I rëndësishëm: Kjo faqe është duke përdorur cookies (cookies). Duke përdorur këtë faqe interneti pa turning off cookies në shfletuesin, do të thotë se jeni dakord për të përdorur atë.
Buy Now! Features Downloads

Fito me ne!

Nëse ju do të donte për të filluar fituar para me vBET bashkohen për të Programi Filialin.
Results 1 te 6 e 6

Thread: Disable por jo install

Senior Member
    Antarësuar
    Nëntor 2009
    Postime
    168

Default Disable por jo uninstall

Për shkak të çështjeve me ofruesit e përkthimit, unë dua të çaktivizuar vBET për një periudhë të zgjatur, por ende duan opsionin e ri-mundësuar që sistemi të jetë në dispozicion.

Përveç disabling plugin, çfarë ndryshime duhet të bëj për të config SHG-së dhe. Htaccess në mënyrë që të bëjë këtë të ndodhë?

Aktualisht, edhe me plguin me aftësi të kufizuara.

Nëse ju mund të sigurojë mua me copra kodin e saktë Unë do të jenë mirënjohës, siç e kam fshirë zip mia origjinale.
    Fundit edituar nga moman; 05-10-1121:39.

Michał Podbielski (vBET Stafi) vBET's Avatar
    Antarësuar
    Tetor 2009
    Postime
    3,037

A disable vBET:
    1. Disable atë në CP Admin
    2. Komenti vBET rregullat në .htaccess. Nëse ju nuk e mbani mend të cilat janë ato, atëherë kontrolloni në vBET paketë në do-not-upload/tools/redirecting-rules directory
    3. Veprojne ndryshime të integrimit në fotografi vBulletin. Mënyra më e lehtë - vetëm të ngarkoni fotografi origjinale. Nëse ju nuk keni zip - ta shkarkoni nga faqja provider. Mënyra më e vështirë - vetëm të hapur readme.html në paketën vBET dhe atje ju kanë përshkruar saktësisht se cilat ndryshime u bërë - vetëm të bëjë atë në mënyrë të kundërt.

Kjo është e mençur që të mos hequr - kur hiqet ju do të humb e tërë cache tuaj bazës së të dhënave.

Ju lutem vini re se sot ne do të nxjerrë versionin e ri vBET e cila është përgatitur për kufijtë e ofruesve të përkthimit. Kjo do të thotë se në rast se një ofruesi nuk është në dispozicion ajo do të kaloni në një tjetër dhe të kontrolloni paraardhëse herë në parë për jonë është ajo në dispozicion përsëri. Gjithashtu në rastin kur ju tashmë arrijnë limitet tuaja në të gjithë ofruesit e ajo do të përdorë përkthyes bedel - përkthime cached do të shfaqet, por për një të ri ju do të shihni vetëm testin origjinal në vend të njërit bosh si deri më tani. Detajet do të jetë në lajmërimeve. Ne do të lëshojë në rreth 1 orë.

Ju lutem tregoni nuk keni nevojë për ndihmë më shumë këtu

Senior Member
    Antarësuar
    Nëntor 2009
    Postime
    168

Ju lutem vini re se sot ne do të nxjerrë versionin e ri vBET e cila është përgatitur për kufijtë e ofruesve të përkthimit. Kjo do të thotë se në rast se një ofruesi nuk është në dispozicion ajo do të kaloni në një tjetër dhe të kontrolloni paraardhëse herë në parë për jonë është ajo në dispozicion përsëri. Gjithashtu në rastin kur ju tashmë arrijnë limitet tuaja në të gjithë ofruesit e ajo do të përdorë përkthyes bedel - përkthime cached do të shfaqet, por për një të ri ju do të shihni vetëm testin origjinal në vend të njërit bosh si deri më tani. Detajet do të jetë në lajmërimeve. Ne do të lëshojë në rreth 1 orë.
    I zbatuar në fakt këto karakteristika mbrapa kur kam zbuluar përkthyesit e Microsoft-it. Megjithatë, kufiri i tyre është 400.000 chars / orë, ose 2.000.000 chars në ditë (edhe me OAuth). Në të kaluarën isha caching mbi 1GB e përkthimeve në ditë, e cila do të vë shenjën e barazimit me miliarda e karaktere, të japë ose të marrë. Kjo do të thotë se unë gjithmonë do të kalojë kuotave të ofruesve "gjatë çdo ore, si unë është marrë mbi 2.000 orë pageviews përkthyer.

