I rëndësishëm: Kjo faqe është duke përdorur cookies (cookies). Duke përdorur këtë faqe interneti pa turning off cookies në shfletuesin, do të thotë se jeni dakord për të përdorur atë.
Buy Now! Features Downloads

Fito me ne!

Nëse ju do të donte për të filluar fituar para me vBET bashkohen për të Programi Filialin.
Results 1 te 5 e 5

Thread: Pyetjet Blerje / instalimit

Banned
    Antarësuar
    Maj 2012
    Postime
    1

Default Pyetjet Blerje / instalimit

Hi, unë jam mjaft i ri për vBulletin dhe mods, dhe kështu që unë kam disa pyetje.

Unë do të doja të blerë këtë plugin / add-on, por unë dua të bëni të sigurtë që ajo është ende mbështeten në mënyrë të plotë. Një mik i imi blerë këtë për faqen e tij, por ai nuk ka marrë kodin e aktivizimit të nevojshme për atë për të punuar. Ai gjithashtu u përpoq kontaktuar disa herë mbështetëse, por nuk ka marrë asnjë ndihmë.

Unë do të doja të blerë këtë, pasi kjo është përkthyesi më i mirë që kam parë, por unë nuk dua që të ketë ndonjë problem instalimit. Unë do të blerë mbështetjen e instalimit me add-on, kështu që ju mund ta instaloni për mua me kodin e duhur të nevojshëm për aktivizimin.

Unë gjithashtu mund të pyesni pse miku im nuk mund të marrë ndonjë mbështetje për çështjen e tij aktivizimi? Ai nuk mund të gjeni kodin e tij dhe e ka dërguar me email disa herë për të marrë atë. Ai gjithashtu u përpoq për të bërë postimet në këtë forum, por postimet e tij nuk janë treguar deri këtu. Unë do të duan për të marrë këtë plugin të instaluar shumë shpejt në forum time kështu që përgjigjja juaj është vlerësuar shumë.

Faleminderit.
    Fernando

Pension;)
    Antarësuar
    Gusht 2011
    Postime
    441

Hi
    Nëse e keni blerë shërbimin e instalimit ne do të bëjmë tërë Instalation vend prej jush - Kështu që ju nuk duhet të shqetësohen për shërbimin e instalimit.

Rreth çështjen tuaj mik. Ne bëjmë të gjithë mbështetjen vetëm me forumin tonë - dhe pas çdo përdorues të ri duhet të jenë të moderuar, në mënyrë që ai nuk shihet postin e tij vetëm pasi ai shkroi atë. Ne përgjigjemi çdo postim sa më shpejt të jetë e mundur.

Këtu është fije, ku situata ka ngjashme ndodhi (ndoshta kjo është mesazhin e mikut tuaj) CLICK - Si ju mund SE kemi provuar për të ndihmuar, por nuk ka asnjë përgjigje nga përdorues

Junior Member
    Antarësuar
    Shkurt 2014
    Postime
    1

Text automatically translated from: Italian to: Albanian
    Translated text
    hello, se sa kohë ju duhet për ju për të instaluar dhe të aktivizuar produktin? Unë kam nevojë për vetëm 5 gjuhë, anglisht, frëngjisht, gjermanisht, spanjisht dhe portugalisht, për gjuhë të tjera nuk janë të interesuar në atë kohë.
    Përveç kësaj, ju pyes veten në qoftë se ju e bëri edhe aktivizimin e lirë API, sepse ne nuk e dimë se si të aktivizoni këto produkte.
    faleminderit
    Original text

Michał Podbielski (vBET Stafi) vBET's Avatar
    Antarësuar
    Tetor 2009
    Postime
    3,037

Quote Postimi origjinal është bërë nga fernando View Post
    Unë do të doja të blerë këtë plugin / add-on, por unë dua të bëni të sigurtë që ajo është ende mbështeten në mënyrë të plotë. Një mik i imi blerë këtë për faqen e tij, por ai nuk ka marrë kodin e aktivizimit të nevojshme për atë për të punuar. Ai gjithashtu u përpoq kontaktuar disa herë mbështetëse, por nuk ka marrë asnjë ndihmë.
    Historia ju ka shkruajtur është FAKE. Dhe kjo është e lehtë për të njohur për ne se ju u mashtruar, sepse kodin e aktivizimit (kodi licenca) është në dispozicion për çdo klient në faqen për shkarkim të afërt për të shkarkuar lidhje. Pra, shoku juaj kishte për të parë atë nëse ai shkarkohet produktin.
    Gjithashtu nuk është e vërtetë se dikush nga klientët tuaj nuk e kam marrë ndihmë EVER. Ne gjithmonë përgjigje në poste në këtë forum dhe ju mund të kontrolloni vetë vetëm duke shkuar fije me fije.

Pra, për të sqaruar - ne mbështetje vBET dhe ju e keni këtë forum për të mbështetur ju.

Michał Podbielski (vBET Stafi) vBET's Avatar
    Antarësuar
    Tetor 2009
    Postime
    3,037

Quote Postimi origjinal është bërë nga Alex69 View Post
    Text automatically translated from: Italian to: Albanian
    Translated text
    hello, se sa kohë ju duhet për ju për të instaluar dhe të aktivizuar produktin? Unë kam nevojë për vetëm 5 gjuhë, anglisht, frëngjisht, gjermanisht, spanjisht dhe portugalisht, për gjuhë të tjera nuk janë të interesuar në atë kohë.
    Përveç kësaj, ju pyes veten në qoftë se ju e bëri edhe aktivizimin e lirë API, sepse ne nuk e dimë se si të aktivizoni këto produkte.
    faleminderit
    Original text
    Instalimi është e parëndësishme - vetëm të ngarkoni fotografi në server dhe product.xml nga Admin CP. Ende ju duhet të konfiguroni vBET. Opsionet e nevojshme janë përshkruar në dosjen README.
    Fundit edituar nga vBET; 11-03-1412:41.

Tags për këtë Temë

Regullat e Postimit

• Ju mund të mos postoni tema të reja
  • Ju mund të mos Përgjigje pas
  • Ju mund të mos Postimi attachments
  • Ju mund të mos të ndryshoni postimet tuaja
  •