I rëndësishëm: Kjo faqe është duke përdorur cookies (cookies). Duke përdorur këtë faqe interneti pa turning off cookies në shfletuesin, do të thotë se jeni dakord për të përdorur atë.
Buy Now! Features Downloads

Fito me ne!

Nëse ju do të donte për të filluar fituar para me vBET bashkohen për të Programi Filialin.
Faqe 1 e 2 12 I funditLast
Results 1 te 10 e 13

Thread: Translation punon në faqen CMS, por jo në nenin CMS

Shiko Hybrid

E Mëparshme Post Previous Post   Next Post Tjetër Post
    Anëtar
    Antarësuar
    Jan 2010
    Postime
    61

Default Translation punon në faqen CMS, por jo në nenin CMS

A është kjo një çështje Google translate ose një çështje vBET?

Në faqen kryesore të faqes tonë të internetit, ne kemi këtë artikull, i cili është përkthyer me sukses në spanjisht nga anglishtja nga Google (screen shot): http://www.actuparchives.org/2011-10-06_091506.jpg por kur ju klikoni në artikullin e përkthyer për të lexuar historinë e plotë, vetëm kjo duket (nuk ka tekst në të gjitha, vetëm foto nga neni): http://www.actuparchives.org/2011-10-06_091722.jpg edhe pse, kur shikohen në anglisht, ju shihni: http://www.actuparchives.org/2011-10-06_092104.jpg. Ju mund të shihni këtë sjellje për veten tuaj duke shkuar tek actup.org dhe duke kërkuar në nenin atë ekran të kapur këtu.

Unë vetëm nevojë për vBET për të konfirmuar se kjo është një çështje e Google që kam nevojë për të trajtuar apo të Google për të konfirmuar se ajo është një çështje tjera në lidhje me vBulletin, ose vBET ose disa komponentë të tjerë. Thanks!

Pension;)
    Antarësuar
    Gusht 2011
    Postime
    441

Për të qenë Shure ju lutemi të drejtuar këto teste për të gjitha API ju jeni duke përdorur: # post1729 http://www.vbenterprisetranslator.co....html

Anëtar
    Antarësuar
    Jan 2010
    Postime
    61

Po, kemi përdorur teste të keni instaluar dhe zbuloi se Google raporton një shkelje TOS (403 gabim) dhe ne kemi paraqitur një raport me ta për të përcaktuar se çfarë mund të bëhet për të zgjidhur problemin.

Unë duhet të ketë qenë më i qartë me pyetjen time. A përkthimi që shfaqet në faqen e parë të CMS vijnë nga një sasi të ndryshme nga përkthimi artikullin e plotë? A ka kjo cache 'përkasin' vBET apo vBulletin? A vBET të bërë një telefonatë API për faqe përmbledhje CMS, ose e bën atë të përdorin një cache vBET ose një sasi vBulletin? A vBET të bërë një telefonatë API për përkthimin e plotë CMS neni ose e bën atë të tërheqë atë nga cache vBET (duke supozuar se ka qenë i aktivizuar në settings)? Unë jam vetëm duke u përpjekur për të izoluar, ku është i përfshirë vBET dhe ku ajo nuk është.

Thanks!
    Fundit edituar nga brubros; 06-10-1121:06.

Michał Podbielski (vBET Stafi) vBET's Avatar
    Antarësuar
    Tetor 2009
    Postime
    3,037

Hi. Fotot ju dërgoni tregon se kuota juaj është tejkaluar - kjo është arsyeja pse ju nuk e shihni përkthim. Ju shikoni përkthimin në faqen kryesore - ajo ishte përkthyer kur ende kishte kufij. Por kur ju shkoi në kufirin faqe është arritur tashmë kaq nuk ka tekst ishte shfaqur. Ju lutem shikoni lirimin e të rinj - sjellja është e ndryshuar tani në rastin kur ofruesi nuk është në dispozicion. Ne kemi ende disa çështje në lirimin BETA ri (ofruesit janë shënuar si të padisponueshme më shpesh se është e nevojshme), por unë jam duke punuar në këtë tani.

Cache është një dhe është cache vBET. Vetëm theksohet se "Shembull ..." tekstet dhe "Shembull i tekstit" janë 2 vargjet të ndryshme - ju keni përkthim cached e një të shkurtër, por jo për një kohë të gjatë.

