I rëndësishëm: Kjo faqe është duke përdorur cookies (cookies). Duke përdorur këtë faqe interneti pa turning off cookies në shfletuesin, do të thotë se jeni dakord për të përdorur atë.
Buy Now! Features Downloads

Fito me ne!

Nëse ju do të donte për të filluar fituar para me vBET bashkohen për të Programi Filialin.
Results 1 te 4 e 4

Thread: Submenus me gjuhën e përcaktuar në url pyetje nuk janë duke treguar

Senior Member
    Antarësuar
    Tetor 2009
    Postime
    142

Default Submenus me gjuhën e përcaktuar në url pyetje nuk janë duke treguar

Problem: Submenus me gjuhën e vendosur në url pyetje nuk janë treguar.
    Hapur një fije të re si kërkohet.
    Fala

Pension;)
    Antarësuar
    Gusht 2011
    Postime
    441

Hi
    Unë jam duke kontrolluar gjendjen tuaj, por ju lutem të jetë i durueshëm, pasi ne nuk mbështesin zyrtarisht versionin tuaj vBulletin Unë kam nevojë për disa kohë për të gjetur dhe rregulluar problemin tuaj

Pension;)
    Antarësuar
    Gusht 2011
    Postime
    441

Hi
    Pas disa reasearch Unë e di se çfarë është problemi. Në versionin tuaj vBET për vBulletin bug ka disa:
    SHËNIM: Ky integrim do të bëhet faqet tuaja arkivit të jetë në gjendje të përkthejnë, por përveç arkivi nën-forum faqe - nuk ka të metash në vBulletin cilat nuk lejojnë për të bërë këtë.
    Ne nuk mund të rregullojmë këtë çështje. Gjithashtu, siç kam shkruar në fije tuaj të tjera, forum juaj, presim subforum works fine. Hidhni një sy:
    click

Nëse ju ende keni pyetje në lidhje me këtë çështje ju lutem pyesni, nëse unë nuk do të shënojë këtë thread mbyllur

Pension;)
    Antarësuar
    Gusht 2011
    Postime
    441

Hi
    Pas disa reasearch Unë e di se çfarë është problemi. Në versionin tuaj vBET për vBulletin bug ka disa:
    SHËNIM: Ky integrim do të bëhet faqet tuaja arkivit të jetë në gjendje të përkthejnë, por përveç arkivi nën-forum faqe - nuk ka të metash në vBulletin cilat nuk lejojnë për të bërë këtë.
    Ne nuk mund të rregullojmë këtë çështje. Gjithashtu, siç kam shkruar në fije tuaj të tjera, forum juaj, presim subforum works fine. Hidhni një sy:
    click

Nëse ju ende keni pyetje në lidhje me këtë çështje ju lutem pyesni, nëse unë nuk do të shënojë këtë thread mbyllur

Tags për këtë Temë

Regullat e Postimit

• Ju mund të mos postoni tema të reja
  • Ju mund të mos Përgjigje pas
  • Ju mund të mos Postimi attachments
  • Ju mund të mos të ndryshoni postimet tuaja
  •