I rëndësishëm: Kjo faqe është duke përdorur cookies (cookies). Duke përdorur këtë faqe interneti pa turning off cookies në shfletuesin, do të thotë se jeni dakord për të përdorur atë.
Buy Now! Features Downloads

Fito me ne!

Nëse ju do të donte për të filluar fituar para me vBET bashkohen për të Programi Filialin.
Faqe 1 e 2 12 I funditLast
Results 1 te 10 e 19

Thread: Asgjë nuk është duke punuar.

Senior Member
    Antarësuar
    Maj 2010
    Postime
    257

Question Asgjë nuk është duke punuar.

Guys Unë me të vërtetë nevojë për ndihmë këtu. Unë kam tani mori një VS2 Google paguar kyç API, përsëri, pasi si askush 1 minutë e shërbimeve translator janë në dispozicion. Drejtimin testin google jep këtë:

Testi filluar përkthim për Google API v2
    Rezultati Test: {"error": {"gabime": [{"domain": "usageLimits", "arsyeja": "dailyLimitExceeded", "mesazh": "Limiti ditor Tejkaluar"}], "kod": 403, " Mesazhi ":" Limiti ditor Tejkaluar "}}
    Test error:
    Ora Connection (ms): 118,327148438

Me fjalë të tjera, edhe me paguar Google API vBET nuk bën asgjë për mua më. Si mund të marrë këtë për të punuar përsëri?

Thanks.

Senior Member
    Antarësuar
    Shtator 2010
    Postime
    256

Demi çfarë limitet keni vendosur në projektin https://code.google.com/apis/console/?pli=1 #: YOURPROJECTNUMBER: kuotave?

Senior Member
    Antarësuar
    Maj 2010
    Postime
    257

Quote Postimi origjinal është bërë nga Simon Lloyd View Post
    Demi çfarë limitet keni vendosur në projektin https://code.google.com/apis/console/?pli=1 #: YOURPROJECTNUMBER: kuotave?
    Unë nuk jam i sigurt, unë do të duhet për të kontrolluar, çfarë ju sugjeroj ta vënë atje? Faleminderit për ndihmën!

Senior Member
    Antarësuar
    Maj 2010
    Postime
    257

E pra ajo u vu mbi 2 000 000 karaktere në ditë, unë tani e ngriti atë në 4 000 000 në ditë. Kjo është provë e mia google tani:

Testi filluar përkthim për Google API v2
    Rezultati Test: {"dhënave": {"translations": [{"translatedText": "Hello", "detectedSourceLanguage": "pl"}]}}
    Test error:
    Ora Connection (ms): 75,1730957031

Megjithatë, në panelin e kontrollit vBET-së disponueshmërinë e Google vetëm qëndron në nr.

Senior Member
    Antarësuar
    Shtator 2010
    Postime
    256

A keni provuar dorë drejtimin e cron (detyra të planifikuara) për të rinovuar atë?, Në përvojën time unë e përdor rreth 1 milion karaktere në një orë!

Senior Member
    Antarësuar
    Maj 2010
    Postime
    257

Quote Postimi origjinal është bërë nga Simon Lloyd View Post
    A keni provuar dorë drejtimin e cron (detyra të planifikuara) për të rinovuar atë?, Në përvojën time unë e përdor rreth 1 milion karaktere në një orë!
    Na vjen keq shoku, keni humbur mua, që cron për çfarë?

Senior Member
    Antarësuar
    Shtator 2010
    Postime
    256

në Admincp> Detyrat e planifikuara theres një punë cron (detyrë e planifikuar) për të testuar ofruesit, test tuaj që keni dhënë tregoi se google është në dispozicion pas upping kufirin, por kjo nuk reflektojnë menjëherë në admincp, sepse puna Cron nuk kishte drejtuar për të rinovuar atë

Pension;)
    Antarësuar
    Gusht 2011
    Postime
    441

Hi
    Si unë shoh nuk ka asnjë gabim. vBET kontrollon automatikisht disponibilitetin tuaj në çdo 10 minuta. Nëse ju dëshironi, ju mund të kandidojë atë me dorë nga
    admincp -> Scheduled Tasks -> vB Enterprise Translator (Mundësuesa Disponueshmëria) -> Drejtuar tani

Por edhe kur ju shikoni kufijtë tashmë mund të arrihet. Google API v2 testi nuk tregon ndonjë gabim.

Senior Member
    Antarësuar
    Maj 2010
    Postime
    257

Yeah, unë të marrë atë, por pse nuk është treguar se Google nuk është në dispozicion në qoftë se ai në fakt është në dispozicion?

Senior Member
    Antarësuar
    Maj 2010
    Postime
    257

Kjo është me të vërtetë duke u frustruar. Edhe kur kufiri nuk është arritur, disponueshmëria Google mban në vazhdim e sipër dhe jashtë. Dhe në kohë nuk është përkthyer. Mund të ju lutem merrni një mbështetje këtu!

Faqe 1 e 2 12 I funditLast

Tags për këtë Temë

Regullat e Postimit

• Ju mund të mos postoni tema të reja
  • Ju mund të mos Përgjigje pas
  • Ju mund të mos Postimi attachments
  • Ju mund të mos të ndryshoni postimet tuaja
  •