I rëndësishëm: Kjo faqe është duke përdorur cookies (cookies). Duke përdorur këtë faqe interneti pa turning off cookies në shfletuesin, do të thotë se jeni dakord për të përdorur atë.
Buy Now! Features Downloads

Fito me ne!

Nëse ju do të donte për të filluar fituar para me vBET bashkohen për të Programi Filialin.
Results 1 te 6 e 6

Thread: Url përkthimi adresa ...

Junior Member
    Antarësuar
    Tetor 2009
    Postime
    22

Default Url përkthimi adresa ...

Text automatically translated from: Polish to: Albanian
    Translated text
    Përsëri, gjëra të çuditshme të ndodhë me mua në google. Më parë, faqe komandën: ... I kishte 150.000 rezultate, dhe tani papritur 24.600.
    Dhe kështu që unë dyshoj se kjo është përkthyesi duhet, në veçanti, të përkthyera adresat url.
    Bazoj dyshimet e tyre në faktin se flamujt janë lidhjet e fshehta me temat, por jo në një formë të tillë si për shembull, unë kam një temë:
    ... /lotari-league-pes-2010-pc-23209.html
    Lidhje nën flamurin e tregon me temë:
    ... /sq/.../lotari-league-pes-2010-pc-23209.html
    dhe me të vërtetë fjala për një adresë të ndryshme:
    ... /sq/.../random-leagues-pes-2010-pc-23209.html

Browsed rastësisht rezultatet në Google dhe nuk është fjalë për fjalë ka temë në një gjuhë tjetër forum. Këto forume, tags, faqe vbcmps, por jo theme. Normalisht tragjedi.

Mund të më sjellë këtë - ndoshta - arsyeja e gabuar?
    ose
    A mund ta çaktivizoni përkthimi adresën url, ose - e cila do të ishte shumë më mirë - mënyrë për të treguar se flamujt ishin të njëjta adresat që janë në faqe.
    Original text

Michał Podbielski (vBET Stafi) vBET's Avatar
    Antarësuar
    Tetor 2009
    Postime
    3,037

Translated text
    Hello. Hedhje të tilla ndodhin në indeksimin e në Google - sidomos kur ndryshoi Google algorithm, ose refresh indekset e tyre. Shpesh shpejt kthehen tregues të tjerë.

Dërgo links, nuk ka asgjë të bëjë me të, sepse kur ju filloni për të mos lidhje nuk janë të përkthyera, dhe të përfundojë në vBET përkthyer duke bërë një 301 përcjellim i cili qartë deklaron se vendi është ridrejtuar përgjithmonë. Përveç kësaj, redirection i tillë është vetëm kur të ndryshojë e përkthimit, duke qenë tashmë në thread (links nuk janë përkthyer në të gjitha gjuhët për arsye të performancës). Nëse ju të ndryshuar pamjen e përkthimit në forum, ajo lidhjet janë përkthyer tashmë.

Megjithatë, tani mund të jenë një arsye për shkak së cilës mund të preferojnë Google faqe nuk përkthyer indeksuara - nëse jeni duke përdorur Muslimanët dhe ajo u kthye në linkun kanonike është shkaku. Me këtë konfigurim header vBulletin shton një lidhje thënë se adresa e vërtetë është adresa pa shtimin e gjuhës. Dhe nëse keni kthyer në një faqe të përkthyer Google do të trajtohet si diçka që duhet të jetë në një adresë tjetër - një adresë që tashmë është duke u indeksuar direkt atje.
    Problem me lidhjen kanonike që ju të shtoni nga Muslimanët qenë raportuar tashmë dhe zgjidhet - do të përfshihen në vBET 3.3.0 Deri atëherë ju mund të çaktivizoni lidhjen vBulletin kanonike, ose vetëm prisni
    Kjo konfirmon tezën se Muslimanët nuk i shtoni tags zgjedhur kanonike url - sepse ata kanë indeksuar.
    Original text
    Fundit edituar nga vBET; 08-01-1012:24.

Junior Member
    Antarësuar
    Tetor 2009
    Postime
    22

Translated text
    Faleminderit, por disi kjo përgjigje nuk plotëson mua.

