Unë kam kufirin e mia karakter për google vendosur për 100.000 perday këtë me vetitë e mia "Gjithmonë përdorni Google", "Përdorimi Google API V2", "Përdorimi Zbulimi Google" kur i arritur që kufizojnë dhe nuk merrni rezultatet nga Google paguar do të jetë e mundur për TV falas pastaj të fillojë prodhimin e rezultateve?
Kështu për shembull, unë përdorni Google limitin e mia paraprakisht dhe Google nuk kthen një rezultat për mua (ndoshta kthehen një kod gabimi si ato në Google kodin tuaj provë) kur rezultati nuk është kthyer ajo do të jetë mirë në qoftë se vBET automatikisht njohur kodin faj dhe dërguar pastaj në një tjetër kërkesë API si Microsoft (apo çfarëdo të tjerë që më vonë mbështet vBET) në këtë mënyrë ne jemi të sigurt për të marrë disa rezultatin - për mua kjo do të jetë shumë e shumë të vlefshme duke pasur parasysh se nuk janë kufizime edhe me versionet e paguar, ajo do të ju lejojnë të zgjeruar kufijtë përkthimet tuaja.
p.sh.
Google vendosur 100.000 Charcters në ditë> përdorura deri> vBET për API lëvizje tjetër në listën e> 400k Microsoft për një orë ose 4m kur kufiri arriti vBET kontrolloni API ardhshëm dhe të mëparshme për të parë nëse kufi hiqet ose nëse ka disa ndihmë> ose të shkojë në API tjetër ose përsëri në Google paguhet kur kufiri arriti përsëri> kontrolloni API ardhshëm .... etj dhe kështu kontrollin rrethore pas marrjen e një kod gabimi do të mbajnë në, kështu që shumë e shumë aftësi të vazhdueshme që të ketë përkthime.