Hi all;
Një mik më pyeti për të krijuar një llogari facebook, sepse ai nuk është në gjendje të bëjë atë (ai nuk është një bos me PC ...).
Ok, nuk ka problem, unë mendoj se: disa llogarive të reja email, emra të ndryshëm dhe mbiemra dhe çdo gjë është në rregull.
Pas facebook llogari të parë më pyesin për konfirmimin me një SMS, ndoshta është IP adresa ime?
Unë të ndryshojë email, ndryshojnë IP, fshini cookies, por ajo është e njëjtë, ajo gjithmonë më pyesni një numër telefoni dhe konfirmimin nga Sms.
Qoftë se kam ndryshuar shfletuesit unë mund të krijoni një të ri, por në të dytë problemi duket përsëri.
I reset pc por asgjë: Unë mendoj se në qoftë se kam ndryshuar pc ndoshta unë do të ketë të njëjtin problem.
Në këtë pikë është një çështje personale për mua: si mund facebook kuptojmë se ai gjithmonë se të krijuar një llogari të re dhe jo një person tjetër që është krijuar llogarinë e tij të parë?
A e dini që parametri facebook përdorin për të kërkuar ose jo këtë numër telefoni?
Një tjetër dyshim: nëse ju jeni në një pikë internet si do të lidhë? të gjithë duhet futur numrin e tij celular?
Falemnderit për ndihmën.