Përshëndetje
Këtu mund të gjeni listën e detajuar të vBET 3.x/4.x/5.x karakteristika. Vetë ky forum vepron si live demo për vB Ndërmarrje Përkthyes. Pra tani ne do të listës vetëm karakteristikat kryesore
Shënim: versionet e lirë mbështet vetëm përkthim faqesh, vetëm nga Yandex, me gjuhë shumë më pak të mbështetura dhe pa shumë optimizations të performancës kabinë dhe shpenzimet.
Pse 3.x/4.x/5.x është me vlerë për të shpenzuar paratë tuaja:
- Mbështet komunitetet shumëgjuhëshe
- Mbështetje për mosplotësim gjuhën e përdoruesit (në regjistrimin dhe configurable ne User CP)
- Njeh automatikisht në të cilin mesazhi gjuhë të re është e shkruar
- Përkthehet automatikisht titujt dhe përmbajtja e Postimet shkruara në gjuhë të tjera (edhe të mesazheve private, mesazhe vizitori, mesazhe grupi, komente foto)
- Lejon për të shkruar pas në disa gjuhë të ndryshme - në fund përdorues do të shohin çdo gjë në gjuhën e tij e albumit
- Lejon për të parë përmbajtjen origjinale, per postimet e shkruar në gjuhë tjetër
- Kanë më të shpejtë, duke marrë më pak hapësirë, cache optimizuar
- Mbështet bazës së të dhënave të jashtme për cache - shumë e rëndësishme për forume të mëdha dhe backups shpejtë e Forumit
- Cache Guest - jashtëzakonisht të shpejtë brez cached faqe për mysafirët (faqe të plotë cached)
- Supports cache memorie (Memcache, APC, XCache, eAccelerator dhe të lehtë për të shtuar më shumë)
- Algorithm optimizuar përkthimit (të shpejtë, duke marrë më pak memorie)
- Përkthen RSS
- Translate URL tuaj
- Mbështet gjuhë të komunitetit në vBulletin Blogs dhe CMS komente
- Mbështet machine translation jo vetëm nga Yandex si versionet e lirë, por edhe nga Google, Microsoft, LUTEMI BeGlobal, IBM Watson dhe Apertium API Përkthim + gjuhën zbulimit nga DetectLanguage, Microsoft dhe Google
- Përkthime mbështetur manual - Përdoruesit e juaj lehtë mund të korrigjojë përkthime makine me dorë ose përkthejnë vetveten
Çfarë do të thotë për ju dhe forumin tuaj:
- Më shumë trafik, më shumë përdorues të regjistruar dhe të ardhurat forum më shumë nga reklamon
- Më të mirë SEO në sajë të përkthyer URL
- Përkthime më të shpejtë në sajë të cache të optimizuar dhe algoritmi