I rëndësishëm: Kjo faqe është duke përdorur cookies (cookies). Duke përdorur këtë faqe interneti pa turning off cookies në shfletuesin, do të thotë se jeni dakord për të përdorur atë.
Buy Now! Features Downloads

Fito me ne!

Nëse ju do të donte për të filluar fituar para me vBET bashkohen për të Programi Filialin.
Faqe 1 e 2 12 I funditLast
Results 1 te 10 e 18

Thread: Duke shkruar në gjuhë të ndryshme

Junior Member
    Antarësuar
    Tetor 2009
    Postime
    27

Default Duke shkruar në gjuhë të ndryshme

Hi Michal,

Ju më pyeti në fije të tjera për të përshkruar këtë në forum Feature request.

Shih, Lidhje përsëri: click

Me këtë hack ju e keni zgjedhur, nëse anglisht ose Urdu. Zgjidh Urdu dhe në fakt ju do të typing në Urdu dhe pastaj ju mund të vendosni atë në anglisht toggle pastaj do të vendoset nga e djathta në të majtë.

Kjo është diçka që unë do të duan të shohin inkorporuar por unë dyshoj se do të ndodhë.
    Fundit edituar nga vBET; 15-10-0900:39.

Michał Podbielski (vBET Stafi) vBET's Avatar
    Antarësuar
    Tetor 2009
    Postime
    3,037

Faleminderit për kërkesën.

Unë nuk e di çfarë është Urdu, kështu që unë nuk e kuptojnë këtë çështje. Gjithashtu jetojnë demo në forum që unë nuk jam në gjendje për të kuptuar në të gjitha

A mund të përshkruani ju lutem mua më shumë atë që bën?

Gjithashtu nëse ju shkruani në anglisht, ju lutemi të vendosur gjuhën tuaj default në anglisht, ose vendosur opsionin për të mos shtuar automatikisht kur të shkruajnë gjuhën BBCodes post të ri. Gjuha e albumit thotë se ajo është gjuha e default për postimet tuaja Ju mund ta ndryshoni atë në nivel global në CP User, ose për mesazh të caktuar të reja në editor.

Junior Member
    Antarësuar
    Tetor 2009
    Postime
    27

Urdu është një gjuhë.

Nëse keni lexuar përshkrimin në atë lidhje ai do t'ju tregojë.

Kjo ju lejon të shkruani ose tipi në Urdu.

Antarësuar
    Tetor 2009
    Postime
    3,037

Urdu por nuk është i mbështetur nga përkthimet Google, kështu që vBET nuk mund të trajtojë atë ende, të shkaktojë teksti i tillë nuk do të jenë të përkthyera në gjuhë të tjera ...

Junior Member
    Antarësuar
    Tetor 2009
    Postime
    27

Kjo ishte vetëm një shembull.

Kërkesa ime tipar është në qoftë se do të ishte e mundur për ne për të shkruar në gjuhë të ndryshme (në kohë reale) në vend e të shkruarit në një gjuhë dhe më pas të gjitha merr përkthyer më vonë.

Vështrim në kodin për atë kollitem për të parë se çfarë dua të them.

Antarësuar
    Tetor 2009
    Postime
    3,037

Por ju mund të shkruani në gjuhë të ndryshme ... Na vjen keq, por unë me të vërtetë nuk do të marrë pikë tuaj.

Kur ju shkruani diçka, ju shkruani atë në kohë reale. Dhe ju mund të shkruani atë në çdo gjuhë të mbështetur, dhe madje edhe në disa gjuhë në një mesazh. Ju nuk keni për të shkruar në një gjuhë

Vetëm lexoni këtë artikull: http://www.vbenterprisetranslator.co...e-support.html

Junior Member
    Antarësuar
    Tetor 2009
    Postime
    27

Unë mendoj se ju do të thotë me hack tuaj ju mund të shtypni Polish duke përdorur një tastierë anglisht ose në gjuhën angleze dhe pastaj hack juaj do të përktheni.

Është se si do të punojë?

Ose për shembull, do të jem në gjendje për të shkruar në hindisht në alfabetin Hindi dhe jo anglisht. Hindi ka alfabetin atë të vetë në karaktere të ndryshme.

Unë shpresoj se ka kuptim të mirë.

Antarësuar
    Tetor 2009
    Postime
    3,037

Kur ju shkruani në disa gjuhë që ju shkruani në këtë gjuhë. Duke përdorur këtë karaktere gjuhë. Shko tek mesazhet e testit - ato janë të shkruara në gjuhë të ndryshme - ju mund të shihni origjinal (përpara se përkthimi) - thjesht kliko shigjetën për të drejtën e flamurit për gjuhën origjinale.

Ose më mirë të shikoni këtu. Mesazhi më poshtë është në japonisht - kjo do të thotë se ajo është shkruar në japonisht - klikoni mbi arrow dhe ju do të shihni tekstin origjinal e cila ishte shkruar (nuk e di Japanese - kjo është kopjohet vetëm nga Wiki )

Text automatically translated from: Japanese to: Albanian
    Translated text
    Ka ëmbëlsira jo, alkooli
    Original text

Në mesazhet e zonës testin ju gjithashtu mund të shihni pots shkruar në gjuhë të tjera - ato të gjitha është shkruar duke përdorur karakteret e tyre kombëtare. Pra, kur përdoruesit nga ndonjë vend do të nënshkruajë deri në forum tuaj. Ai jo vetëm mund të shohin forumin tuaj në gjuhën e tij - ai gjithashtu mund të shkruani në gjuhën e tij!
    Fundit edituar nga vBET; 17-10-0903:45.

Junior Member
    Antarësuar
    Tetor 2009
    Postime
    27

Shih screenprint, kam zgjedhur Japanese tim gjuhësor nga UserCP -> Edit të dhënat tuaja.

Pra, kur të fillojë një fije të re dhe lloji i shohin vetëm shkronja anglisht?

Junior Member
    Antarësuar
    Tetor 2009
    Postime
    27

Unë jam i sigurt se kjo është duke u frustruese për ju, Michal, por ju lutem shikoni ekranin tim të fundit.

Faqe 1 e 2 12 I funditLast

Tags për këtë Temë

Regullat e Postimit

• Ju mund të mos postoni tema të reja
  • Ju mund të mos Përgjigje pas
  • Ju mund të mos Postimi attachments
  • Ju mund të mos të ndryshoni postimet tuaja
  •