I rëndësishëm: Kjo faqe është duke përdorur cookies (cookies). Duke përdorur këtë faqe interneti pa turning off cookies në shfletuesin, do të thotë se jeni dakord për të përdorur atë.
Buy Now! Features Downloads

Fito me ne!

Nëse ju do të donte për të filluar fituar para me vBET bashkohen për të Programi Filialin.
Faqe 1 e 3 123 I funditLast
Results 1 te 10 e 26

Thread: Njerëzit që e vizitojnë web faqen time u kërkohet të parë një pyetje në rusisht?

Senior Member
    Antarësuar
    Shtator 2010
    Postime
    256

Default Njerëzit që e vizitojnë web faqen time u kërkohet të parë një pyetje në rusisht?

Hi all, kur njerëz nga vende të tjera nëpër botë vizitoni faqen time ata duket për të marrë një pop up duke i kërkuar një pyetje në rusisht dhe url eshte mysite.com / ru / nëse klikoni ndonjë nga butonat atëherë ata marrin në faqen e tyre gjuhës, mund të ndihmojë dikush?

Këtu ka një lidhje të pic tregon messagebox 20question.png http://www.thecodecage.com/russian%
    Fundit edituar nga Simon Lloyd; 02-01-1220:15.

Pension;)
    Antarësuar
    Gusht 2011
    Postime
    441

Hi
    Me siguri ai nuk është i coused nga vBET - vBET nuk instaluar ndonjë pop-ups, ju lutem sigurohuni që kjo nuk është një pjesë e çdo plugin të tjera ose mod

Senior Member
    Antarësuar
    Shtator 2010
    Postime
    256

Unë kurrë nuk e shohin atë, nuk e vBET kërkojë nga shfrytëzuesi nëse ata duan të shkojnë në usercp e tyre për të vendosur gjuhën e tyre?

Senior Member
    Antarësuar
    Shtator 2010
    Postime
    256

Ky është formulimi!
    Перейти на русский перевод?
    kjo është përkthimi
    Shko në përkthimin rus?

Pra, është patjetër vBET bërë atë!

EDIT: dhe unë kam versionin e fundit të vBET siç e dini, të gjitha qasje në detajet që unë pd do të keni një kohë të shkurtër, më parë duhet të vazhdojnë të punojnë në qoftë se keni nevojë për të kontrolluar gjërat.
    Fundit edituar nga Simon Lloyd; 02-01-1222:56.

Pension;)
    Antarësuar
    Gusht 2011
    Postime
    441

Në rregull
    Një gjë erdhi tek unë. Ju lutem mund të kontrolloni vlerat e dy opsione:
    AdminCP -> vBET -> Misc -> Redirect për gjuhën e përdoruesit
    dhe
    AdminCP -> vBET -> Misc -> Redirect për gjuhën e përdoruesit
    Ju lutemi të provoni të çaktivizoni atë, atëherë chack përsëri për pop-up

Senior Member
    Antarësuar
    Shtator 2010
    Postime
    256

Unë do të shkoj në atë telashe por nuk thats vërtetë këtë çështje, është fakti se ajo është gjithmonë në rusisht para së gjithash!, Një djalë nga india vizitoi vendin sot dhe mori që në rusisht, shfletuesi i tij është vendosur për anglisht, vendndodhja e tij është New Dehli, ai nuk ishte një anëtar kështu që nuk ka zgjedhur një forum postimin gjuhë kështu që ai duhet të ketë vetëm forum të paraqitura në gjuhën e saj default "anglisht"

Unë besoj se ka një çështje tjetër përveç përcjellëse përdorues, në qoftë se ajo ishte se ajo nuk do të jetë gjithmonë në rusisht.

Senior Member
    Antarësuar
    Shtator 2010
    Postime
    256

Pop up është vendosur për:
    Përcjellëse për të redaktuar profilin
    Vetëm pas Identifikohu
    Përcjellëse në gjuhën e përdoruesit
    I pyetur - përdoruesi do të kërkohet që ai nuk dëshiron të ridrejtuar

Senior Member
    Antarësuar
    Shtator 2010
    Postime
    256

Kam hyrë vetëm nga forumi tim (si im ruajtur gjithmonë në) dhe u shfaq kuti, cilësimet janë "Pas Identifikohu", kështu që pse pasi hyni nga atëherë?, I ishte pyesin pse anëtarësimi i im kishte ngadalësuar dhe të ardhurat e mia ad kishte rënë, Unë kam qenë në kërkim për arsye asnjë nga të cilat unë mund të gjeni, por sapo pop up a ka faqe nuk ngarkesës nëse kuti është anuluar ose miratuar këtë asnjë nga të cilat një motor kërkimi mund të bëjë!

Pension;)
    Antarësuar
    Gusht 2011
    Postime
    441

Në rregull
    Duke përdorur qasjen e keni dërguar mua I Wil kontrolloni atë të drejtë tani

EDIT:
    A mund të përshkruani ju lutem mua hap pas hapi se çfarë të bëni për të parë se pop-up,
    Nëse është e nevojshme mund të creat edhe jo llogari admin test.
    Fundit edituar nga r.dziadusz; 03-01-1221:03.

Senior Member
    Antarësuar
    Shtator 2010
    Postime
    256

PM dërguar me detaje të reja përdorues i regjistruar.

Faqe 1 e 3 123 I funditLast

Tags për këtë Temë

Regullat e Postimit

• Ju mund të mos postoni tema të reja
  • Ju mund të mos Përgjigje pas
  • Ju mund të mos Postimi attachments
  • Ju mund të mos të ndryshoni postimet tuaja
  •