I rëndësishëm: Kjo faqe është duke përdorur cookies (cookies). Duke përdorur këtë faqe interneti pa turning off cookies në shfletuesin, do të thotë se jeni dakord për të përdorur atë.
Buy Now! Features Downloads

Fito me ne!

Nëse ju do të donte për të filluar fituar para me vBET bashkohen për të Programi Filialin.
Results 1 te 8 e 8

Thread: quajtur lirë?

Anëtar
    Antarësuar
    Qershor 2010
    Postime
    90

Default quajtur lirë?

Text automatically translated from: English to: Albanian
    Translated text
    Hi, unë bleva quajtur lirë, por vbet nuk është.

Ju lutem dërgoni me instruksione të reja si për të hequr, e vjetër punën ato doenst ...
    Original text

Pension;)
    Antarësuar
    Gusht 2011
    Postime
    441

Hi
    Ju lutem mund të përshkruajnë çështje tuaj pak më specyfic, unë nuk mund të kuptojnë plotësisht se

Anëtar
    Antarësuar
    Qershor 2010
    Postime
    90

???? Pse ju nuk e kuptoni? Siç e kam thënë unë bleva një i quajtur kopje falas të vBet, por kjo nuk është! Ajo tregon se "në Sajë të vBET 3.5.4 ju mund të gëzojnë përkthimet automatike" -> WoW Forum | WoW Bot Fairplay Forum Unë dua për të hequr atë!
    Fundit edituar nga vBET; 14-04-1210:56. Arsyeja: korrigjim BBCode

Pension;)
    Antarësuar
    Gusht 2011
    Postime
    441

Ju keni thënë
    Ju lutem dërgoni me instruksione të reja si për të hequr, e vjetër punën ato doenst ...
    Aktualisht vBET ka versione të ndryshme për brandingfree, kështu që ju lutem mund të më thoni nëse ju jeni të sigurt që ju keni shkarkuar një korrekte?

Anëtar
    Antarësuar
    Qershor 2010
    Postime
    90

I dont kuptoj ty.

Ju lutem shikoni në llogarinë time.

Bleva vBET me etiketimin lirë.

I shkarkuar dhe instaluar "vBET354BF.zip" por forumi ynë nuk është quajtur e lirë, Si mundem të heq drejtat e autorit?

Michał Podbielski (vBET Stafi) vBET's Avatar
    Antarësuar
    Tetor 2009
    Postime
    3,037

Hi. Ju lutemi të jetë i sjellshëm - nuk është me të vërtetë nuk ka arsye të bërtas. Unë e di se Radek nuk e kuptuan se në kohë të parë, por kur ju lexoni shkrimin tuaj shumë të parë ju mund të gjeni se ajo nuk ishte shumë e qartë se çfarë ju doni të hiqni - vBET, e quajtur ... Kam kuptuar, por ende nuk ishte krejtësisht e qartë dhe Radek thjesht pyeta se çfarë saktësisht do të thotë.

Pas kësaj ai informoi ju në mënyrë të sjellshme, se nuk është paketë të tjera për të quajtur të lirë dhe ju mund të thjesht vetëm shkarkoni dhe instaloni atë përsëri. Ai nuk kishte asnjë informacion nga ju para se ju tashmë e bëri atë.

Pra ju lutem - pa ulëritës Po - ne shohim se ju keni quajtur lirë Stafi ynë e ka këtë informacion bashkangjitur në çdo shkrimin tuaj. Unë jam vetëm duke shkuar për të kontrolluar FTP tonë nuk paketa BF është në rregull, apo ka disa bug në të. Unë do t'ju jap zgjidhje në disa minuta pasi kontrolluar atë

Michał Podbielski (vBET Stafi) vBET's Avatar
    Antarësuar
    Tetor 2009
    Postime
    3,037

Hi
    Në të vërtetë nuk ishte një bug në BF lirimin - ju lutem shkarkoni atë përsëri dhe ngarkoni fotografi të reja në serverin tuaj.

Na vjen keq për telashe tuaj. Ju lutem konfirmoni bën çështja është zgjidhur.

Anëtar
    Antarësuar
    Qershor 2010
    Postime
    90

Dont get me wrong, unë nuk ishte ulëritës, unë vetëm dua të bëjë të qartë se çfarë dua ... pune e tij tani, nevojiten vetëm 5 ditë :-/

Thanks anyway!

Tags për këtë Temë

Regullat e Postimit

• Ju mund të mos postoni tema të reja
  • Ju mund të mos Përgjigje pas
  • Ju mund të mos Postimi attachments
  • Ju mund të mos të ndryshoni postimet tuaja
  •