I rëndësishëm: Kjo faqe është duke përdorur cookies (cookies). Duke përdorur këtë faqe interneti pa turning off cookies në shfletuesin, do të thotë se jeni dakord për të përdorur atë.
Buy Now! Features Downloads

Fito me ne!

Nëse ju do të donte për të filluar fituar para me vBET bashkohen për të Programi Filialin.
Faqe 3 e 3 FirstI parë 123
Results 21 te 26 e 26

Thread: Njerëzit që e vizitojnë web faqen time u kërkohet së pari një pyetje në rusisht?

Senior Member
    Antarësuar
    Shtator 2010
    Postime
    256

Thats jo shpjegimin e, browser-i im nuk ka qenë vendosur në rusisht, por i panë atë kur i regjistruar jashtë ashtu si ai e bëri, unë garantoj cant se shfletuesi i tij nuk ka qenë kurrë russian por ai është indian, jeton në Nju Dehli dhe llojet dhe flet në anglisht kështu që pse në tokë do të cookie-t tona të lexohet si rusisht?

Pension;)
    Antarësuar
    Gusht 2011
    Postime
    441

kërkoj falje tim ajo lexuar headers, ju mund edhe të mos vendosur / përdorin gjuhën ruse, por shfletuesi juaj mund të hollë keni qenë. Kjo është e gjitha mund të them pa kontrolluar atë - keq unë nuk mund të shihni këtë popup

Senior Member
    Antarësuar
    Shtator 2010
    Postime
    256

Unë kam kthyer gjuhën ruse jashtë, shohim pop-up nuk do të ju ndihmojë sa herë ju kanë hedhur poshtë atë, ajo nuk kthehen (të paktën jo për një kohë të!), Kjo nuk është e mundur për shfletuesin tim të "mendoj" Unë kam vendosur ose të përdorin gjuhën ruse, gjuhën e vetme që ka qenë ndonjëherë i vendosur në shfletuesin tim është parazgjedhur angleze në Mbretërinë e Bashkuar, si kam thënë unë garantoj cant për personin i cili raportuar atë, i kanë përjetuar atë më parë dhe im goxha të tjerët janë shumë të sigurt .

Në mënyrë që një gabim gjuhë të mbahet unë do ose duhet të fizikisht të ndryshuar atë, përdorin softuer për të ndryshuar atë (vBET) ose na një prokurë rusisht (ose prokurë të ngritur për të qenë të rreme russian) vetëm një nga të cilat është e mundur për mua dhe thats të vBET.

Michał Podbielski (vBET Stafi) vBET's Avatar
    Antarësuar
    Tetor 2009
    Postime
    3,037

Hi. Unë nuk e kuptoj se ku po shkon për të. Ju mori përgjigje të thjeshtë - sjellja është e detyruar nga ju - keni vendosur atë në settings.
    Dhe ju lehtë mund të kthejnë atë në Admin CP -> vBET -> Misc -> Përcjellim përdoruesit në gjuhën.
    Shkoni atje dhe vendosur Me aftësi të kufizuara. vBET nuk do të kërkojë ose duke u ridrejtuar më.

Ajo është e madhe se vBET sillet si ju konfiguruar atë. Do të ishte keq nëse ajo injorojnë parametrat tuaj. Për software nuk ka rëndësi që përdoruesi gjuha flet apo çfarë bën ai pretendon në lidhje me parametrat e tij të shfletuesit. Për software vetmja gjë që ka rëndësi janë headers aktuale e cila vjen me kërkesën. Dhe ata janë të kontrolluar me cilësimet që jemi duke diskutuar rreth. Asgjë më shumë. Kjo është se si vBET punon këtu dhe ju lehtë mund të ndryshojë atë nëse ju dëshironi. nga konfigurimin tuaj.

Unë sugjeroj që të kontrolloni cilësimet e shfletuesit kur kjo do të ndodhë përsëri (ju ende do të keni pyetur redirections e ndezur). Dhe në qoftë se ju nuk do të gjeni atje në cilësimet e gjuhës gjuhën që ju jeni pyetur për të ridrejtuar, pastaj shikoni edhe ajo që vjen në server (shtuar disa shkrime) - ju lutem mos harroni se Interneti është një vend i madh dhe tuaj paketa vjen nga shumë vende - është e mundur që disa proxy server shton vetë headers për kërkesën tuaj. Gjithsesi, nuk ka magji. Nëse ju ku i kërkoi që të përcjellim nga vBET dhe u përcjellim për gjuhën ruse pastaj rout kërkesë kishte në gjuhën headers gjuhën ruse në krye të të gjitha gjuhëve të njohur nga vBET. Ju mund të kontrolloni veten në qoftë se ju doni - thjesht shkoni për të file / Përfshinë / vbenterprisetranslator_functions_lang.php dhe shikoni funksion vbet_getRedirectionLanguage. Kjo është gjithashtu vend i mirë për të shtuar shkrimet e tuaja, nëse keni gjë që ne kemi bug dhe duan për të provuar atë për ne.

