I rëndësishëm: Kjo faqe është duke përdorur cookies (cookies). Duke përdorur këtë faqe interneti pa turning off cookies në shfletuesin, do të thotë se jeni dakord për të përdorur atë.
Buy Now! Features Downloads

Fito me ne!

Nëse ju do të donte për të filluar fituar para me vBET bashkohen për të Programi Filialin.
Results 1 te 10 e 58

Thread: Si të hiqni kodin vbet gjuhën

Shiko Hybrid

E Mëparshme Post Previous Post   Next Post Tjetër Post
    Senior Member
    Antarësuar
    Shkurt 2011
    Postime
    138

Gjithçka ka punuar mirë me pengese ne / kur kisha instaluar vbet. Po, unë u përpoq rregullat e mia të vjetra të parë, por ata janë duke u injoruar. Unë nuk mund të merrni rregullat tuaja për të punuar në paneli i forumit ose / /. Unë mund të largohen vetëm gjërat ashtu si janë dhe të shikojnë Google grumbullonin 404 pas 404 në Webmaster Tools, por unë do të preferoja një të pastër përcjellëse.

Dëshironi të marrë një sy? Unë mund t'ju PM admin / ftp akses.
    Fundit edituar nga norku; 06-10-1113:32.

Michał Podbielski (vBET Stafi) vBET's Avatar
    Antarësuar
    Tetor 2009
    Postime
    3,037

Quote Postimi origjinal është bërë nga norku View Post
    Gjithçka ka punuar mirë me pengese ne / kur kisha instaluar vbet. Po, unë u përpoq rregullat e mia të vjetra të parë, por ata janë duke u injoruar. Unë nuk mund të merrni rregullat tuaja për të punuar në paneli i forumit ose / /. Unë mund të largohen vetëm gjërat ashtu si janë dhe të shikojnë Google grumbullonin 404 pas 404 në Webmaster Tools, por unë do të preferoja një të pastër përcjellëse.

Dëshironi të marrë një sy? Unë mund t'ju PM admin / ftp akses.
    Ju lutemi tregoni htaccess. Tuaj para se të vBET u hoq. Gjithashtu ju lutem mos SPAM - nuk ka kuptim. Gjithashtu ju lutem vini re se mesazhet janë MD mesazhet private - ata janë duke pritur më gjatë për vlerësimin nëse nuk është kërkuar dhe mund të presim më gjatë nëse njëri prej stafit tonë mungon zënë. Deri më kërkoi që të dërgoni të dhënat e hyrjes ju lutemi shkruani në forum kështu që të gjithë stafit tonë mund të ju ndihmojë. Detajet e kësaj faqeje nuk janë të nevojshme këtu - vetëm ju lutem dërgoni tuaj të plotë htaccess para vBET u hoq..

PS.
    Unë jam duke punuar tani për korrigjimet në lirimin e ri BETA - Radek ishte këtu dhe nuk mund të ju ndihmojë, sepse ju dërgoni info për mua nga PD. Na vjen keq keni pasur për të pritur.

Senior Member
    Antarësuar
    Shkurt 2011
    Postime
    138

Spam? Ju keni qenë në forumin e para, gjatë dhe pas në pikën ku unë dërguar atë PM. I dërguar atë pas duke pritur për një periudhë të konsiderueshme kohore për një përgjigje në fije. Nëse ju nuk mund të shqetësuar zvarritje veten larg për disa sekonda për t'iu përgjigjur një pyetje atëherë ju mund të paktën kanë pranuar marrjen e PD. JU shkaktuar problemin që unë jam duke përjetuar. Vbet nuk punon si reklamohen (po, përtej kontrollit tuaj unë e di) dhe të gjitha unë dua është që të marrë atë forum ime shpejt. Por kjo nuk mund të jetë vetëm uninstalled si çdo Vb tjetër add-on. Oh jo, sepse Vbet lë kodin e saj BB splattered në të gjithë vendin.

Askund në faqen tuaj ka një përshkrim të plotë të asaj se si për të hequr Vbet. Nuk ka ku ju na tregoni se BB code nuk do të hiqen kur ne uninstall dhe se ne do të duhet të presin për ditë për një mjet për të hequr atë. Ky mjet duhet të jenë pjesë e paketës së instaluar në mënyrë të qartë por ju nuk më pëlqen folur për këtë. Në vend të kësaj kam marrë një përgjigje unbelievably arrogant, ku ju në mënyrë efektive ka thënë se kurrë nuk keni konsideruar mundësinë që dikush do të duan të çinstaloni Vbet?!

Pra, unë tani kanë mijëra e lidhjeve të indeksuara të cilat janë tani të gjitha 404s prodhimin dhe disa qindra postime përmbajnë kodin BB dhe unë jam PROBLEMI?

.

