I rëndësishëm: Kjo faqe është duke përdorur cookies (cookies). Duke përdorur këtë faqe interneti pa turning off cookies në shfletuesin, do të thotë se jeni dakord për të përdorur atë.
Buy Now! Features Downloads

Fito me ne!

Nëse ju do të donte për të filluar fituar para me vBET bashkohen për të Programi Filialin.
Results 1 te 6 e 6

Thread: Translator produktit dhe CMS Widgets

Anëtar
    Antarësuar
    Jan 2010
    Postime
    61

Default Translator produktit dhe CMS Widgets

Running vBET 2.4.1 vBulletin 4.1 me rezultate në një paaftësi për të parë parametrat e konfigurimit të shfaqur pas klikuar në një widget në butonin "configure". Megjithatë, në qoftë se është me aftësi të kufizuara vBET 2.4.1 pastaj, pastaj ekran konfigurimit tregon si duhet kur widget është "konfiguruar" button është i klikuar. Kjo nuk është një problem kritik, por kam menduar se mund të ndihmojë në zhvillimin e versionit 4.x vBET.

Michał Podbielski (vBET Stafi) vBET's Avatar
    Antarësuar
    Tetor 2009
    Postime
    3,037

Faleminderit për shënim. Ne do të merret me këtë

Antarësuar
    Tetor 2009
    Postime
    3,037

Unë kam qenë duke u përpjekur këtë dhe punon ... Unë u konfiguruar nga CP Admin. Ju lutem më tregoni se çfarë saktësisht për të bërë për të parë këtë çështje? Edhe unë tashmë e testuar atë në version me disa bugs corrected, kështu që është e mundur që kjo ishte korrigjuar shumë.

Anëtar
    Antarësuar
    Jan 2010
    Postime
    61

Ndoshta kjo ka qenë e fiksuar. Këtu ka një lidhje për diskutim nga përdorues të tjerë përjetojnë të njëjtën çështje dhe se mund të jetë e dobishme: vbulletin.com

Antarësuar
    Tetor 2009
    Postime
    3,037

2.4.2 u lirua tashmë - please update bërë dhe kontrolloni e bën atë akoma ndodh

Anëtar
    Antarësuar
    Jan 2010
    Postime
    61

Po, të instaluar vetëm 2.4.2 dhe kjo çështje është fikse. Faleminderit!

Tags për këtë Temë

Regullat e Postimit

• Ju mund të mos postoni tema të reja
  • Ju mund të mos Përgjigje pas
  • Ju mund të mos Postimi attachments
  • Ju mund të mos të ndryshoni postimet tuaja
  •