht
    - Lista Forum: / forum
    - Domain kryesore: e zbrazët
    - Lloji i Link: VBSEO_URI
    - Links Translation tipit: të krijojë URL sipas SEO (/ en / adresa)
    - Mbani + Profilin: bosh

1) Redirection
    Kur i shkoni në forume dhe të përdorni 'siteurl / forum / en /' i merrni ridrejtuar mbi dhe mbi derisa shfletuesi i jep një gabim (loop). Kam redaktuar file. Htaccess dhe shtoi se linjat për të ringjallet / en bit / (siç thuhet edhe në manualin e instalimit vBET).

Qoftë se kam ndryshuar vendosjen 'links Translation tipit' to 'paramter' përkthim works fine.

Mund të jetë kjo një problem Muslimanët apo është një çështje vBET? Unë nuk mund të rregullohet dhe në këtë mënyrë nuk mund të përdorin vBET tani për tani (i vërtetë dëshironi të përdorni url SEO-së).

2) titujt Lidhje Muslimanët nuk e merrni përkthyer dhe të qëndrojnë në holandisht.

Shpresoj se ju mund të ndihmoni mua (ose unë duhet të them: ne). Thanks!

Michał Podbielski (vBET Stafi) vBET's Avatar
    Antarësuar
    Tetor 2009
    Postime
    3,037

1) Shumica e ndoshta rregullat e gabuar të vendosur. Ju lutem tregoni. Përmbajtjen tuaj htaccess fotografi
    2) A keni bërë ndryshimin në një skedar Muslimanët ashtu siç është përshkruar në readme.html në seksionin e integrimit?

Junior Member
    Antarësuar
    Nëntor 2009
    Postime
    5

Është zgjidhur të gjitha. Thanks.

Antarësuar
    Tetor 2009
    Postime
    3,037

Junior Member
    Antarësuar
    Nëntor 2009
    Postime
    5

Kam gjetur faqen time për të marrë shumë më pak vizitorë google dhe kështu i hetuar këtë çështje. Duket se Google nuk mund të arrijë Sitemaps më dhe unë nuk mund as.

I zgjidhur këtë duke vendosur këtë linjë në htacess në krye.:
    RewriteRule ^ ((urllist | sitemap_) .* \\ (xml |..? Txt) (\\ GZ))? $ Vbseo_sitemap / vbseo_getsitemap.php sitemap = $ 1 [L]

Antarësuar
    Tetor 2009
    Postime
    3,037

Tags për këtë Temë

Regullat e Postimit

• Ju mund të mos postoni tema të reja
  • Ju mund të mos Përgjigje pas
  • Ju mund të mos Postimi attachments
  • Ju mund të mos të ndryshoni postimet tuaja
  •