I rëndësishëm: Kjo faqe është duke përdorur cookies (cookies). Duke përdorur këtë faqe interneti pa turning off cookies në shfletuesin, do të thotë se jeni dakord për të përdorur atë.
Buy Now! Features Downloads

Fito me ne!

Nëse ju do të donte për të filluar fituar para me vBET bashkohen për të Programi Filialin.
Results 1 te 4 e 4

Thread: Mbështetje për subdomains

Senior Member
    Antarësuar
    Dhjetor 2009
    Postime
    276

Default Mbështetje për subdomains

Për shembull, të shkojnë nga site.com / es / Thread-url.html për es.site.com / Thread-url.html

Kjo mund të ndihmojë në çdo pafavorshëm çuditshme ndikon mbi domain SEO krye.

Michał Podbielski (vBET Stafi) vBET's Avatar
    Antarësuar
    Tetor 2009
    Postime
    3,037

Ne duhet të kontrolloni me kujdes mundësinë e mbështetjes subdomains.
    Në këtë moment unë shoh çështjet e mundshme në funksionalitetin e URL ndjekja, e cila thjesht e injoron të gjitha URLs absolut të cilat nuk janë duke filluar nga URL forumi përshkruar në konfigurimin vBulletin.
    Gjithashtu Friendly URLs vBulletin dhe mund të bëjë disa çështje.
    Së fundi sa di unë nënfaqet do të kërkojnë konfigurimin nga ana e serverit.

Pra, në këtë moment ne kemi për të marrë atë në hetim, para se ne do të jetë gati për të vendosur është e vlefshme për të shkuar për atë apo jo.

Senior Member
    Antarësuar
    Dhjetor 2009
    Postime
    276

Faleminderit për të marrë parasysh këtë Mikal, unë vlerësoj atë. Unë të kuptojë se nuk do të ketë disa çështje për t'u zgjidhur.

Anëtar
    Antarësuar
    Mar 2010
    Postime
    55

Unë jam ende duke pritur për këtë funksion kjo do të bëjë gjëra të përsosur pasi që google webmaster tools konsiderojnë një subdomain, kështu që unë mund të kem një tjetër zvarritje shpejtësi për çdo gjuhë

Tags për këtë Temë

Regullat e Postimit

• Ju mund të mos postoni tema të reja
  • Ju mund të mos Përgjigje pas
  • Ju mund të mos Postimi attachments
  • Ju mund të mos të ndryshoni postimet tuaja
  •