Story:
1. Kam pasur versionin e lirë, 2.2.4 për një muaj apo më shumë. Punuar e madhe, mori shumë vizitorë më shumë në faqen!
Running (dmth. 'adresa? Language = en') links në këtë version.
Tani (problemi):
2. Blerë dhe instaluar versionin e licencës 4.4.2. Ndryshuar cilësimet në forum sipas README dosjen tuaj.
A. ndryshuar nga (dmth. 'adresa? Gjuhën = en') për të (dmth. '/ en / adresa')
B. vendosur dosjen tuaj htaccess. Në rrënjë si është. Nuk ka pasur ndryshime në dosjen në të gjitha.
C. Changed webaddresses konik të rreptë dhe të ndryshojë të tipit të avancuar URL: s
Papritmas viziton ra në gjysmën amost brenda një jave. Got mesazhet e gabimit si, "TO_MANY_REDIRECTS" kur krijohen postimet në forum time dhe në lidhjet që kumbon në forumin tim nga facebook etj Gjithashtu mjetet Google admin raportuar shumë të thyer lidhjet etj, të gjitha prej tyre lidhur me languagelinks. një, fr sv etj
2A numër është ende vendosjen njëjtë (/ en /) dhe Htaccess ende atje.
Sot Changed mbrapa avancuara për URL standarde, dhe hiqen edhe të rreptë për sëmundje ngjitëse seksuale. dhe l'tani lidhjet filluar të punojë përsëri .... çdo gjë që ju dini e para?
Unë kam aftësi të kufizuara tani software përkthejnë për herë të beeing.
Çdo sugjerime se çfarë duhet të bëjmë? Unë dua translatesystem aktive. Thats pse unë blerë atë![]()