I rëndësishëm: Kjo faqe është duke përdorur cookies (cookies). Duke përdorur këtë faqe interneti pa turning off cookies në shfletuesin, do të thotë se jeni dakord për të përdorur atë.
Buy Now! Features Downloads

Fito me ne!

Nëse ju do të donte për të filluar fituar para me vBET bashkohen për të Programi Filialin.
Faqe 2 e 2 FirstI parë 12
Results 11 te 14 e 14

Thread: Përmbajtja Thread nuk është përkthyer

Pension;)
    Antarësuar
    Gusht 2011
    Postime
    441

Hi
    I zbatuar ato quickfixes për ju - Withour përditësimin vBET.
    Nëse ju bëni përditësimin vBET tuaj ju do të keni për të modifikuar kodin përsëri, becouse nuk oficialy mbështet version të vjetër të Fjalës së lirë!

I kontrolluar dhe të arrijnë kufijtë tuaj në të dy Microsoft dhe Apertium, si është thënë këtu
    Ju keni arritur kufijtë tuaj kështu që teksti nuk është përkthyer, por tekstin e përkthyer dikur si Titulli Temës Postimit të do të shfaqen.

Ju lutem vini re se ju përdorni vetëm përkthime falas ju API mund të përdorni përherë ato paguar: Google API përkthimi v2, dhe paguar abonimin e Microsoft Trabnslation nga kaltra (në qoftë se ju update PHP tuaj)

Senior Member
    Antarësuar
    Tetor 2009
    Postime
    142

Hi, ju Mund të shtoni shtesë modifikimet hapa për të postuar tashmë një nga vBET këtu: http://www.vbenterprisetranslator.co...tin-3-6-a.html , Udhëzues nuk u ri-freskua. I paguar një tarifë shtesë për të bërë këtë pajtueshme, kur një update vjen Do mod atë vetë pa mërzit njeri.

Për të përdorur Google V2 kam për të rinovuar PHP mia? Mendova se ishte vetëm për Microsoft?!?

PS. Sapo përkthehet nuk duhet të përkthehen fjalët qëndrojnë në cache?

Thank You!
    Fundit edituar nga mario06; 14-01-1206:46.

Pension;)
    Antarësuar
    Gusht 2011
    Postime
    441

Është e përditësuar:
    # post3666 http://www.vbenterprisetranslator.co....html

Për të përdorur Google V2 kam për të rinovuar PHP mia? Mendova se ishte vetëm për Microsoft?!?
    Tani për tani unë jam reimplementing funksion, se nuk do të përdorë json_translate kështu që ju mund të përdorni atë pa përditësimin PHP tuaj

PS. Sapo përkthehet nuk duhet të përkthehen fjalët qëndrojnë në cache?
    vBET caching është fraza të tëra. Por po Teksti i përkthyer njëherë qëndron në cache.

Pension;)
    Antarësuar
    Gusht 2011
    Postime
    441

Këtu është quicx rregullojmë çështjen tuaj per:
    FIX

Tani ju do të jetë në gjendje të përdorin Microsoft përkthimi nga Azure edhe me versionin e vjetër php

Faqe 2 e 2 FirstI parë 12

Tags për këtë Temë

Regullat e Postimit

• Ju mund të mos postoni tema të reja
  • Ju mund të mos Përgjigje pas
  • Ju mund të mos Postimi attachments
  • Ju mund të mos të ndryshoni postimet tuaja
  •