I rëndësishëm: Kjo faqe është duke përdorur cookies (cookies). Duke përdorur këtë faqe interneti pa turning off cookies në shfletuesin, do të thotë se jeni dakord për të përdorur atë.
Buy Now! Features Downloads

Fito me ne!

Nëse ju do të donte për të filluar fituar para me vBET bashkohen për të Programi Filialin.
Results 1 te 4 e 4

Thread: Shpjegim të mëtejshëm për përdorimin e vazhdueshëm të vbenterprisetranslator_seo.php

Senior Member
    Antarësuar
    Shtator 2010
    Postime
    256

Default Shpjegim të mëtejshëm për përdorimin e vazhdueshëm të vbenterprisetranslator_seo.php

Kam ngritur këtë çështje në një tjetër fije i imi dhe është kërkuar për të filluar një fije të re, kështu që këtu është
    Quote Postimi origjinal është bërë nga Simon Lloyd
    Unë kam probleme të mëtejshme, vbenterprisetranslatot.php është duke përdorur të gjitha kohën time CPU, ju lutem shikoni më poshtë:
    ************ Pid Prioritet Owner CPU% Memory% Komanda
    12.493 (Trace) (Kill) thecodec 0 - 104-0,5 / usr / bin / php / home / thecodec / public_html / forumz / vbenterprisetranslator_seo.php
    12.496 (Trace) (Kill) thecodec 0 - 72,0-0,5 / usr / bin / php / home / thecodec / public_html / forumz / vbenterprisetranslator_seo.php
    12.495 (Trace) (Kill) thecodec 0 - 67,0-0,5 / usr / bin / php / home / thecodec / public_html / forumz / vbenterprisetranslator_seo.php
    12.492 (Trace) (Kill) thecodec 0 - 42,0-0,6 / usr / bin / php / home / thecodec / public_html / forumz / vbenterprisetranslator_seo.php
    12.490 (Trace) (Kill) thecodec 0 - 23,5-0,6 / usr / bin / php / home / thecodec / public_html / forumz / vbenterprisetranslator_seo.php
    12.484 (Trace) (Kill) thecodec 0 - 11,7-0,6 / usr / bin / php / home / thecodec / public_html / forumz / vbenterprisetranslator_seo.php
    20.732 (Trace) (Kill), mysql 0 - 1,8-6,2 / usr / sbin / mysqld - basedir = / - datadir = / var / lib / mysql - user = mysql - pid-file = / var / lib / mysql / server.thecodecage.com.pid - skip-jashtme-mbyllje -

Unë kam 4 CPU dhe është vrarë web faqen time tani që ajo nuk mund të shihet merrni përkthime!, I kanë aftësi të kufizuara gjysma e përkthimeve dhe ende kanë këtë çështje!

Mund të ndihmojë dikush?
    Michaels përgjigje:
    Quote Postimi origjinal është bërë nga vbet
    Ju lutem përdorni një fije për këtë çështje. Për çështje e re përdorimit të tjera fije. Së shpejti - nuk e tij vbenterprisetranslator_seo.php kush i merr gjithë burimet tuaja - ajo është krejt forumi juaj, sepse çdo forum kërkesa shkon trought vbenterprisetranslator_seo.php të cilat vetëm përcakton disa variabla për vbseo.php dhe përfshin me të vërtetë të kërkuar të burimeve. Keni vendosur të tërë tuaj forum të trafikut në këtë fotografi duke tuaj .htaccess file. Kështu që nuk ka asnjë çështje me këtë file në të gjitha - kjo është e gjithë forum të konsumit. Nëse më shumë përshkrimi në këtë fushë është i nevojshëm - ju lutemi të hapur të reja rubrikë për atë ose të gjeni ekzistuese. