I rëndësishëm: Kjo faqe është duke përdorur cookies (cookies). Duke përdorur këtë faqe interneti pa turning off cookies në shfletuesin, do të thotë se jeni dakord për të përdorur atë.
Buy Now! Features Downloads

Fito me ne!

Nëse ju do të donte për të filluar fituar para me vBET bashkohen për të Programi Filialin.
Faqe 1 e 2 12 I funditLast
Results 1 te 10 e 11

Thread: Google API në çfarë kosto

Junior Member
    Antarësuar
    Mar 2012
    Postime
    21

Default Google API në çfarë kosto

Kam instaluar vetëm këtë produkt dhe të shohim se Google është një shërbim i paguar. Unë gjithashtu shoh kjo është ajo që ata japin kuotën e tyre si kosto.

Tarifat përdorimin:

Përkthimi:
    20 $ per 1 shkronja M e tekstit, ku akuzat janë të përshtatura në proporcion me numrin e karaktereve të parashikuara në të vërtetë.
    Zbulimi Gjuha:
    20 $ per 1 shkronja M e tekstit, ku akuzat janë të përshtatura në proporcion me numrin e karaktereve të parashikuara në të vërtetë.
    Gjë është Unë nuk kam asnjë ide se çfarë kjo mund të kandidojë në muaj, kështu që nëse dikush mund të më jepni një ide se si për atë që ata janë duke paguar për muaj ajo do të jetë. Unë e di se kjo do të jetë gjithashtu i varur në trafik në faqen tuaj dhe do të ndryshojnë nga vendi në vend, por unë me të vërtetë nevojë për një lloj të një pikë referimi për këtë Nëse është e mundur ndoshta ju do të tregojë se çfarë lloji i trafikut faqen tuaj ka apo thjesht të postoj një lidhje në faqen tuaj dhe unë do të përpiqet dhe të krahasojnë atë me forumin tim

Junior Member
    Antarësuar
    Mar 2012
    Postime
    21

Unë jam ende duke u përpjekur për të gjetur një përgjigje në këtë

Junior Member
    Antarësuar
    Mar 2012
    Postime
    21

Nuk është për t'u shqetësuar për këtë si kam hequr këtë mod nga web faqen time

Michał Podbielski (vBET Stafi) vBET's Avatar
    Antarësuar
    Tetor 2009
    Postime
    3,037

Duket se përdoruesit tanë nuk duan të ndajnë në lidhje me kostot e tyre të përkthimit. Si ju shkroi në pas Google e parë përshkruan qartë kostot. Gjithashtu Microsoft jep përkthim të lirë (me limitet mujore, por të lira) dhe ne jemi vetëm për të nxjerrë versionin e ri që do të lejojë për përkthime manual

Junior Member
    Antarësuar
    Mar 2012
    Postime
    21

Po ata e bëjnë, por kjo nuk na jep ndonjë ide se çfarë kjo mund të vijnë në në fund të muajit

Pension;)
    Antarësuar
    Gusht 2011
    Postime
    441

Nëse keni vendosur kufijtë tuaja, përkthim API nuk do të bëjë ndonjë përkthime mbi-cituara. Ai punon si ajo është tani në API lirë Microsoft përkthimit qoftë se ju përdorni karaktere alle 2 milion API vetëm ndalesa përkthimin

Anëtar
    Antarësuar
    Qershor 2010
    Postime
    90

Text automatically translated from: German to: Albanian
    Translated text
    Përshëndetje,
    forum ime ka 175.000 postimet dhe 25.000 fije, unë të përkthehet në anglisht dhe frëngjisht. Dita e parë konsumohen rreth 1.5 milionë, pothuajse 20 $. Nëse ka interes këtu, kështu që unë mund të vazhdojë më vonë.
    Original text

Pension;)
    Antarësuar
    Gusht 2011
    Postime
    441

Hi

Anëtar
    Antarësuar
    Qershor 2010
    Postime
    90

Text automatically translated from: German to: Albanian
    Translated text
    Unë e di. Unë jam ankuar, por nuk.
    Original text

Anëtar
    Antarësuar
    Qershor 2010
    Postime
    90

Translate API: Translation
    Numërimi i Ditës së karakter
    Kuota Daily: 2M
    28 ditë gjithsej: 21.03M
    Translate figurë API 19.82 M 396.30 USD
    Fundit edituar nga r.dziadusz; 07-05-1221:57.

Faqe 1 e 2 12 I funditLast

Tags për këtë Temë

Regullat e Postimit

• Ju mund të mos postoni tema të reja
  • Ju mund të mos Përgjigje pas
  • Ju mund të mos Postimi attachments
  • Ju mund të mos të ndryshoni postimet tuaja
  •