I rëndësishëm: Kjo faqe është duke përdorur cookies (cookies). Duke përdorur këtë faqe interneti pa turning off cookies në shfletuesin, do të thotë se jeni dakord për të përdorur atë.
Buy Now! Features Downloads

Fito me ne!

Nëse ju do të donte për të filluar fituar para me vBET bashkohen për të Programi Filialin.
Results 1 te 4 e 4

Thread: Mos përktheni temat asgjë të re, por të mbajë lidhje me çdo gjë që është e përkthyer

Senior Member
    Antarësuar
    Dhjetor 2009
    Postime
    276

Default Mos përktheni ndonjë tema të reja, por të mbajtur lidhje me çdo gjë që është e përkthyer

Lejon të thonë se unë kam numrin e temat x përkthyera, por unë nuk dua të përktheni asgjë në të gjitha më. Nuk ka asnjë mënyrë për të fikur përkthime pa hequr të gjitha lidhjet atyre faqeve.

Në këtë rast unë do të doja që të mbajë lidhjet flamurin ku përkthime ekzistojnë, por fikur lidhjet flamurin kështu që asgjë të re është përkthyer.

Ky është një rast ku një kaloni brendshëm për të thënë "nëse ky thread është përkthyer plotësisht në këtë gjuhë, shfaqin lidhjen flamur '

Nëse dikush postime në një gjuhë tjetër, që ende duhet të përkthehen në gjuhë të prezgjedhur.

Unë e kuptoj kjo është në kontrast me Kërkesa të tjera tipar kam krijuar, Por unë mendoj opsioni më i mirë do të ishte të jetë në gjendje për të vendosur një gamë datën se kur temat janë të përkthyera.
    Fundit edituar nga tavenger5; 19-02-1314:38.

Michał Podbielski (vBET Stafi) vBET's Avatar
    Antarësuar
    Tetor 2009
    Postime
    3,037

Varg Data është e mundur për të bërë. Ne nuk jemi në gjendje të njohin thread nuk është përkthyer tashmë apo jo - edhe në qoftë se ne do të vënë disa flamurin dhe përditësimin atë me çdo ndryshim, kjo nuk do të jetë e mundur, për shkak se një fije mund të jetë në disa faqe, dhe konfigurimit në lidhje me se sa mesazhe në një faqe është e mund të ndryshohet në çdo kohë. Menjëherë - ne nuk mund të them se cila faqe është e përkthyer në 100% deri sa ne do të përpiqemi për të përkthyer atë.

Ne ende mund të përdorni filtra dhe temat e përkthyer vetëm në disa periudha kohore. Pra, shumë e vjetër nuk do të përkthehet. Më të Rejat gjithashtu. Vetëm ata që janë në periudhë të caktuar kohore. Nëse disa nga temat kësaj periudhe kohore nuk janë përkthyer plotësisht ata do. Por në një rast të tillë ne duhet të shikojmë në kohën e krijimit fije, jo në kohë të fundit përgjigje. Pra, përgjigjet për temat e tilla do të jenë të përkthyera kur shfaqet.
    BBCodes janë vlerësuar në mënyrë të veçantë në mënyrë të shkruar në gjuhë tjetër do të vazhdojë të lejojë që të përkthehet në gjuhë të prezgjedhur. Ne do të kemi për të kontrolluar atë për çështje, por kjo duket të jetë që mund të bëhet.

Çfarë mendoni në lidhje me zgjidhje të tillë?

Senior Member
    Antarësuar
    Dhjetor 2009
    Postime
    276

se do të punojë shumë!

Michał Podbielski (vBET Stafi) vBET's Avatar
    Antarësuar
    Tetor 2009
    Postime
    3,037

OK - kështu që ne do të zbatojë atë në këtë mënyrë dhe do të përfshijë në lirimin e ardhshëm.

Tags për këtë Temë

Regullat e Postimit

• Ju mund të mos postoni tema të reja
  • Ju mund të mos Përgjigje pas
  • Ju mund të mos Postimi attachments
  • Ju mund të mos të ndryshoni postimet tuaja
  •