Cache Vbet Vizitues është përdorur kur Vizitues vizituar faqet në mënyrë jo të krijuar përkthim shtesë. Ndoshta nuk përdorues unregister vizituar faqen tuaj përkthyer në në / en / fr ...
Ju mund easly kthehet cache off
Edit: Është ende nuk punon. Unë chmoed dir me 777 (Të gjitha të dirs pas vbet_guestcache). Por kjo nuk krijon asnjë. Fotografi në html / en / ose / fr /
I aktivizuar në cache mysafir "Përdor Cache plotë dokumentit Për mysafirët" -> Po "Koha Cache ftuarit për të jetuar" -> 21600
Vizitore detajet Cache dhe Vizitore detajet Cache - pjesa tjetër
gjermanisht, anglisht dhe frengjisht
Çdo opsion i forgott?
Fundit edituar nga wowglider.de; 11-04-12 në 21:35.
Ju nuk mungon asgjë, por, a keni të përpiqen të përdorin shfletues tjetër - nëse keni përdorur shfletuesin për të cilat keni qenë e ruajtur më parë në VB, është e mundur që cookies janë ruajtur.
Unë mund të kontrolloni atë në vendin e nëse ju MD ftp dhe qasje detajet admincp
I dont mendoj se asnjë servil prej trys më shumë se 5 ditë për zvarritje URL ri.
EDIT:
Thanks, tani duke punuar, pasi: http://www.vbenterprisetranslator.co...html msgstr post12138
Fundit edituar nga wowglider.de; 14-04-12 në 11:38.
Si ajo works fine, unë do të shënojë këtë thread si zgjidhur nëse ju ende nuk ka ndonjë pyetje ju lutem ra pa që të kërkojë