Nëse ju preferoni për të çaktivizoni zbatimin e plotë në vend të një parametër (që ju e detyroni veten) - bëni atë që mendoni, mendoni se çfarë bëni ... Kjo është forum juaj. Ne jemi të lumtur për të shpjeguar se pse kjo ka ndodhur dhe se si ju mund ta ndryshoni atë. Nëse keni nevojë për më shumë ndihmë ju lutem shkruani vetëm

Senior Member
    Antarësuar
    Shtator 2010
    Postime
    256

Michael, faleminderit për përgjigjen, po i kanë konfiguruar vBET për të kërkuar dhe vBET duhet të punojnë në këtë mënyrë pa probleme, por çështja ishte se paregjistruara ose peopel që hyni jashtë ishin duke u bërë pyetjen përcjellëse, vBET, aq sa unë e di se nuk duhet të punojnë në këtë mënyrë, edhe gjuha është gjithmonë russian, kështu që këtu është dy skenar të:
    1. Përdoruesit e paregjistruar nga India viziton vendin, shoh është deri pop (në rusisht) duke i kërkuar në qoftë se ai dëshiron për të vendosur gjuhën e tij në rusisht, ai nuk pranon dhe mund të shikoni këtë faqe interneti si normale në anglisht, në qoftë se ai pranon (por ju lutemi të mbajnë në mendje si ai nuk flet rusisht ai nuk mund ta lexoni pop up) ai është transportuar në Microsoft Office Ndihmë - Microsoft Office Diskutime - Excel VBA Programimi - Programimi Access

2. I merrni thënë në lidhje me këtë (dhe kanë përjetuar atë vetë në të kaluarën) dhe hyni nga forumi, zgjidhni linkun për të marrë më në vendin që unë u shikojnë përpara dhe pastaj i merrni pop deri në Rus, skenari i njëjtë si lart ndodh

Nëse ne jemi të ruajtur nga ne pse do të paraqitet me lart pop? pop up është vetëm për të hyrë në njerëz nuk është ajo?

Kjo nuk do të jetë server ime si e saj në Mbretërinë e Bashkuar dhe është i përkushtuar, i kanë kontroll të plotë mbi të, si i Sadi edhe pse, unë e kam kthyer e gjuhës ruse off tani kështu me shpresë se do të ndalojë këtë çështje.

Michał Podbielski (vBET Stafi) vBET's Avatar
    Antarësuar
    Tetor 2009
    Postime
    3,037

Quote Postimi origjinal është bërë nga Simon Lloyd View Post
    Nëse ne jemi të ruajtur nga ne pse do të paraqitet me lart pop? pop up është vetëm për të hyrë në njerëz nuk është ajo?
    Jo kjo ndodh për njerëzit që fillon sesionin e ri:
    Quote Postimi origjinal është bërë nga Parameter description
    Redirection do të ndodhë vetëm në fillim të sesionit të ri (klient duhet të ketë biskota ose do të ridrejtuar çdo kohë).
    Dhe kjo është e njohur nga cookie-t.

Gjithashtu si kam shkruar para se vetëm ajo që ka rëndësi për serverin tuaj është ajo që header gjuha vjen me kërkesën. Dhe duket se në stendat header skenarët tuaj me gjuhën ruse erdhi me kërkesë. Ju lutem kontrolloni konfigurimin e serverit tuaj - ndoshta ju keni vendosur disa gjuhë parazgjedhje shtuar kur nuk header gjuha është vendosur. Gjithsesi unë dyshoj se ne kemi bug këtu. Ky funksionalitet nuk është ndryshuar për herë për kohë shumë të gjatë dhe ai është duke punuar mirë. Ne mund të kontrolloni nëse ajo do të ndodhë përsëri në shkrimet - me siguri ajo do të tregojë se çfarë kam shkruar - se kodi rus gjuhë është dërguar në kokë e duhur. Nëse unë jam i gabuar, ne do të korrigjuar bug, por së pari ne kemi nevojë për të konfirmuar se nuk ka ndonjë bug.

Faqe 3 e 3 FirstI parë 123

Tags për këtë Temë

Regullat e Postimit

• Ju mund të mos postoni tema të reja
  • Ju mund të mos Përgjigje pas
  • Ju mund të mos Postimi attachments
  • Ju mund të mos të ndryshoni postimet tuaja
  •