I rëndësishëm: Kjo faqe është duke përdorur cookies (cookies). Duke përdorur këtë faqe interneti pa turning off cookies në shfletuesin, do të thotë se jeni dakord për të përdorur atë.
Buy Now! Features Downloads

Fito me ne!

Nëse ju do të donte për të filluar fituar para me vBET bashkohen për të Programi Filialin.
Results 1 te 2 e 2

Thread: Çështja e sigurisë me admincp links

Senior Member
    Antarësuar
    Nëntor 2009
    Postime
    168

Default Çështja e sigurisë me admincp links

Unë kam. Mbrojtjen e htaccess në dosjen time admincp. Megjithatë, kur arrihen me një parametër lang në URL (dmth. site.com / pl / admincp /) pastaj se qasja është e anashkaluar! Kjo duket si një çështje mjaft serioze të sigurisë nëse është e vërtetë një bug.

Gjithashtu, nëse forumi im është përkthyer, pastaj lidhjet e mia admincp përfshijnë paremeter gjuhës për disa arsye, ata nuk u parë.

Michał Podbielski (vBET Stafi) vBET's Avatar
    Antarësuar
    Tetor 2009
    Postime
    3,037

Pra, shtoni mbrojtje edhe për URLs admincp përkthyer, apo edhe më të mirë - të përcjellim në htaccess përkthyer URL acmincp në një normale.. Kjo do të detyrojë do të admincp në mënyrë normale dhe sigurinë tuaj do të punojnë. Kjo është zgjidhje specifike të përdorura për forumin tuaj - ju lutem të miratojë atë për parametrat aktuale Nëse keni nevojë për ndihmë për këtë - ju lutem më tregoni aktuale dosjen tuaj htaccess..

Nëse ju nuk dëshironi të keni ndjekjen URL punojnë për admincp përdorni vetëm "Ignore URLs 'opsion. Personalisht unë mendoj se kjo nuk është e nevojshme në të gjitha - kur ju shkoni në admincp ju nuk e bëni atë nga faqja e përkthyer, dhe edhe në qoftë se, atëherë ju mund të ndryshojë me dorë URL. Gjithsesi "Ignore URL 'do të mbajë çdo lidhje që ju doni nga ndjekja e përkthimit.

Tags për këtë Temë

Regullat e Postimit

• Ju mund të mos postoni tema të reja
  • Ju mund të mos Përgjigje pas
  • Ju mund të mos Postimi attachments
  • Ju mund të mos të ndryshoni postimet tuaja
  •