Hi, unë jam mjaft i ri për vBulletin dhe mods, dhe kështu që unë kam disa pyetje.
Unë do të doja të blerë këtë plugin / add-on, por unë dua të bëni të sigurtë që ajo është ende mbështeten në mënyrë të plotë. Një mik i imi blerë këtë për faqen e tij, por ai nuk ka marrë kodin e aktivizimit të nevojshme për atë për të punuar. Ai gjithashtu u përpoq kontaktuar disa herë mbështetëse, por nuk ka marrë asnjë ndihmë.
Unë do të doja të blerë këtë, pasi kjo është përkthyesi më i mirë që kam parë, por unë nuk dua që të ketë ndonjë problem instalimit. Unë do të blerë mbështetjen e instalimit me add-on, kështu që ju mund ta instaloni për mua me kodin e duhur të nevojshëm për aktivizimin.
Unë gjithashtu mund të pyesni pse miku im nuk mund të marrë ndonjë mbështetje për çështjen e tij aktivizimi? Ai nuk mund të gjeni kodin e tij dhe e ka dërguar me email disa herë për të marrë atë. Ai gjithashtu u përpoq për të bërë postimet në këtë forum, por postimet e tij nuk janë treguar deri këtu. Unë do të duan për të marrë këtë plugin të instaluar shumë shpejt në forum time kështu që përgjigjja juaj është vlerësuar shumë.
Faleminderit.
Fernando