Unë jam duke përdorur Muslimanët, por kam pasur dhe kam me aftësi të kufizuara URLs Canonical, por faqet e përkthyer janë të futura në një mënyrë tragjike, nuk do të thotë se ata nuk janë të futura në të gjitha.

Pas 1,5 m, ca pune vBET 3,2 dhe 1 / 2 vjet për vBET 2.x në kërkesë
    "Site: http://..../en/" Google kthen rezultatet: Rezultatet 1 - 10 of about 114 !
    "Site: http://..../zh-CN/" Google kthen rezultatet: Rezultatet 1 - 10 of about 158 !

nga të cilat 2 / 3 është pjesë e vbcmps ... një ditë në forum është ~ 50 tema të reja.

Unë nuk mendoj kështu që duhet të punojnë vBET, sepse kur një veprim i tillë "të merrni më shumë, trafiku përdoruesve dhe të ardhurat nga AdSense!" Ju mund të lëvizin në mes të një përrallë.
    Original text

Antarësuar
    Tetor 2009
    Postime
    3,037

Translated text
    Trafiku shtesë nuk është një përrallë vetëm një fakt. Shikoni këtu:
    vBulletin.org Forum - Shiko Postimin Tek - vB Translator Enterprise

Dhe edhe këtu:
    http://www.vbenterprisetranslator.co...anslation.html

vBET nuk faqet e indeksit. Nuk software ne forum nuk ka faqet e indeksit. Faqet zvarritje robots vetëm që janë jashtë e infrastrukturës tuaj.

Robots lë të kuptohet se mund të japin poprzes sitemap.xml, robots.txt, 301 përcjellëse, ose lidhje kanonike.

Unë e kuptoj që ju keni një lidhje kanonik, dhe keni qenë me aftësi të kufizuara. Ju lutemi shkruani një URL në një forum dhe përmbajtjen e robots.txt
    Original text
    Fundit edituar nga vBET; 09-01-1005:52.

Junior Member
    Antarësuar
    Tetor 2009
    Postime
    22

Quote Postimi origjinal është bërë nga vBET View Post
    Translated text
    Trafiku shtesë nuk është një përrallë vetëm një fakt. Shikoni këtu:
    vBulletin.org Forum - Shiko Postimin Tek - vB Translator Enterprise

Dhe edhe këtu:
    http://www.vbenterprisetranslator.co...anslation.html

vBET nuk faqet e indeksit. Nuk software ne forum nuk ka faqet e indeksit. Faqet zvarritje robots vetëm që janë jashtë e infrastrukturës tuaj.

Robots lë të kuptohet se mund të japin poprzes sitemap.xml, robots.txt, 301 përcjellëse, ose lidhje kanonike.

Unë e kuptoj që ju keni një lidhje kanonik, dhe keni qenë me aftësi të kufizuara. Ju lutemi shkruani një URL në një forum dhe përmbajtjen e robots.txt
    Original text
    Translated text
    Thank you for - si zakonisht shkurtër - përgjigje, kam pyetur për udhëzim në atë problemin tim ...

Për fat të mirë, ai ka punuar tashmë me këtë problem. Zgjidhur.

ps.
    Adresën e internetit ndoshta duhet të dini, nëse vetëm për shkak të faktit se licenca dhe adresën e faqes është caktuar nick tim në këtë forum
    Original text

Antarësuar
    Tetor 2009
    Postime
    3,037

Translated text
    Hello. Qëllimi im nuk është një informacion të përmbledhur administratës. Nëse po, ju keni marrë një falje. Qëllimi i administratës është informacion të qartë dhe transparente. Pigmentim mund të errët të njëjtën deklaratë.

Në fakt - sistemin tonë ka një forum mesazh në adresën e lidhur me licencën. Herën tjetër nuk ka zaglądnę

Unë jam i kënaqur ju gjetur një zgjidhje - në qoftë se ju mund të ndajnë atë me të tjerët, nëse dikush tjetër e kishte një problem të ngjashëm?
    Original text

Tags për këtë Temë

Regullat e Postimit

• Ju mund të mos postoni tema të reja
  • Ju mund të mos Përgjigje pas
  • Ju mund të mos Postimi attachments
  • Ju mund të mos të ndryshoni postimet tuaja
  •