I rëndësishëm: Kjo faqe është duke përdorur cookies (cookies). Duke përdorur këtë faqe interneti pa turning off cookies në shfletuesin, do të thotë se jeni dakord për të përdorur atë.
Buy Now! Features Downloads

Fito me ne!

Nëse ju do të donte për të filluar fituar para me vBET bashkohen për të Programi Filialin.
Results 1 te 5 e 5

Thread: Çështjet e cituar

Anëtar
    Antarësuar
    Maj 2011
    Postime
    36

Default Çështjet e cituar

Kur dikush përgjigjet duke përdorur citate, unë mund të shoh se kuotat janë përkthyer, por përgjigja është po aq e mirë (por duke klikuar 'poshtë' shigjetë nuk tregon reagimin papërkthyera). A ka ndonjë mënyrë unë mund të bëjë atë në mënyrë që kuotat nuk janë përkthyer, ose duke klikuar shigjeta poshtë gjithmonë tregon tekstin papërkthyera pa çështje edhe në qoftë se kuotat janë të pranishëm?

Shembull:
    Code:
    http://ftazeta.com/spanish/29248-recommendation-for-a-box-hd.html#post170017
    Unë besoj se kjo duhet të jetë një fix lehtë dhe e thjeshtë në fund e mia. Do të vlerësojmë çdo ndihmë.

Faleminderit,
    gopalmm2

Banned
    Antarësuar
    Gusht 2012
    Postime
    481

Nëse ju doni disa teksti nuk ishte përkthyer në mesazhin e përdoruesit, pastaj shkruani atë në BBCode notranslate (http://www.vbenterprisetranslator.co...ranslated.html).

Anëtar
    Antarësuar
    Maj 2011
    Postime
    36

Nah, kjo nuk është ajo që çështja është. Kontrolloni lidhjen dhe klikoni mbi 'të dytë shigjetë poshtë' atje. Arrowhead nuk shfaq tekstin pandryshuar kur duke përdorur VB tekstin e cituar. Provoni të lexuar postin tim përsëri. Kur them citate, unë do të thotë përgjigjen cituar VB-së. Na vjen keq për çdo konfuzion.

Falemnderit për ndihmën.

Anëtar
    Antarësuar
    Maj 2011
    Postime
    36

Për disa arsye, ajo duket të jetë duke punuar tani ... Nuk jam i sigurt nëse ju fixed it për mua, por problemi është zgjidhur.

Faleminderit,
    gopalmm2

Banned
    Antarësuar
    Gusht 2012
    Postime
    481

Unë jam i kënaqur që ju zgjidhur çështjen.

Tags për këtë Temë

Regullat e Postimit

• Ju mund të mos postoni tema të reja
  • Ju mund të mos Përgjigje pas
  • Ju mund të mos Postimi attachments
  • Ju mund të mos të ndryshoni postimet tuaja
  •