I rëndësishëm: Kjo faqe është duke përdorur cookies (cookies). Duke përdorur këtë faqe interneti pa turning off cookies në shfletuesin, do të thotë se jeni dakord për të përdorur atë.
Buy Now! Features Downloads

Fito me ne!

Nëse ju do të donte për të filluar fituar para me vBET bashkohen për të Programi Filialin.
Faqe 6 e 6 FirstI parë ... 456
Results 51 te 58 e 58

Thread: Si të hiqni kodin vbet gjuhën

Pension;)
    Antarësuar
    Gusht 2011
    Postime
    441

Hi, kur ju vendosni kodin tim në editing program tekst, kjo me siguri ndryshon html kodin asci në shenjat normale, dhe kështu që problemi është shfaqur. Ju lutemi të ngjitur atë kohë një shumë dhe sigurohuni që të gjithë kodi asci nuk ka ndryshuar - qëndron në mënyrën se si ajo është në postin tim. Sidomos i kushtoj vëmendje në "% # 039%", kjo nuk duhet të bëhet një '

Senior Member
    Antarësuar
    Shkurt 2011
    Postime
    138

në rregull. Unë do të përpiqemi që.

Senior Member
    Antarësuar
    Shkurt 2011
    Postime
    138

Si mund të parandaluar që kjo të ndodhë? Unë e kam provuar Notepad + + gjithashtu, por kur unë paste kodin tuaj ndryshimin e simboleve
    Fundit edituar nga norku; 18-10-1113:23.

Pension;)
    Antarësuar
    Gusht 2011
    Postime
    441

Nëse ju lutemi PM acces detaje tuaj për të ftp tuaj unë mund të vendosni këtë kod exatly si ajo duhet të jetë, në qoftë se ju nuk doni të më japë acces ju mund të përpiquni manualy ndryshojë simbolet përsëri pasi ai të bëhet si ky '

Senior Member
    Antarësuar
    Shkurt 2011
    Postime
    138

Unë u zhvillua atë gjithsesi dhe kjo duket të ketë punuar këtë kohë. Vënë atë poshtë për të 'gabimit operatorit'

Faleminderit shumë për gjueti në këtë dhe unë shpresoj që thread do të jenë të dobishme për këdo tjetër që ka të çinstaloni vbet për disa arsye.

Tip të uninstalling dikush: NUK bëjë atë që kam bërë dhe po uninstall si ju do të me një mod normale vBulletin. Definitely pyesin djemtë këtu në vbet PARA ju çinstaloni. Kjo do të ju kursejnë një shumë dhimbje koke.

Pension;)
    Antarësuar
    Gusht 2011
    Postime
    441

Ju mirëpresim, nëse ju keni ndonjë pyetje tjetër në këtë temë ju lutem pyesni për ndonjë çështje të tjera ju lutem thread hapur të reja.
    Nëse çdo gjë është ok i do të shënojë të zgjidhet

Banned
    Antarësuar
    Shkurt 2014
    Postime
    6

A është kjo ende një problem apo ka këto çështje është zgjidhur deri tani? A është ajo ende një dhimbje në prapanicë për të uninstall vBET?

Thanks.

Banned
    Antarësuar
    Gusht 2012
    Postime
    481

Çështja është zgjidhur.

Faqe 6 e 6 FirstI parë ... 456

Tags për këtë Temë

Regullat e Postimit

• Ju mund të mos postoni tema të reja
  • Ju mund të mos Përgjigje pas