I rëndësishëm: Kjo faqe është duke përdorur cookies (cookies). Duke përdorur këtë faqe interneti pa turning off cookies në shfletuesin, do të thotë se jeni dakord për të përdorur atë.
Buy Now! Features Downloads

Fito me ne!

Nëse ju do të donte për të filluar fituar para me vBET bashkohen për të Programi Filialin.
Results 1 te 2 e 2

Thread: OMG shohin këtë përgjigje

Anëtar
    Antarësuar
    Nëntor 2009
    Postime
    64

Red face OMG shohin këtë përgjigje

dje i mori të na kontaktoni email nga disa djalë finnish lexoni këtë përgjigje që tronditi mua :-

Code:
    Jesus christ guys, do not provide translations for other languages, they're mostly horrible bullshit. For example this: http://www.pdaapps.org/fi/pc-softwares/20113-winrar-3-80-a.html
    Makes no fucking sense. Not a single understandable sentence here. Ask any Finn. And they're popping into my Google search results. I don't want to see anything like this ever again.

Thanks and peace.

Michał Podbielski (vBET Stafi) vBET's Avatar
    Antarësuar
    Tetor 2009
    Postime
    3,037

Siç mund ta shikoni në këtë përkthime Google forum janë kryesisht shumë të mira Aq i mirë që njerëzit të shkruar në gjuhë të ndryshme mund të kuptohet njëri-tjetrin dhe të bëjnë diskutime

Natyrisht ai është ende përkthim automatik, por Google bën atë më mirë dhe më të mirë të gjithë kohës

Një djalë është i zemëruar, disa do të shkojnë vetëm në vend të tjera, disa do të klikoni reklamon, disa do të qëndrojnë - kjo ndodh gjatë gjithë kohës edhe në gjuhën tuaj origjinale. Por tani kjo ndodh më shumë, sepse ajo ndodh edhe për përmbajtjen e përkthyer. Kaq shumë po vijnë në forum tuaj, ndoshta disa do të jenë të zemëruar, por njerëzit ende më do të klikoni tuaj reklamon dhe do të ketë më shumë mundësi që më shumë njerëz do të qëndrojnë në forum tuaj.

Pra, të marrë mesazhet e lehtë të tillë - ajo mund të jetë djalë zemëruar nga konkurrenca e juaj të cilët thjesht nuk i pëlqen që forum juaj është më e lartë se një e tij në gjuhën e tij amtare

Fakti është - djalë gjetur ju në internet me përmbajtje të përkthyera. Dhe ka shumë më tepër njerëz që bën. Për mua kjo është vërtetë e madhe!

Tags për këtë Temë

Regullat e Postimit

• Ju mund të mos postoni tema të reja
  • Ju mund të mos Përgjigje pas
  • Ju mund të mos Postimi attachments
  • Ju mund të mos të ndryshoni postimet tuaja
  •