I rëndësishëm: Kjo faqe është duke përdorur cookies (cookies). Duke përdorur këtë faqe interneti pa turning off cookies në shfletuesin, do të thotë se jeni dakord për të përdorur atë.
Buy Now! Features Downloads

Fito me ne!

Nëse ju do të donte për të filluar fituar para me vBET bashkohen për të Programi Filialin.
Faqe 3 e 4 FirstI parë 1234 I funditLast
Results 21 te 30 e 31

Thread: Planet ndryshuar për lirimin vBET 3.3.0

Anëtar
    Antarësuar
    Tetor 2009
    Postime
    67

Kjo tingëllon shumë e mirë Unë mendoj se çdo forum që ka një server që është mjaft e fortë për të trajtuar këtë forum papërkthyera duhet të vërtetë të jetë në gjendje për të trajtuar përditësimin normale e cache të paktën një gjuhë pa probleme. Dhënë kështu disa minuta në mes të çdo tryezë gjuhë rinovuar të zbrazët que e pyetjeve nga përdoruesit dhe indexbots, unë mendoj se kjo zgjidhje do të punojë për të gjitha forumet një herë dhe për të gjithë dhe madje me një diferencë të madhe. Unë jam duke shpresuar keni arritur të shtrydh atë në në këtë update

Të jetë i sinqertë I dont mendjen duke pritur disa ditë shtesë për këtë të implementohet, dhe unë dont mendoj se anëtarët e tjerë do mend ... nuk mund të jetë një problem ... por e saj më të mirë prisni disa ditë shtesë të jetë në anën e sigurt

Michał Podbielski (vBET Stafi) vBET's Avatar
    Antarësuar
    Tetor 2009
    Postime
    3,037

Relax - ne do të zbatojë këtë me siguri Nëse jo në 3.3.0 më pas në 3.4.0 - e konsiderojnë atë bërë!

Anëtar
    Antarësuar
    Tetor 2009
    Postime
    67

Ok unë do të përpiqemi për t'u çlodhur ...

Antarësuar
    Tetor 2009
    Postime
    3,037

Mos u mundoni - vetëm ta bëjë këtë

Anëtar
    Antarësuar
    Jan 2010
    Postime
    61

Pasi që unë jam i angazhuar për platformën e 4 vB tashmë, unë sigurisht dëshiruar që karakteristikat dhe aftësitë e 3.3.0 dhe 3.4.0 të përfshira tashmë vB compatibility 4. Por vlerësojmë vëmendjen që ju janë dhënë të tanishme bazës së klientit tuaj. Vetëm ju lutem mos e le vBET 4.0.0 data e lëshimit të kaloj shumë përtej fundit të shkurt ...

Antarësuar
    Tetor 2009
    Postime
    3,037

Ne tashmë e vendosur që do të fillojë të punojë mbi vBET 4,0 vetëm pas vBET 3.3.0.

Shumë njerëz pyesin në lidhje me të, kështu që ne do t'i jepte aq shpejt sa ne mund të

Antarësuar
    Tetor 2009
    Postime
    3,037

Quote Postimi origjinal është bërë nga krisp View Post
    Ndoshta, nëse aty ku një timelap e disa minuta midis çdo rinovuar tabelë do të ishte më mirë?
    Timelap shtuar në vBET 3.3.0 si funksionalitet BETA (nuk e testuar me sasi të madhe të të dhënave).

Junior Member
    Antarësuar
    Tetor 2009
    Postime
    27

vBET, kur do të lirohet 3.4.0?

Antarësuar
    Tetor 2009
    Postime
    3,037

Quote Postimi origjinal është bërë nga Smiggy View Post
    vBET, kur do të lirohet 3.4.0?
    Pas 2 liron ardhshëm të vBET 4.x (që ne duhet të shtoni ka mbështetje për blog, CMS, Muslimanët dhe sitemap gjenerator) ne do të zbatojë gjëra të reja në linja të stendat e vBET 3.x dhe vBET 4.x
    Ne vlerësojmë se kjo do të jetë i nevojshëm 1 muaj për ato gjëra 4.x vBET, por që ka përvojë aktuale me 4 vB është me të vërtetë e sigurt të them 2 muaj. Kjo është për shkak të shumë ndryshime që ndodh në secilin version 4 dhe mund të ndikon në vB mod tonë (dmth në mes të ndryshimeve vB 4.0.1 dhe 4.0.2 të kushtojë sa disa ditë).

Zbatimi gjëra të reja për të do të marrin 3.4.0 diçka ndërmjet 1-1,5 muaj. Pra, duke qenë optimist 3.4.0 mund të paraqiten në 2 muaj, por duke qenë më realiste ajo mund të jetë 3-4 muaj.

Shpresoj se kjo është e pranueshme për ju Siç e kemi deklaruar - stendat e linjave vBET 3.x dhe 4.x do të jenë të mbështetura. Ne e kuptojmë që kjo është më shumë kohë në mes të 3.x njoftime se më parë, por kjo është një kohë dhe kur 4.x do të jetë e qëndrueshme stendat e linjave do të jetë threated në mënyrë të barabartë dhe funksionalitete të reja do të afishohen në stendat e linjave (për aq kohë sa ata nuk do të në bazë të një vB 4 karakteristika specifike).

Pra, të jetë i qetë Tuaj vBET linjë do të ju sjellë lodra të reja

Junior Member
    Antarësuar
    Tetor 2009
    Postime
    27

Po në lidhje me mirëmbajtjen e lëshon për seri 3.x të qartë deri mete raportuar?

Faqe 3 e 4 FirstI parë 1234 I funditLast

Tags për këtë Temë

Regullat e Postimit

• Ju mund të mos postoni tema të reja
  • Ju mund të mos Përgjigje pas
  • Ju mund të mos Postimi attachments
  • Ju mund të mos të ndryshoni postimet tuaja
  •