I rëndësishëm: Kjo faqe është duke përdorur cookies (cookies). Duke përdorur këtë faqe interneti pa turning off cookies në shfletuesin, do të thotë se jeni dakord për të përdorur atë.
Buy Now! Features Downloads

Fito me ne!

Nëse ju do të donte për të filluar fituar para me vBET bashkohen për të Programi Filialin.
Results 1 te 4 e 4

Thread: Tani zhduket Përkthime (Jo vepra)

Junior Member
    Antarësuar
    Gusht 2010
    Postime
    16

Default Tani zhduket Përkthime (Jo vepra)

Përshëndetje!

Unë kam qenë duke përdorur këtë program awesome për një vit, por tani Traductions dissapears nuk punon ..

Mund të ndihmoni mua?

Pension;)
    Antarësuar
    Gusht 2011
    Postime
    441

Hi,
    Nëse ju nuk e keni instaluar ndonjë plugis shtesë, si dhe të përkthimit "zhduket" pa arsye, ju lutem sigurohuni që nëse ju jeni bllokuar nga ofruesin tuaj të përkthimit nga running këtë test: CLICK
    Alse Unë mund të shoh se jeni duke përdorur vBET 4.2.3, ju lutem mbani mend se pa Google Translation API Wil të mbyllet me 1 dhjetor, dhe është seting kufij të rinj të rrepta, ju lutem konsideroni përmirësimin vBET në versionin e fundit i cili mbështet gjithashtu Google API v2 (paguar) dhe Microsoft Translation API (pa pagesë) dhe një tjetër është testuar aktualisht.
    Unë mund të zvogëlojë kërkesat tuaja të përkthimit: CLICK

Junior Member
    Antarësuar
    Gusht 2010
    Postime
    16

OK Hayk!

Kjo është e rezultatet për testin google:

Testi filluar përkthim për Google API V1
    Rezultati i testit: {"responseData": null, "responseDetails": "Kushtet dyshuar për abuzim Shërbimi Ju lutem shikoni http://code.google.com/apis/errors.", "ResponseStatus": 403}
    Test error:
    Ora Connection (ms): 582,390869141

Pension;)
    Antarësuar
    Gusht 2011
    Postime
    441

Po kjo do të thotë se ju jeni bllokuar nga Google, ju mund të email atyre për të zhbllokuar ju, siç është thënë në testin e kam dhënë ty.
    Por ju lutem vini re, se me 1 dhjetor të përkthimit google v1 lirë API do të ketë qenë i mbyllur, kështu që asnjë përkthim dhënë prej saj do të bëhet

Tags për këtë Temë

Regullat e Postimit

• Ju mund të mos postoni tema të reja
  • Ju mund të mos Përgjigje pas
  • Ju mund të mos Postimi attachments
  • Ju mund të mos të ndryshoni postimet tuaja
  •