I rëndësishëm: Kjo faqe është duke përdorur cookies (cookies). Duke përdorur këtë faqe interneti pa turning off cookies në shfletuesin, do të thotë se jeni dakord për të përdorur atë.
Buy Now! Features Downloads

Fito me ne!

Nëse ju do të donte për të filluar fituar para me vBET bashkohen për të Programi Filialin.
Faqe 2 e 2 FirstI parë 12
Results 11 te 14 e 14

Thread: Qarkorja kontrolluar dhe switching e TV për të mbajtur rrjedhjen e përkthimeve

Senior Member
    Antarësuar
    Shtator 2010
    Postime
    256

A ka nevojë të jetë një detyrë e caktuar dhe një ofrues të veçantë fikur për një orë në një kohë?, I bëri një sugjerim këtu Qarkorja kontrolluar dhe switching e TV për të mbajtur rrjedhjen e përkthimeve, ku ndoshta ne mund gjithmonë të fillojë në krye të ofruesve tonë lista dhe të bëjë thirrje provë (si e keni dhënë për të provuar përgjigjen Google dhe Microsoft përgjigje) nëse testi përgjigja thirrjes është 200 ose tekst është përkthyer pastaj përdorimin se ofruesi, në qoftë se përgjigja nuk është 200 ose tekst test nuk është përkthyer (duke përdorur të njëjtën tekst për secilin test dhe REGEX për të parë tekstin e përkthyer), pastaj të shkojë në ofruesin e ardhshëm, çdo thirrje në përkthim mund të pastaj të fillojë në krye të listës dhe punës poshtë

Nuk ka një rezultat të zbrazët do të ishte mirë, sepse një herë ne kemi një kthim bosh thats si mbetet, unë kam pasur tashmë shumë njerëz ankohen se ky është rasti në forum time.

Michał Podbielski (vBET Stafi) vBET's Avatar
    Antarësuar
    Tetor 2009
    Postime
    3,037

Ajo nuk duhet të jetë në këtë mënyrë, kjo është e drejtë tani. Faleminderit për shënimin tuaj. Ende - nr. Ajo nuk ka kuptim. Ju lutemi vini re se duke kërkuar për përkthimin e jashtme është më gjë e konsumon kohë në vBET tërë (dhe kjo nuk varet nga ne). Nuk ka asnjë kuptim për të çmendur mijëra të kërkesës, kur ne tashmë të arritur kufijtë. Kjo do increaser kohë përgjigje, konsumin CPU dhe konsumin e kujtesës (edhe objekti më i krijuar).

Ne zbuluam se informacioni Google lidhje ndoshta TOS abuzimit zhduket pas disa kohe. Ne nuk e dimë, por ndoshta në qoftë se ne do të vazhdojmë pyetur kur ne jemi të bllokuar tashmë, Google mund të bllokojë për më shumë kohë. Ndoshta jo, por ende strategjia aktuale është shumë më mirë për performancën. Në fund ju keni kontrolluar rrethore. Nëse dikush nuk është në dispozicion ajo është e shënuar si të padisponueshme dhe një tjetër është përdorur. Në qoftë se një tjetër nuk është në dispozicion, atëherë e njëjta gjë ndodh. Ne thjesht nuk e kontrolloni sërish është në dispozicion çdo kërkesë që nuk ka kuptim (kjo mund të jetë miliona pyetje para se ai do të jetë në dispozicion) vetëm një herë në orë. Dhe nëse kjo do të jetë në dispozicion do të më shënuar kështu që ne do të kthehemi në një preferuar - dhe ju keni një rreth këtu. Gjithashtu testimi çdo herë do të bëhen kufijtë tuaj të arritur më shpejt ose kostot më të larta qoftë se ju përdorni përkthime të paguar (ajo ende llogaritet si përkthimi).
    Gjithashtu ne jemi të përgatitur të kemi ofruesit e tjera. Kur ne do të mbështesë më shumë se 2 strategji e tillë do të jetë një vrasës për të serverit tuaj. Imagjinoni 5 thirrjet testimi për ofruesit të ndryshme dhe pastaj përkthimi i vërtetë për çdo kërkesë përkthim. Thanks nr për idenë tuaj Ne vlerësojmë përdoruesit ide, këtë herë ne do të qëndrojë me zgjidhje reale.

Ju lutem vini re se ju mund të ndryshojë mënyrën se si shpesh vBET duhet të kontrolloni ofruesit e disponueshmërisë. Tani ajo është një orë, por ju mund të rikonfiguruar që në Admin CP -> Scheduled Tasks -> Menaxher Scheduled Task dhe vendosjen e tij për shembull, për çdo 10 minuta vetëm si detyrë 0 Robot RSS Poster ta bëjë këtë tani.

Michał Podbielski (vBET Stafi) vBET's Avatar
    Antarësuar
    Tetor 2009
    Postime
    3,037

Bërë pak ndryshim - ne do të kontrolluar disponueshmërinë provider jo një herë në orë, por çdo 10 minuta. Nëse ju upgraded tashmë për të vBET 3.5.1 para se këtë mesazh, ju lutem vetëm shkarko paketë vBET përsëri dhe ngarkoni fotografi produktit përsëri.

Ndryshimi u bë për shkak se kemi gjetur në forumin tonë të vërtetë që shpesh ofrues është i padisponueshëm për kohë të shkurtër. Ne do të hetojë më për të kërkuar një tjetër përmirësime.

Senior Member
    Antarësuar
    Shtator 2010
    Postime
    256

Djemtë e madhe punë , I kanë përmirësuar për këtë, por do të shkarkoni të rregulluar përdorimin e fundit dhe që, unë do të krijojë një fije të re për reagime për këtë.

Faqe 2 e 2 FirstI parë 12

Tags për këtë Temë

Regullat e Postimit

• Ju mund të mos postoni tema të reja
  • Ju mund të mos Përgjigje pas
  • Ju mund të mos Postimi attachments
  • Ju mund të mos të ndryshoni postimet tuaja
  •