I rëndësishëm: Kjo faqe është duke përdorur cookies (cookies). Duke përdorur këtë faqe interneti pa turning off cookies në shfletuesin, do të thotë se jeni dakord për të përdorur atë.
Buy Now! Features Downloads

Fito me ne!

Nëse ju do të donte për të filluar fituar para me vBET bashkohen për të Programi Filialin.
Results 1 te 4 e 4

Thread: Ndaluar nga google?

Senior Member
    Antarësuar
    Dhjetor 2009
    Postime
    276

Default Ndaluar nga google?

Unë kam qenë që kanë probleme me proceset e apache mbërthyer në gjendje të punojnë pas përmirësimit natën e fundit. Në këtë moment unë nuk mund të merrni asgjë për të përkthyer. Unë edhe u përpoq të shndërrohen në 3.2.2. Proceset rrimë atje deri sa të marr një gabim timeout 504 portë.

A është e mundur Google ka ndaluar nga IP? Nëse po si mund të them?

Çdo gjë ishte duke punuar mirë deri cache im ishte pastruar me update

Senior Member
    Antarësuar
    Dhjetor 2009
    Postime
    276

Found përgjigje: http://www.vbenterprisetranslator.co...faq.html#post9

Problemi është serveri im është vetëm duke i dhënë një përgjigje të "504 timeout gateway". Për më tepër që unë shoh shumë dhe shumë e proceseve apache në shtetin (e punës) W që kanë URL gjuhës. Nuk ka të dhëna është duke hyrë në cache.

Senior Member
    Antarësuar
    Dhjetor 2009
    Postime
    276

Alright - Unë mendoj se kam figured it out. Diku kam neglizhohet plotësisht. Firewall tim!
    Unë duhet të kam njohur qe 1.000 's i kërkon min do të kemi shkaktuar një gjendje në të firewall tim. Si rezultat, serverin tim bllokuar nga rezultatet e kthimit Google! DOH!

Unë mendoj të gjitha është duke punuar mirë tani.

Michał Podbielski (vBET Stafi) vBET's Avatar
    Antarësuar
    Tetor 2009
    Postime
    3,037

E madhe për të dëgjuar

Tags për këtë Temë

Regullat e Postimit

• Ju mund të mos postoni tema të reja
  • Ju mund të mos Përgjigje pas
  • Ju mund të mos Postimi attachments
  • Ju mund të mos të ndryshoni postimet tuaja