Ky është një turp i vërtetë, si I really liked vBET, përdoruesit e mi gjeti atë të dobishme, dhe kam pasur një shumë të fun zgjerimin dhe përmirësimin e saj (dmth. integrimi ReviewPost, etj).

Këtu është funksioni i kam shkruar të shkoj të marr një shenjë OAuth (që unë ruhet në memcache deri sa të skaduar), kjo do të jetë një tjetër sugjerim për një deklaratë për të ardhmen si Microsoft shpejti do të kërkojnë atë:

PHP Code:
    function request_new_token() {

$obj_connection curl_init();

$arr_query_bits = array (

'client_id' => 'your client id',

'client_secret' => 'your secret',

'scope' => 'http://api.microsofttranslator.com',

'grant_type' => 'client_credentials'

);

$str_query http_build_query($arr_query_bits);

curl_setopt($obj_connectionCURLOPT_URL'https://datamarket.accesscontrol.windows.net/v2/OAuth2-13');

curl_setopt($obj_connectionCURLOPT_HEADER0);

curl_setopt($obj_connectionCURLOPT_FOLLOWLOCATION1);

curl_setopt($obj_connectionCURLOPT_RETURNTRANSFER1);

curl_setopt($obj_connectionCURLOPT_POSTFIELDS$str_query);

curl_setopt($obj_connectionCURLOPT_POSTTRUE);

curl_setopt($obj_connectionCURLOPT_TIMEOUT1);

$str_response curl_exec($obj_connection);

curl_close($obj_connection);

$matches = array();

preg_match('/\"access_token\":\"([^"]+)\"/'$str_response$matches);

$token $matches[1];

preg_match('/\"expires_in\":\"([\d]+)\"/'$str_response$matches);

$expires $matches[1];

return array(
    $token$expires);

Një çështje tjetër interesante në rastin tim është që me vBET off, duket se Google është shumë më e lumtur për indeksin faqen tonë:

Duket si humbje tonë në trafik nuk do të jetë aq i madh pas lajmeve të gjitha, të paktën kjo është e mirë!

Antarësuar
    Tetor 2009
    Postime
    3,037

Faleminderit për shënimet tuaja.

Me sa kuptoj unë kodin tuaj do të kërkohet nga versioni Microsoft paguar - a është e drejtë?

Rreth Listat - ju lutem vini re se kjo nuk do të tregojë se sa shumë faqe të indeksuara është - vetëm sa faqe u crawled. Dhe faqet e më shumë u crawled, sepse ato ku dorëzuar shpejtë (shih grafikun fundit). Pra, Google nuk do të reagojnë në vBET - ajo reagon në kohë përgjigje vetëm për të mos mbingarkoj serverin tuaj. Kur përgjigjet server robots crawls shpejtë të shpejtë.
    Unë po të shoh kanalizime juaj filloi duke iu përgjigjur më shpejt kohë të gjatë para se ju me aftësi të kufizuara vBET (në fillim të shtatorit) - Numri i crawled filloi të rritet pikërisht atëherë. Pra, siç e shihni kjo është e lidhur me kohë përgjigje.
    Unë jam i interesuar vetëm këtu në lidhje me një gjë. Ju shkroi dje se ju doni të çaktivizoni vBET. Pra vBET dje ishte ende aktive në forum tuaj, por ju të shënuar në Listat fundit 6 ditë si paaftët vBET (si Unë e kuptoj çdo kënd në tabelë është matje nga një ditë) - kështu që diçka nuk është e drejtë këtu ...

