I rëndësishëm: Kjo faqe është duke përdorur cookies (cookies). Duke përdorur këtë faqe interneti pa turning off cookies në shfletuesin, do të thotë se jeni dakord për të përdorur atë.
Buy Now! Features Downloads

Fito me ne!

Nëse ju do të donte për të filluar fituar para me vBET bashkohen për të Programi Filialin.
Results 1 te 7 e 7

Thread: Nëse API kthimit pa rezultate, kthim gabim kodin ofrues vend të null

Anëtar
    Antarësuar
    Jan 2010
    Postime
    61

Default Nëse API kthimit pa rezultate, kthim gabim kodin ofrues vend të null

Do të ishte mirë (dhe për të shpëtuar vBET shumë probleme) nëse një thirrje API nuk ka kthim një rezultat përkthyer që të paktën gabim provider code është siguruar kështu që është e qartë se vBET e ka bërë punën e saj dhe problemi qëndron me ofruesin. Një vete e shërbimeve do të jenë të bukur, por ka të njëjtat rezultate dhënë direkt në kohën e përkthimit përpjekur do të jetë më mirë.

Michał Podbielski (vBET Stafi) vBET's Avatar
    Antarësuar
    Tetor 2009
    Postime
    3,037

Unë e kuptoj që ju do të donin të shihnin gabim ofrues në vend të tekstit nuk janë të përkthyera, kur përkthimi nuk është në dispozicion. Lutemi kini parasysh se crawlers do të shohim edhe ajo. Pra, në rast të tillë ne duhet të dërgojë header e cila tregon se gabimi ndodhë, për të shmangur faqja e indeksimit me mesazh gabimi. Gjithashtu, nëse faqja e tilla do të ketë vetëm gabim nuk do të jetë e mirë për përdoruesit përfundimtarë. Ju lutem vini re se ndonjëherë përmbajtja thread vetë tashmë është kopje, vetëm ndryshon diçka rreth (në orë shembull është shfaqur në forum, apo ju keni disa kuti në të djathtë / të majtë) ose vetëm përgjigje të reja ka ndodhur - kështu që ne jemi në gjendje të tregojë thread përkthyer Unë mendoj se është më mirë se vetëm tregojnë mesazh gabimi kur 99% e faqes mund të shfaqet përkthehet si.

Unë nuk e kuptoj fjalia juaj e fundit. Ju lutem përshkruani më shumë.

Antarësuar
    Tetor 2009
    Postime
    3,037

Zgjidhje të mundshme - ne tashmë kemi parametri të veçantë që tregon vetëm për Administratorët sa kohë prisni server për përkthime provider formë të jashtme. Ne mund të përdorni të njëjtën parametri për të treguar të cilat ofruesit janë shënuar si me aftësi të kufizuara (ju mund ta kontrolloni veten në CP Admin) dhe e cila është përdorur për të përkthyer. Gjithsesi kjo është vetëm në dispozicion vetëm për administratorët dhe Administratorët mund të kontrolloni atë pa mesazh në output (Admin CP -> vBET -> Përkthime Ofruesit e Disponueshmëria)

Anëtar
    Antarësuar
    Jan 2010
    Postime
    61

Quote Postimi origjinal është bërë nga vBET View Post
    Unë nuk e kuptoj fjalia juaj e fundit. Ju lutem përshkruani më shumë.
    Unë isha duke iu referuar googletest.php që është përshkruar në një nga FAQ tuaj. Ajo është një mjet i mirë admin por nuk alarm përdorues të rregullt se ekziston një problem potencial.

Po, duke menduar mirë në lidhje me shqetësimet e indeksimit. Në ekran raportimin e këtij gabimi në një faqe duhet të jetë një tipar që një admin mund të kthehet në ose jashtë në nivel global, unë mendoj.

Pajtohem -> ". Kështu që ne jemi në gjendje të tregojnë thread përkthyer unë mendoj se është më mirë sesa vetëm të tregojnë mesazh gabimi kur 99% e faqes mund të shfaqet si përkthehet"

Anëtar
    Antarësuar
    Jan 2010
    Postime
    61

Po, që do të jenë të dobishme. Unë kisha një problem duke parë përkthimin server ekranit kohë, megjithatë, për shkak të ekranit flashes nga kaq shpejt kështu që ajo mund të jetë e mirë për të futur një "shtyp çdo të rëndësishme për të vazhduar 'apo diçka të ngjashme.

Gjithashtu ... diçka shumë e çuditshme ka ndodhur vetëm. I kthyer në opsionin 'shpejtësi të ekranit "vetëm tani përsëri dhe tani unë mund të shoh tekstin e plotë të artikujve të mia CMS përsëri. Unë kam një testimi shumë më tepër për të bërë, dhe kjo mund të ketë të bëjë me shfletuesin tim cache ose fakti që unë jam i kycur si admin. Unë nuk e di ende. Por kam kërkuar për të sjellë këtë në vëmendjen tuaj.

UPDATE - Jo, disa faqet e lidhura CMS nga home page ende nuk e shfaqin.

UPDATE 2 - Sjellja mes duke u regjistruar si admin dhe nuk keni hyrë është e ndryshme. Artikujt që mund të shihen përkthehet plotësisht (ose edhe vetëm në gjuhën e burimit) ekranit për admin, kur të njëjtën faqe nuk do të shfaq për një mysafir. I hope this helps.
    Fundit edituar nga brubros; 07-10-1119:05.

Anëtar
    Antarësuar
    Jan 2010
    Postime
    61

Po, që do të jenë të dobishme. Unë kisha një problem duke parë përkthimin server ekranit kohë, megjithatë, për shkak të ekranit flashes nga kaq shpejt kështu që ajo mund të jetë e mirë për të futur një "shtyp çdo të rëndësishme për të vazhduar 'apo diçka të ngjashme.

Antarësuar
    Tetor 2009
    Postime
    3,037

Ju lutem përshkruani çështjet tuaja në fije të veçantë këtë vend është për kërkesë të ardhmen. Ju lutem mos përzierje diskutimet ose ne do të jetë e humbur.

Në këtë moment e kuptoj se ne mund të shtoni informacion në lidhje me të cilat ofruesit janë në dispozicion në qoftë se opsioni për të treguar kohën e përkthimit është në dispozicion.

Për çështje tuaj, ju lutem thread hapur të reja për çdo çështje.

Tags për këtë Temë

Regullat e Postimit

• Ju mund të mos postoni tema të reja
  • Ju mund të mos Përgjigje pas
  • Ju mund të mos Postimi attachments
  • Ju mund të mos të ndryshoni postimet tuaja
  •