I rëndësishëm: Kjo faqe është duke përdorur cookies (cookies). Duke përdorur këtë faqe interneti pa turning off cookies në shfletuesin, do të thotë se jeni dakord për të përdorur atë.
Buy Now! Features Downloads

Fito me ne!

Nëse ju do të donte për të filluar fituar para me vBET bashkohen për të Programi Filialin.
Results 1 te 4 e 4

Thread: Ky mesazh është shkruar në spanjisht Kastilianisht

Banned
    Antarësuar
    Tetor 2009
    Postime
    3

Smile Ky mesazh është shkruar në spanjisht Kastilianisht

Text automatically translated from: Spanish to: Albanian
    Translated text
    Përshëndetje të gjithëve, e vërteta është që tërheq mua kjo mod për të parë nëse versionin e paguar vjen me mbështetje, dhe që unë jam këtu, sepse në versionin e tanishëm të google sitemap gjithmonë më jep gabime dhe paralajmërime? krijon një skedë me më shumë se 1.000.000 urls vend të ndarë nga 20.000 URL si të tjerët, shokët përshëndetje.
    Original text

Michał Podbielski (vBET Stafi) vBET's Avatar
    Antarësuar
    Tetor 2009
    Postime
    3,037

Ajo duhet të nderit ndarë parametër. Ajo ka në anën tonë. Ju lutemi sigurohuni që keni vendosur kodin shtesë në vendin e duhur. Google mund të dështojë edhe sepse pesha Sitemap shumë - të vendosur në mënyrë vlerë më të ulët për URLs max në sitemap.

Banned
    Antarësuar
    Tetor 2009
    Postime
    3

Thumbs up

Text automatically translated from: Spanish to: Albanian
    Translated text
    Parametrat e kam shqyrtuar dhe janë të sakta, ajo duhet të jetë problem i google, por unë shoh se Google kanë probleme normale, sepse ajo krijon fotografi është shumë i madh, nëse nuk e bëjnë veten të qartë, kam vënë një imazh kampion:
    Original text

Michał Podbielski (vBET Stafi) vBET's Avatar
    Antarësuar
    Tetor 2009
    Postime
    3,037

Siç e shoh në imazhin e të nesërmen ishte OK. Pra, a jeni i sigurt se problemi ende ekzistojnë? Kjo mund të jetë mesazhi historik.

Tags për këtë Temë

Regullat e Postimit

• Ju mund të mos postoni tema të reja
  • Ju mund të mos Përgjigje pas
  • Ju mund të mos Postimi attachments
  • Ju mund të mos të ndryshoni postimet tuaja
  •