I rëndësishëm: Kjo faqe është duke përdorur cookies (cookies). Duke përdorur këtë faqe interneti pa turning off cookies në shfletuesin, do të thotë se jeni dakord për të përdorur atë.
Buy Now! Features Downloads

Fito me ne!

Nëse ju do të donte për të filluar fituar para me vBET bashkohen për të Programi Filialin.
Results 1 te 2 e 2

Thread: Pa me funksionalitetin e kufizuar ose versionin e gjyqit?

Junior Member
    Antarësuar
    Maj 2012
    Postime
    2

Default Versioni falas

Para se të blini, kam nevojë për t'u siguruar që kjo do të punojë prapa kompanitë Firewall tim. Ne bllokuar shumë mjete të përkthimit sepse përdoruesit mund të përdorin këto mjete për të marrë në faqet e internetit që janë bllokuar normalisht.

A ka një version që ka funksionalitetin e kufizuar, ose ka pasur një periudhë prove se unë mund ta provoni në mjedisin tim QA? Në qoftë se ajo punon, unë do të shtyjë atë në mjedisin tim të prodhimit.

Një pyetje tjetër, nuk kam nevojë për një licencë për mjedisin tim QA nëse unë jam duke atë në prodhim si?

Thanks

Drew

Michał Podbielski (vBET Stafi) vBET's Avatar
    Antarësuar
    Tetor 2009
    Postime
    3,037

Ne kishim version falas kur përkthimi në Google dhe Microsoft ishte e lirë. Pasi ata e bëri atë të paguar ne ndaluam mbështetur versionin e lirë që ka nevojë për të paguar shërbimet optimization që kemi në versionin e paguar.

Licenca vBET është për instalim. Nëse keni nevojë për të instaluar atë në forume të ndryshme, atëherë ju keni nevojë për licenca të ndryshme. Një për çdo forum jeni running. Nëse keni testuar mjedis që nuk është i arritshëm për të jashtmit atëherë pasi të na informuar ju mund ta instaloni vBET në mjedisin tuaj të testimit. Sigurisht që ju duhet të keni licencën e parë.

Tags për këtë Temë

Regullat e Postimit

• Ju mund të mos postoni tema të reja
  • Ju mund të mos Përgjigje pas
  • Ju mund të mos Postimi attachments
  • Ju mund të mos të ndryshoni postimet tuaja
  •