I rëndësishëm: Kjo faqe është duke përdorur cookies (cookies). Duke përdorur këtë faqe interneti pa turning off cookies në shfletuesin, do të thotë se jeni dakord për të përdorur atë.
Buy Now! Features Downloads

Fito me ne!

Nëse ju do të donte për të filluar fituar para me vBET bashkohen për të Programi Filialin.
Faqe 1 e 2 12 I funditLast
Results 1 te 10 e 11

Thread: vBET NUK duhet të lidhet me këtë server forumet!

Senior Member
    Antarësuar
    Shtator 2010
    Postime
    256

Default vBET NUK duhet të lidhet me këtë server forumet!

Hi, gjatë 24 orëve të fundit useage im ruajtjen ballooned jashtë kontrollit dhe kjo ishte për shkak të një gjë!, Një log gabim kishte mbushur me këto
    Kujdes PHP: strpos () [<a href='function.strpos'> function.strpos </ a>]: Offset që nuk përfshihen në varg në / home / thecodec / public_html / forumz / përfshin / vbenterprisetranslator_functions.php on line 398
    kam pasur shumë mijëra prej tyre (25GB në të gjitha!) dhe duket se kjo ishte e gjitha për shkak të mos qenë në gjendje për të kontaktuar vBET server!

Kjo nuk është vënë në pah kur të blerë që serveri ynë ka nevojë të jetë në gjendje për të kontaktuar juaji në çdo kohë!, Serveri juaj ishte poshtë dhe kështu ishte software (modificatio) që i blerë nga ju, a ka nevojë të vërtetë për të pasur vBET të jetë vazhdimisht në kontakt me serverin tuaj?

Pension;)
    Antarësuar
    Gusht 2011
    Postime
    441

Unë do të përpiqet për të kontrolluar në në forum time test. Gjithashtu mund të përshkruani ju lutem mua hap pas hapi atë që ju do të bënte gabim shfaq para?

Senior Member
    Antarësuar
    Shtator 2010
    Postime
    256

Thjeshtë, këto gabime janë shfaqur në gabim log tim gjatë gjithë kohës faqen tuaj ishte poshtë dje, kur faqja e juaj u back up gabime ndaluar ose ngadalësuar, unë tani kanë mijëra prej tyre vetëm sot (17mb)
    Quote Postimi origjinal është bërë nga thecodecage.com error log
    [03-shkurt-2012 13:20:48] PHP Warning: strpos () [<a href='function.strpos'> function.strpos </ a>]: Offset që nuk përfshihen në varg në / shtëpi / thecodec / public_html / forumz / përfshinë / vbenterprisetranslator_functions.php on line 398
    , Forumi funksionon normalisht asnjë çështje apo gabime përveç atyre plotësimin log tim gabimi.

Pra, asnjë hap për të rikrijuar atë!

Pension;)
    Antarësuar
    Gusht 2011
    Postime
    441

E bën këtë log ende ekzistojnë? Nëse po unë mund të vënë disa shkrimet dhe kontrolle se çfarë po ndodh.

Senior Member
    Antarësuar
    Shtator 2010
    Postime
    256

Ju keni qasje në rrënjë forum, daljet log (i qartë atë ditë!) Dhe tani ka mbi 2GB të hyra të gjitha nga vBET, ju mund të fshini fotografi, të krijojë një tjetër bosh dhe pastaj të mbajtur kontrollin mbrapa për gabime si 2GB nuk do të hapet në server dhe ju do të keni probleme hapja atë në PC tuaj.

EDIT: Unë duhet të them se serveri im nuk ka qenë poshtë në muaj (ka pasur disa gabime 500, por ata ishin të çastit dhe i shkaktuar atyre kur ndryshon një nga plugins mi).

error log është gjetur në / public_html / forumz / error_log
    Fundit edituar nga Simon Lloyd; 05-02-1220:14.

Pension;)
    Antarësuar
    Gusht 2011
    Postime
    441

Aktualisht unë fshehin këtë paralajmërim në mënyrë që të mos të rrëzuar \\ plehra forumin tuaj. Tani për tani unë jam duke kontrolluar pse ajo duket. Gjithashtu unë nuk mund të krijosh këtë gabim
    Unë e kam ndryshuar këtë linjë
    PHP Code:
    $closePosition strpos($outputPart'>',$openPosition 1); 
    Në këtë linjë:
    PHP Code:
    $closePosition = @strpos($outputPart'>',$openPosition 1); 

Senior Member
    Antarësuar
    Shtator 2010
    Postime
    256

Hi, çdo më tej me këtë çështje ose pse u raportimin e problemit?

Pension;)
    Antarësuar
    Gusht 2011
    Postime
    441

Shumica e ndoshta, kur në një nga ofruesit ka ndonjë gabim të brendshëm (kjo e cila u rrëzua serverin tonë edhe) të krijojë disa outup çuditshme tranlation cili filloi lak pafund - që do të shpjegojë se pse në nuk ndikon në serverin tuaj - si ju tha forum ishte duke punuar mirë . Unë përsëri shfletoni dosjen tuaj gabim ajo është e lirë të kësaj paralajmërim - ose ju thjesht errased atë?

Senior Member
    Antarësuar
    Shtator 2010
    Postime
    256

Unë nuk kam redaktuar log gabim në të gjitha, madje edhe gabimet që kam krijuar i lënë atje, kështu që ju mendoni se kjo është e fiksuar bug apo është fshehur vetëm nga ndryshimi fotografi që keni bërë?

Dhe po forumi po funksionon mirë, unë nuk paguajnë për përkthim shumë google vetëm 100.000 karaktere në ditë kështu që një shumë e përkthimeve janë lënë në pritje për t'u përkthyer.

Pension;)
    Antarësuar
    Gusht 2011
    Postime
    441

Unë mendoj se gabimi është i fiksuar, otherways error log duhet ka paralajmërime të tjera nga lak shumë të njëjtë, nëse diçka paraqitet përsëri ju lutem na kontaktoni

Faqe 1 e 2 12 I funditLast

Tags për këtë Temë

Regullat e Postimit

• Ju mund të mos postoni tema të reja
  • Ju mund të mos Përgjigje pas
  • Ju mund të mos Postimi attachments
  • Ju mund të mos të ndryshoni postimet tuaja
  •