Hi. Lutemi kini parasysh se Microsoft ka kufijtë e çdo orë dhe mujore. Pra, në qoftë se ajo u ndal për të punuar së shpejti do të punojë përsëri në qoftë se ju nuk e keni arritur kufirin tuaj mujore ende
Sipas vBET licencës që është marrëveshje ligjore mes nesh, ju jeni përgjegjës për të pasur qasje në ofruesit e përkthimit - 3 partitë janë jashtë ndikimit tonë. Pra nuk ka rëndësi pse ju nuk keni qasje - ju nuk dëshironi të paguani, keni arritur kufirin, serveri juaj është duke bllokuar kërkesat largohet, ose ndonjë arsye tjetër nuk është një arsye për rimbursim. Për shkak se ajo është që ju të cilët është përgjegjës për të siguruar qasje në ofruesin e përkthimit. Këtu është pjesa nga marrëveshje licencës:
Dhe këtu është lidhja të plotë Leje e cila është marrëveshje ligjore mes nesh. Pra, nëse ju do të kërkoni për rimbursim në rast kur ju personalisht ranë dakord se kjo do të jetë përgjegjësia juaj dhe ajo nuk do të jetë një rast për rimbursim, atëherë në bazë të asaj që kjo u ra dakord mes nesh në licencën e ne nuk do t'ia kthejë.vBET është duke përdorur të JASHTËM të shërbimeve të përkthimit (përkthimi Tv). Që nga versioni 4.4.0 dhe 3.5.0 vBET është në gjendje të përdorin më shumë përkthimit Tv (në të vërtetë të mbështetur: Google dhe Microsoft® API Përkthim). Ju duhet të lejohen të përdorin TV mbështetur përkthim që ju të konfiguruar për t'u përdorur nga vBET. Thjeshtë Podbielski Michał ju jep asnjë rimbursimet në rast se forumi juaj është bllokuar / ndaluar apo i kufizuar në ndonjë mënyrë tjetër në çdo e shërbimeve të përkthimit përdorur, edhe në rast se disa / të gjitha shërbimet e mbështetur përkthimi do të mbyllet. Në qoftë se ju dëshironi, ju mund të kontrolloni në faqen tonë të vBET 2.x version të lirë, nuk i Google Përkthim Shërbimi është në dispozicion për forum para se të blini të vBET 3.x/4.x, por ju ende do të keni asnjë të drejtë për asnjë rimbursim nëse forumi juaj qasje në të gjitha Shërbimeve të Përkthimit do të jetë i kufizuar në ndonjë mënyrë gjatë përdorimit të vBET 3.x/4.x. Thjeshtë Podbieski Michał nuk është përgjegjës në asnjë mënyrë për çdo të përdorur rezultatet e shërbimeve të përkthimit ose performancës atë dhe qasjes.
Ne thjesht nuk mund të jetë përgjegjës për partitë 3 dhe shpresoj se ju e kuptoni këtë.
Gjithashtu - Licenca juaj ka skaduar tashmë një, 2 është përdorur 4 muaj - se si ju mund të na fajësojnë se Google të bëjë ndryshime ...? Besoni ne - ne do të jetë më i lumtur nëse Google do të jetë ende i lirë.
Kjo temë mund të jetë gjithashtu e dobishme për ju për të kuptuar pse API mund të punojnë nga koha në kohë: http://www.vbenterprisetranslator.co...html#post10869 (Në thelb të keni arritur kufirin tuaj - ju do të gjeni disa detaje më shumë atje).
A keni nevojë për ndihmë më shumë këtu?
PS.
Cituar pjesë e licencës do të ndryshohet në një minutë - ne jemi të mbyllur versionet e lirë vBET, sepse Translation Google API v1 do të mbyllet - kështu që nuk ka kuptim për të përmendur të lirë version vBET 2.x në licencën nëse ajo nuk do të ekzistojnë më. Ndryshimet e hollësishme në licencë do të përshkruhen në shpalljet.