Paqja qoftë mbi ju dhe mëshira e Zotit dhe bekimet Zotërinj kam probleme më konkretisht im: Gabim i brendshëm server Server hasur një gabim të brendshëm ose konfigurimin, dhe ishte në gjendje të plotësojë kërkesën tuaj. Ju lutemi të kontaktoni administratorin e serverit, webmaster@soqokaz.com Dhe informojnë ata të kohës gabim ka ndodhur, dhe çdo gjë që ju mund të keni bërë që mund të kenë shkaktuar gabim. Ka më shumë informacion në lidhje me këtë gabim të jetë në dispozicion në log gabim server. Ju lutem vini re se unë të hyjë në Control Panel E njëjta gjë duket për mua Dhe nganjëherë unë log Dhe unë jam ka një problem në përditësime, por unë nuk kanë përvojë në punën e tyre Ky mesazh azhornimi përmes Panelit të Kontrollit të Drejtorit të Molds janë gjetur duhet të përditësuar për të përshtaten me versionin e tanishëm! U gjet [21] templates është përditësuar të nevojshme duhet të bëhet dhe të jetojnë deri në versionin e ri. Këshilluar për të bërë këtë në kohën më të shpejtë për të shmangur problemet dhe malfunctions në forum! Kliko këtu për të parë këto templates! Shpresë për të ndihmuar Zoti ju bekoftë dhe të përfitojnë ju
Fundit edituar nga r.dziadusz; 09-02-12 në 15:49. Arsyeja: BBCode shtuar
Hi ju lutem mund të na jepni URL në të cilën ju vBET instaluar tuaj?
View Tag Cloud
Rregullat e Forumit