Pra, duke supozuar - Nuk ka asnjë çështje vBET këtu. Vetëm kufi arritur në provider API përkthim. Ju lutem kontrolloni lirimin e të rinj. Së shpejti ajo do të korrigjohet, por në dispozicion për të përdorur të drejtën tani - vetëm nuk optimizuar (disable ofruesit edhe kur është dërguar mesazh të gabuar - duke punuar në këtë të drejtë tani).

A keni nevojë për ndihmë më shumë këtu?

Anëtar
    Antarësuar
    Jan 2010
    Postime
    61

Po, kjo ndihmon. Faleminderit për të marrë kohë për të shpjeguar.

Mund të krijoj një kërkesë të re të shërbimit që e kanë këtë software të fundit shtuar në faqen tonë nga vBET?

Siç e kam thënë, unë me të vërtetë nuk dua askënd, me përjashtim të vBET, të jenë të prekur faqen tonë të internetit deri sa ne po funksionojnë përsëri. Kjo tingëllon si kjo lirimin e të rinj mund të jetë një hap i rëndësishëm - edhe pa qenë e optimizuar plotësisht.

Antarësuar
    Tetor 2009
    Postime
    3,037

Ju lutemi të krijuar kërkesë të shërbimit. Ne do të merret me këtë

Anëtar
    Antarësuar
    Jan 2010
    Postime
    61

Kam marrë parasysh tuaja në lidhje me konfirmimin e rinovuar integrimin e shërbimit (që ju dëshironi të shkulje një pak më shumë para se ta instaloni, e cila e kuptoj). Unë vetëm dua të raportojnë se natën e fundit ne fund artistikisht se çfarë ishte appending disa karaktere shtesë për URL. Ajo ishte një zgjerimin social bookmarking quajtur AddThis (addthis.com) dhe ne hequr krejtësisht nga web faqen tonë në mënyrë URLs nuk kanë karaktere shtesë paraqiten. Megjithatë, unë dua të raportojnë se për fat të keq ne ende të marrë gabime gjatë një histori në frontin e CMS (ku përkthimi është i mirë) është i klikuar, ne ende të merrni një gabim 'nuk ka të dhëna të marra "nga Chrome (Error 324 (neto: ERR_EMPTY_RESPONSE) kur artikullin e plotë është menduar për të shfaqur (screenshot): http://www.actuparchives.org/2011-10-07_071809.jpg ose një faqe bosh nga Firefox.

Unë shpresoj se ky gabim mund të eliminohet duke përmirësuar vBET apo që ju të paktën do provë një ose dy artikuj CMS duke klikuar mbi ta në faqen kryesore, pasi që e keni instaluar update, për të përcaktuar nëse "nuk ka të dhëna të marra" është gabim eliminuar si rezultat i upgrade tani që ne kemi hequr se produkti të tretë që ishte futur karaktere shtesë për URL. Thanks!

Gjithashtu, natën e kaluar, GoogleTest tonë u kthye një '200 '(çdo gjë është e mirë), edhe pse këtë mëngjes kur kemi drejtuar GoogleTest.php përsëri ne jemi kthyer në një '403' gabim (TOS çështje). Unë vetëm dua që ju të dini këtë për qëllime testimi.

Antarësuar
    Tetor 2009
    Postime
    3,037

Hi. Kemi gjetur një çështje në versionin beta që ishte instaluar në forum tuaj - kjo ishte bug tonë. I ngarkuar tashmë updated file dhe kontrolluar thread saktë unë shoh në foto dhe ajo është duke punuar tani.
    Ju lutem kontrolloni atë dhe të konfirmojë se është zgjidhur

Anëtar
    Antarësuar
    Jan 2010
    Postime
    61

Thanks. Por për fat të keq kjo funksionon vetëm, kur loguar si admin. Si një mysafir, duket njëjtin gabim.

Anëtar
    Antarësuar
    Jan 2010
    Postime
    61

[Hyrjes fshi nga brubros]
    Fundit edituar nga brubros; 08-10-1122:26.

Faqe 1 e 2 12 I funditLast

Tags për këtë Temë

Regullat e Postimit

• Ju mund të mos postoni tema të reja
  • Ju mund të mos Përgjigje pas
  • Ju mund të mos Postimi attachments
  • Ju mund të mos të ndryshoni postimet tuaja
  •