I rëndësishëm: Kjo faqe është duke përdorur cookies (cookies). Duke përdorur këtë faqe interneti pa turning off cookies në shfletuesin, do të thotë se jeni dakord për të përdorur atë.
Buy Now! Features Downloads

Fito me ne!

Nëse ju do të donte për të filluar fituar para me vBET bashkohen për të Programi Filialin.
Results 1 te 6 e 6

Thread: Lidhje tek URL përkthyer thread

Senior Member
    Antarësuar
    Dhjetor 2009
    Postime
    276

Default Lidhje tek URL përkthyer thread

Siç është flamuri lidhjet mos lidhjen aktuale përkthyer fije URL. Kjo është duke krijuar një shumë të ekstra përcjellëse dhe me të vërtetë nuk është e mirë për të përgjithshëm të SEO. Ju lutemi të mbani tags alternative në mendje si.

Unë nuk jam i sigurt saktësisht se si kjo mund të bëhet në të fluturojnë, por unë do të shpresoj URLs thread mund të jetë kopje e ruajtur në një farë mënyre që të mos rrisë shumën e pyetjeve në faqe.

Michał Podbielski (vBET Stafi) vBET's Avatar
    Antarësuar
    Tetor 2009
    Postime
    3,037

Përshëndetje. Ne jemi të vetëdijshëm për këtë. Për fat të keq duke shtuar këtë funksion do të ketë ndikim të madh në performancën. Jo vetëm për shkak se pyetjet shtesë të lidhjeve të përkthyera, por më së shumti për shkak të kërkesave të përkthimit. Nëse lidhjet nuk janë përkthyer ende më pas çdo lidhje do të shkaktonte kërkesë për përkthim të veçantë për ofruesin e përkthimit. Kjo është për shkak API lejon për përkthime të shumta në një kërkesë vetëm për çifte të njëjta gjuhësore.

Zgjidhje tjetër do të ishte - kur ajo tashmë është e përkthyer, pastaj të marrë të përkthyer dhe nëse jo atëherë lënë atë si është tani. Në këtë mënyrë çështja e 2 do të shkojnë larg.
    Dhe në lidhje me pyetje të tjera - në qoftë se ju keni kthyer në Cache Vizitor atëherë ajo nuk do të ketë ndonjë ndikim për mysafirët kërkesave (kopje e ruajtur në dosjen statike). Gjithashtu vBET mbështet të tjera "në kujtim" motorët cache.
    Pra, nëse ne do të shkoni për të, atëherë si është përshkruar këtu, pa asnjë optimization në rast të pyetjeve (sepse të tilla janë të mbuluara tashmë nga mbështetja shtesë cache).

Ju lutem na tregoni se çfarë mendoni për këtë zgjidhje.

Senior Member
    Antarësuar
    Dhjetor 2009
    Postime
    276

Kështu që nëse URL-së janë të përkthyera tashmë ato mund të ruhen në cache mysafir, saktë?

Michał Podbielski (vBET Stafi) vBET's Avatar
    Antarësuar
    Tetor 2009
    Postime
    3,037

Po. Cache mysafir punon ende në faqe. Faqja Pra i ri do të marrë të gjitha URLs nga baza e të dhënave përsëri para se ajo do të ruhet në Cache Vizitor. Dhe përsëri çdo Guest Cache refresh. Por me të vërtetë kjo është kosto të vogël. Që nga mysafir cache parazgjedhur punon për 24 orë. Pra, është një herë në ditë. Gjithashtu ne mund të bëjë atë që për përdoruesit e regjistruar ajo do të jetë me redirection (Anglisht përdoruesit të vërtetë nuk e kaloni gjuhë prapa dhe përpara), dhe për mysafirët pa - kështu që Google do të shohin atë mënyrë më të mirë të mundshme.
    Kjo do të jetë 2 në 1:
    - Për përdoruesit sharrëxhi asnjë kosto shtesë gjatë faqja e brezit.
    - Për vizitore kosto të ulët për gjenerimin dhe madje edhe 0, kur ju keni faqe në Cache Vizitor (dhe Google dhe robots tjera do të shohin lidhjet e duhura, pa ndikim shtesë performancës gjatë redirection)

Kështu që unë mendoj se duke e bërë në këtë mënyrë që ne në fakt mund të rrisë performancën duke bërë diçka shtesë, por vetëm kur cache Vizitor është kthyer më, sepse ne do të shmangë redirection. Kjo zgjidhje nuk do të shtoni parametër shtesë - ajo do të jetë e bashkangjitur thjesht për Cache Vizitor.

Unë jam i sigurt për këtë ide. Vetëm të jetë i qartë - ju keni disa reagime shtesë në lidhje me të?

Senior Member
    Antarësuar
    Dhjetor 2009
    Postime
    276

Kjo tingëllon mirë për mua.

Banned
    Antarësuar
    Gusht 2012
    Postime
    481

Faleminderit për konfirmim. Ne do të punojmë në këtë funksion.

Tags për këtë Temë

Regullat e Postimit

• Ju mund të mos postoni tema të reja
  • Ju mund të mos Përgjigje pas
  • Ju mund të mos Postimi attachments
  • Ju mund të mos të ndryshoni postimet tuaja
  •