Kam gjetur kur kam asnjë ofruesit e përkthimit në dispozicion unë vetëm të marrë një post të zbrazët prej një anëtari duke e përdorur atë. Kjo është kur unë kam "Shfaq tekstin origjinal për përdoruesit" të vendosur për të mos treguar![]()
Kam gjetur kur kam asnjë ofruesit e përkthimit në dispozicion unë vetëm të marrë një post të zbrazët prej një anëtari duke e përdorur atë. Kjo është kur unë kam "Shfaq tekstin origjinal për përdoruesit" të vendosur për të mos treguar![]()
Fundit edituar nga DirtRider; 09-04-12 në 09:44.
Unë do të kontrollojë atë. Gjithashtu ju lutem më thoni nëse "Trego tekstin origjinal për përdoruesit" e vendosur për të në do postet bosh duket?
Gjithashtu ju lutem vini re se kjo mund të jetë i gabuar, por coused sekret / id / api ofruesi kryesor
E pra, nëse unë kam tekstin origjinal për Trego grup përdorues për në atëherë po ajo do të tregojë tekstin origjinal. Gjë është, atëherë ju do të keni një post në një fije që nuk është në gjuhën angleze dhe ajo merr injoruar. Çelësat API duket për të punuar kur ofruesit e përkthimit janë në dispozicion.
Ok mos u bëni merak për këtë ndonjë më shumë me problemet e vazhdueshme Unë jam i pasur me këtë modifikim kam fshirë atë tani, çfarë ishe e parave kjo doli të jetë![]()
Fundit edituar nga DirtRider; 11-04-12 në 08:12.
Si ju mori në përgjigjen në këtë thread shumë - stafi ynë është i kontrolluar çështjen.
Unë nuk mund të riprodhoni këtë çështje në forumin tim test. Ju lutem mund të më tregoni url me shembullin e ku ka "bosh" post, dhe në qoftë se ju keni qasje dërgoni mua është ende workig Unë do të kontrolloni atë në vend
Na vjen keq unë nuk mund të si kam hequr këtë mod nga web faqen time tani si ajo ishte duke na dhënë shumë çështje.
1. Postimi bosh kur ofruesi përkthimi nuk ishte në dispozicion (për të mos treguar Vendosja tekstin origjinal)
2. Post në gjuhë të tjera përveç default kur ofruesi përkthimi nuk ishte në dispozicion (Cilësimet tregojnë tekstin origjinal) Ky konfuzion shkaktohet si anëtarët English nuk mund të kuptojnë mesazhin dhe do të injorojë ato.
3. Forumi ngadalësuar drejtë poshtë, kur ofruesi përkthimi nuk ishte në dispozicion, anëtarët e forumit u ankua se nuk ishte e pranueshme në këto shpejtësi të ngadaltë.
Siç kam thënë unë nuk mund të riprodhoni këtë çështje kështu që nëse ju nuk e ka instaluar vBET dhe për këtë arsye ju nuk mund të tregoni edhe mua këtë gabim në "veprim" Është e pamundur për mua të shikoni se çfarë shkoi keq.
Ju lutem më lejoni të kontrolloni atë në FTP tuaj.
Fundit edituar nga r.dziadusz; 14-04-12 në 16:34.
Nuk ka përgjigje kështu që kam nevojë për të mbyllur këtë thread. Nëse keni pyetje në lidhje me këtë thread më shumë Unë do të hap atë mënyrë tjetër ju lutemi shkruani një të ri.