I rëndësishëm: Kjo faqe është duke përdorur cookies (cookies). Duke përdorur këtë faqe interneti pa turning off cookies në shfletuesin, do të thotë se jeni dakord për të përdorur atë.
Buy Now! Features Downloads

Fito me ne!

Nëse ju do të donte për të filluar fituar para me vBET bashkohen për të Programi Filialin.
Results 11 te 19 e 19

Thread: Përpjekja për të ri-install VBET

Shiko filetuara

E Mëparshme Post Previous Post   Next Post Tjetër Post
    Anëtar
    Antarësuar
    Mar 2010
    Postime
    34

Quote Postimi origjinal është bërë nga m_jankowski View Post
    Hi,
    Ju lutem mund të tregoni, vetëm të jetë i sigurt, nëse çështja proxy është zgjidhur.

Rreth postin tuaj të mëparshëm - ju lutem më tregoni se çfarë saktësisht nuk është duke punuar drejtë tani, dhe me çfarë mund të ju ndihmojë.
    Gjithashtu, ju lutem mos harroni të hapur thread reja për çdo çështje e re
    Unë mendoj * kam * Proxy çështja ime të zgjidhet. A keni klientët e tjerë që kalon nëpër një proxy? Çfarë bëjnë ata për të punuar rreth çështjes? Aq sa unë mund të them, vBET ka asnjë mundësi për të vendosur një proxy.

"Zgjidhje" ime mund të jetë shkaktuar probleme të tjera, kështu që unë duhet të dini :-).

I futur:

curl_setopt ($ lidhja, CURLOPT_PROXY, 'http://foo.com:nnnn/'); (foo.com është prokurë im, dhe nnnn është numri port)

në frontin e çdo linjë CURLOPT_URL. Jo shumë elegante.

---

Në këtë pikë përkthim nga veprat e flamujve të lartë, por përgjigje shumë të ngadaltë.

Unë nuk shoh ndonjë flamuj në postings vetë.
    Fundit edituar nga hmspain; 21-06-1217:44.

Tags për këtë Temë

Regullat e Postimit

• Ju mund të mos postoni tema të reja
  • Ju mund të mos Përgjigje pas
  • Ju mund të mos Postimi attachments
  • Ju mund të mos të ndryshoni postimet tuaja
  •