I rëndësishëm: Kjo faqe është duke përdorur cookies (cookies). Duke përdorur këtë faqe interneti pa turning off cookies në shfletuesin, do të thotë se jeni dakord për të përdorur atë.
Buy Now! Features Downloads

Fito me ne!

Nëse ju do të donte për të filluar fituar para me vBET bashkohen për të Programi Filialin.
Results 1 te 2 e 2

Thread: vBET 3.6.0 dhe 4.5.0 Released

Michał Podbielski (vBET Stafi) vBET's Avatar
    Antarësuar
    Tetor 2009
    Postime
    3,037

Default vBET 3.6.0 dhe 4.5.0 Released

Përshëndetje

Sot ne kemi për ju 2 njoftime të reja për kabinë vBulletin 4 dhe 3 Ndryshimi më i madh - kemi shtuar mbështetjen për përkthime manual Tani përdoruesit nga Lista e Anëtarëve Grupet e përzgjedhura mund të modifikoni manualisht përkthimin automatik ose të krijojnë përkthim kur teksti nuk është përkthyer ende. Kjo do t'i japë forum tuaj më të mirë me cilësi të përkthime dhe pak përkthime shpenzimet Gjithashtu ju do të jetë në gjendje të kontrolloni çdo ndryshim manual nga Admin CP kështu që ju do të jetë i sigurt që përkthimet manuale janë kuptimplote.

Lutemi kini parasysh se përkthimet manuale janë konsideruar BETA, por ajo është në dispozicion për të përdorur versionet me përkthime manual me aftësi të kufizuara. Ne me kënaqësi do të marrë të gjitha reagimet tuaja për atë që ne mund të bëjmë më shumë në fushën e përkthimeve manual

Për të gjitha detajet e lirimit ju lutem shih më poshtë

RI:
    • Added mbështetje për përkthime manual për përdoruesit nga Pytësori zgjedhura
    • Përkthime Manuali opsionet e administratës dhe verifikimit

Ndryshimet:
    • Parametër Removed pavlere për Microsoft

Bugs korrigjohen:

Anëtar
    Antarësuar
    Maj 2010
    Postime
    97

awesome, më në fund

vBET të gjatë jetojnë! vBET përgjithmonë!

Tags për këtë Temë

Regullat e Postimit

• Ju mund të mos postoni tema të reja
  • Ju mund të mos Përgjigje pas
  • Ju mund të mos Postimi attachments
  • Ju mund të mos të ndryshoni postimet tuaja
  •