Në faqen e Google API settings, i vendosur max 1 M = mesatarja karaktere perday saj i duhet të paguani 20 $ në ditë për të google, për të përdorur google translate. Kjo është në rregull për mua, si i fituar më shumë se atë ditë nga reklama
kështu që unë jam duke u përpjekur për të bërë më shumë para më pak se unë duhet të shpenzojnë për të Google për çdo ditë, por ende mund të përdorni google translate. Unë nuk jam ende i sigurt rezultati i analizës për nën idenë, kështu që unë jam duke kërkuar për përgjigje zyrtare, dhe kjo ndihmë të komunitetit
- Këshilla / truket 1. Karakteret më pak tekst që përkthyera, pak më shumë para se unë duhet të shpenzojnë për google
Kështu që unë jam duke menduar përdorimin NESE NUK kushtëzuar në disa zona në forum time se nuk është e rëndësishme, në disa templates, kështu google translate nuk ka nevojë për të përkthyer atë, aq më shumë të holla më pak se kam nevojë për të shpenzuar në Google:
Nëse kjo zonë ka nevojë treguar në faqen e përkthyer, kështu që nuk ka nevojë për të përkthyer, është kjo e kushtëzuar? :
<if condition="!isset($_REQUEST['language'])">
Disa zona që nuk është e rëndësishme, që nuk ka nevojë për të përkthyer. header dmth mirëpritur, shpallja, etj
</ Nëse>
Nb. Unë të marrë atë kod nga këtu http://www.vbenterprisetranslator.co....html # post7847
- Këshilla / truket 2. Nuk ka nevojë për të përkthyer disa forume, që nuk të rëndësishme
Unë mendoj se aktualisht, vBET është përkthyer të gjitha forum, dhe nuk ka mundësi për të përjashtuar disa forume
kështu që unë mendoj se kanë nevojë për këtë NESE NUK kushtëzuar, se ne kemi nevojë për të përfunduar në kodin e këtyre plugins:
'VB Translator Enterprise - Flamujt'
'VB Translator Enterprise "
"Shkruani cache mysafir"
në qoftë se ($ Globals ['forumid']! = xx) {
Kodi plugin lart se duhet të përfundojë
}
NB. Ndryshimi Xx wih forumin që ju dont duan të përjashtojnë nga përkthimi
Adminstration shënim: ky tip është i gabuar - ajo nuk është e nevojshme në të gjitha
- Këshilla / truket 3. Nuk ka nevojë për të përkthyer disa stile, vetëm përkthimin në një stil
për shembull:
Default Style domain.com është përkthyer
por domain.com /? styleid = xx është përkthyer përsëri, e saj do të thotë se faqe të dyfishtë përkthyer, madje kanë përmbajtje të njëjtë tekst, vetëm stil të ndryshëm, të drejtën e tij jo efektive, pse kemi nevojë për përkthimin e të gjitha stilet
kështu që unë mendoj se kanë nevojë për këtë NESE NUK kushtëzuar, se ne kemi nevojë për të përfunduar në kodin e këtyre plugins:
'VB Translator Enterprise - Flamujt'
'VB Translator Enterprise "
"Shkruani cache mysafir"
NB. Ndryshimi Xx wih e styleid që ju dëshironi për përkthiminnë qoftë se (== STYLEID xx) {
Kodi plugin lart se duhet të përfundojë
}
ju lutem ndani mendoni se do punën e saj, dhe në qoftë se ju keni mënyrë tjetër të parave kursimit / kursyer, duke përdorur të paguar Google API v2 shumë