Sipas informacionit të marrë nga ju Google është zvarritje (nuk indeksimi - kjo nuk është e njëjta gjë) vBET shumë më të shpejtë, kur ishte ende aktiv. Vetëm matja e fundit në Listat është kur vBET është me aftësi të kufizuara. Ju lutem që të mos japin informata të rrejshme. Sigurisht, nuk është lidhja në mes të kohës përgjigje dhe numrin e faqeve crawled, por serveri juaj u përgjigjur shumë shpejt, kur ishte ende në vBET. Ndoshta sepse në vend të pritjes për përkthim jashtëm serveri juaj menjëherë mori kuotave tejkaluar informacion (ka filluar rreth një javë më parë). Ndoshta për shkak të ndryshimeve të konfigurimit (cache Vizitor u kthye në muaj ose diçka të tillë).

Dhe një më shumë se - ju vërtetë mendoni se robots trafiku ka vlerën e njëjtë si njerëzit e vërtetë të trafikut? Robots nuk do të klikoni në reklamat, robotët nuk do të krijuar llogarinë në forum dhe robots nuk do të krijojnë përmbajtje të vlefshme në forum tuaj. Pra, personalisht unë mendoj se informacioni që ju do të keni më shumë të trafikut crawlers nuk është një lajm i mirë - kjo është vetëm lajme. Ju do të humb të trafikut të vërtetë dhe të njerëzve të vërtetë nga komuniteti juaj.

Duke u kthyer në çështjen - A keni nevojë për më shumë ndihmë në këtë temë?
    Fundit edituar nga vBET; 06-10-1111:19.

Senior Member
    Antarësuar
    Nëntor 2009
    Postime
    168

Problemi është zgjidhur-aq Jo, nuk kanë nevojë më shumë ndihmë tani. Unë do të mbajë përkthimet përreth, por për shkak të trafikut të lartë, nuk është e mundur në rastin tim. Ndoshta në të ardhmen një API të lirë dhe të fuqishme do të vihen në dispozicion, i cili e di!

Çështja ishte se shumë faqe të përkthyera ishin varur. Duke shtuar se kjo për thirrjet curl nuk duket për të rritur Xhiroja e përgjithshme (filozofia ime është se në qoftë se ajo nuk ka përfunduar në një të dytë, ajo nuk do të plotë):
    curl_setopt ($ obj_connection, CURLOPT_TIMEOUT, 1);

Kjo është arsyeja pse zona blu ishte i shpejtë (së bashku me një sasi të madhe).

Ndërsa është e sigurisht të hapura për interpretim, të plotë search engine indeksimit është kyç për suksesin e një vend, dhe që e di-ndoshta prania e përkthimeve ishte dëmton indeksimin e inflacionit bazë faqes tim (anglisht) përmbajtja?

Antarësuar
    Tetor 2009
    Postime
    3,037

Ne gjithashtu shpresojmë se përkthimet do të jetë e lirë përsëri, ne do të gjeni më shumë ofruesve të përkthimit (të lirë ose konkurrues) ose të paktën ajo do të jetë i lirë Ju mund të na besoni që ne duam të OK - nëse nuk ka mbështetjen e nevojshme tani kemi mbyllur këtë thread. Ju lutemi të mbani në mend se ne tashmë mbështetjen e ofruesve radhë e cila lejon përdorimin e një ofrues aq kohë sa ju kanë kufizime të japin kuotën e milingonave atëherë automatikisht kaloni në një tjetër (dhe të kontrolloni çdo 10 minuta nuk e preferuar është në dispozicion përsëri). Ende disa çështje këtu (version BETA) - tani kemi shënuar provider si të padisponueshme, nëse ndodh ndonjë gabim (kjo nuk duket e nevojshme), por ne tashmë e monitoruar kur ofruesit janë të shënuara në forumin tonë padisponueshme dhe të saktë çështjet. Shpresoj se do të takohen përsëri

Tags për këtë Temë

Regullat e Postimit

• Ju mund të mos postoni tema të reja
  • Ju mund të mos Përgjigje pas
  • Ju mund të mos Postimi attachments
  • Ju mund të mos të ndryshoni postimet tuaja
  •