Hi.
Rreth formatimin e cila ishte thyer në këtë faqe - ju lutem përshkruani çfarë është e gabuar dhe ne do të kontrollojë atë.
Rreth mod_pagespeed - I kontrolluar shkrimet keni dhënë dhe nuk e kam gjetur ndonjë rrugë të gabuar për / en / directory. A jeni i sigurt se ky është shkaku i çështjes? A jeni i sigurt se ky është shkaku? Mund të ju ofrojnë një regjistër që tregon qartë atë? Nga shkrimet të cilat ju tregojnë shoh se çështja është për URLs pa kodin e gjuhës. Unë gjithashtu kontrolluar burim HTML për faqen në gjuhën angleze - URL për CSS janë relative dhe nuk është bazë përdorur në mënyrë kërkon të dërgojë në serverin tuaj për fotografi CSS janë pa kodin e gjuhës.
Ju lutem kontrolloni ju keni vendosur të bëni të drejtat e duhura për directory cache ku është shkruar. Ju lutem kontrolloni keni ende hapësirë të lirë në diskun tuaj të vështirë.
Së fundi, nëse ju jeni të sigurt se kjo çështje është me faqet e përkthyer, atëherë ju lutem kontrolloni konfigurimin tuaj mod_pagespeed. Ju lutem kontrolloni e bën konfigurimin lejon për të vendosur diçka rreth URLs ridrejtuar brenda (bën ajo merr URL parë. Htaccess ka ndodhur ose pas). Përpiqen për të gjetur se çfarë ndryshueshme server është përdorur nga mod_pagespeed për të përcaktuar URL kërkuar. Ndoshta kjo do të na lejojë që të gjeni diçka tonë. Këtu është diçka në lidhje me mod dhe htaccess.: Instalimi dhe Konfigurimi mod_pagespeed
Dokumentacioni për mod nuk është shumë e vogël, nuk është shumë e konfigurimit edhe për domains hartës. Këtu ju do të gjeni më shumë në lidhje me këtë: Përdorimi mod_pagespeed
Gjithashtu ju lutem pyesni Google ndihmojë - ne mendojmë se kjo është vetëm çështje e konfigurimit.
Në këtë çast, në shkrimet unë nuk shoh se si vBET ndikim mod. Në qoftë se unë mund të ketë humbur diçka ju lutem pikë për mua, më saktësisht. Edhe në qoftë se çështja është me të përkthyer Url, mod duhet të jenë të zgjuar të mjaftueshme për të njohin bazë formë HTML dhe të respektojnë redirections htaccess -. kështu që ju lutemi kërkoni sërish edhe Google dhe kontrolloni dokumentacionin. Në qoftë se ju do të gjeni asgjë, ne do të kontrollojë atë përsëri - ju lutem jepni ende shkrimet e cila tregon se çështja është me kodet gjuhësore të përfshira në URLs.