I rëndësishëm: Kjo faqe është duke përdorur cookies (cookies). Duke përdorur këtë faqe interneti pa turning off cookies në shfletuesin, do të thotë se jeni dakord për të përdorur atë.
Buy Now! Features Downloads

Fito me ne!

Nëse ju do të donte për të filluar fituar para me vBET bashkohen për të Programi Filialin.
Faqe 2 e 2 FirstI parë 12
Results 11 te 18 e 18

Thread: Error 310 (neto :: ERR_TOO_MANY_REDIRECTS)

Banned
    Antarësuar
    Gusht 2012
    Postime
    481

Quote Postimi origjinal është bërë nga Matt Olieman
    Unë nuk mundësojnë vBET ende, sepse unë kam këto çështje dhe unë nuk dua të humbasin të trafikut, sepse gjenerator sitemap vBulletin shton sitemap URLs përkthyer.
    Ju kthehet në vBET dhe çaktivizoni (nuk tregojnë) flamujt. Përdoruesit nuk do të jetë në gjendje të përkthejnë faqet dhe nuk mund të shohin çështjen. vBulletin nuk është i konfiguruar si duhet vBulletin gjenerator sitemap nuk do të shtohet url gabuar.

Junior Member
    Antarësuar
    Jan 2010
    Postime
    15

Quote Postimi origjinal është bërë nga Marcin Kalak View Post
    Ju kthehet në vBET dhe çaktivizoni (nuk tregojnë) flamujt. Përdoruesit nuk do të jetë në gjendje të përkthejnë faqet dhe nuk mund të shohin çështjen. vBulletin nuk është i konfiguruar si duhet vBulletin gjenerator sitemap nuk do të shtohet url gabuar.
    Unë nuk mund të aktivizoni vBET dhe prisni 4 ditë për mbështetjen tuaj ...

Ju lutem aktivizoni atë kur ju do të jetë në gjendje për të punuar në këtë.

Banned
    Antarësuar
    Gusht 2012
    Postime
    481

Ju nuk mund të dërgoni mua PM detaje akses për FTP (host / server emrin, emrin, fjalëkalimin) dhe vBulletin CP (password).

Junior Member
    Antarësuar
    Jan 2010
    Postime
    15

Quote Postimi origjinal është bërë nga Marcin Kalak View Post
    Ju nuk mund të dërgoni mua PM detaje akses për FTP (host / server emrin, emrin, fjalëkalimin) dhe vBulletin CP (password).
    Të dhënat e qasjes është titulli pm ...

Unë kam resend ju email

Banned
    Antarësuar
    Gusht 2012
    Postime
    481

Nëse unë kontrolluar një situatë që duhet të konkurrojnë dhe të sistemit të integruar. Ajo nuk mund të punojë për shkak se keni bërë integrimin e keqe. Fillimi i sistemit, të bëjë integrimin dhe të shkruajnë nëse ajo punon. Nëse ju doni që ne të ne do të bëjmë këtë integrim është një shërbim i paguar $ 30 (përmirësimet e blerjes). Unë ju kujtoj se të gjitha deklaratat janë përshkruar në detaje në vBET / do-nuk-upload / readme.html dhe ju mund ta bëni këtë vetë për të lira. Nëse problemi ka ndodhur do të ju ndihmojë të gjeni atë.

Banned
    Antarësuar
    Gusht 2012
    Postime
    481

Pa përgjigje - konsiderohet çështja është zhdukur. Nëse jo ju lutem shkruani këtu.

Banned
    Antarësuar
    Dhjetor 2016
    Postime
    1

Unë jam i pasur ERR_TOO_MANY_REDIRECTS problem në PC tim.

Banned
    Antarësuar
    Gusht 2012
    Postime
    481

Në cilën faqe ju e keni këtë çështje? Ju lutem krijoni një temë të re me një përshkrim të detajuar të kësaj çështjeje.

Faqe 2 e 2 FirstI parë 12

Tags për këtë Temë

Regullat e Postimit

• Ju mund të mos postoni tema të reja
  • Ju mund të mos Përgjigje pas
  • Ju mund të mos Postimi attachments
  • Ju mund të mos të ndryshoni postimet tuaja
  •