Këtu është htaccess para për të hequr vbet. Ajo ishte vendosur në public_html dhe ka punuar të përkryer (kam VB të instaluar në / forum)

PHP Code:
    # Comment the following line (add '#' at the beginning)
    # to disable mod_rewrite functions.
    # Please note: you still need to disable the hack in
    # the vBSEO control panel to stop url rewrites.
    RewriteEngine On

# Some servers require the Rewritebase directive to be
    # enabled (remove '#' at the beginning to activate)
    # Please note: when enabled, you must include the path
    # to your root vB folder (i.e. RewriteBase /forums/)
    #RewriteBase /

#RewriteCond %{HTTP_HOST} !^www\.xxxx\.com
    RewriteCond %{HTTP_HOST} !(^www\.xxxx\.com$|^cdn\.xxxx\.com$)
    RewriteRule (.*) http://www.xxxx.com/$1 [R=301,L]

#RewriteCond %{HTTP_HOST} !^www\.yourdomain\.com
    #RewriteRule (.*) http://www.yourdomain.com/forum/$1 [L,R=301]

RewriteRule ^forum/((urllist|sitemap_).*\.(xml|txt)(\.gz)?)$ forum/vbseo_sitemap/vbseo_getsitemap.php?sitemap=$[L]

#vbet translator rules start
    RewriteRule ^forum/?(af|sq|ar|hy|az|eu|be|bg|ca|zh-CN|hr|cs|da|nl|en|et|tl|fi|fr|gl|ka|de|el|ht|iw|hi|hu|is|id|ga|it|ja|ko|lv|lt|mk|ms|mt|no|fa|pl|pt|ro|ru|sr|sk|sl|es|sw|sv|zh-TW|th|tr|uk|ur|vi|cy|yi)/$ forum/vbenterprisetranslator_seo.php?vbet_lang=$1&redirected=/forum/ [L,QSA]
    RewriteRule ^forum/?(af|sq|ar|hy|az|eu|be|bg|ca|zh-CN|hr|cs|da|nl|en|et|tl|fi|fr|gl|ka|de|el|ht|iw|hi|hu|is|id|ga|it|ja|ko|lv|lt|mk|ms|mt|no|fa|pl|pt|ro|ru|sr|sk|sl|es|sw|sv|zh-TW|th|tr|uk|ur|vi|cy|yi)/(.*)?$ forum/vbenterprisetranslator_seo.php?vbet_lang=$1&redirected=/forum/$[L,QSA]

RewriteCond %{REQUEST_URI} !(admincp/|modcp/|vbseo_sitemap/|cron)
    RewriteRule ^forum/((archive/)?(.*.php(/.*)?))$ forum/vbenterprisetranslator_seo.php [L,QSA]

RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-f
    RewriteCond 
    %{REQUEST_FILENAME} !-d
    RewriteCond 
    %{REQUEST_FILENAME} !^(admincp|modcp|clientscript|cpstyles|images)/
    RewriteRule ^(.+)$ forum/vbenterprisetranslator_seo.php [L,QSA]
    #vbet translator rules end

RewriteCond %{REQUEST_URI} !(media/|admincp/|modcp/|cron|vbseo_sitemap)
    RewriteRule ^forum/((archive/)?(.*\.php(/.*)?))$ forum/vbseo.php [L,QSA]

RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-f
    RewriteCond 
    %{REQUEST_FILENAME} !-d
    RewriteCond 
    %{REQUEST_FILENAME} !/(media|admincp|modcp|clientscript|cpstyles|images)/
    RewriteRule ^(.+)$ forum/vbseo.php [L,QSA]

## Expires
    <ifModule mod_expires.c>

ExpiresActive On
        ExpiresDefault 
    "access plus 1 seconds"

ExpiresByType text/html "access plus 1 seconds"

ExpiresByType image/gif "access plus 3456000 seconds"

ExpiresByType image/jpeg "access plus 3456000 seconds"

ExpiresByType image/png "access plus 3456000 seconds"

ExpiresByType text/css "access plus 3456000 seconds"

ExpiresByType text/javascript "access plus 3456000 seconds"

ExpiresByType application/javascript "access plus 3456000 seconds"

ExpiresByType application/x-javascript "access plus 3456000 seconds"
    </ifModule>

## Compression
    <ifmodule mod_headers.c>
        <
    ifmodule mod_deflate.c>

AddOutputFilterByType DEFLATE text/html text/css text/xml application/x-javascript
            BrowserMatch 
    ^Mozilla/4 gzip-only-text/html
            BrowserMatch 
    ^Mozilla/4\.0[678no-gzip
            BrowserMatch 
    \bMSIE !no-gzip !gzip-only-text/html

</ifmodule>
    </
    ifmodule>

#Remove index.php from xxxx.com/index.php
    #rewrite engine on 
    RewriteCond %{THE_REQUESTindex\.php
    RewriteCond 
    %{QUERY_STRING} ^$
    RewriteRule ^index\.php$ / [L,R=301
    Fundit edituar nga norku; 07-10-1110:27.

Tags për këtë Temë

Regullat e Postimit

• Ju mund të mos postoni tema të reja
  • Ju mund të mos Përgjigje pas
  • Ju mund të mos Postimi attachments
  • Ju mund të mos të ndryshoni postimet tuaja
  •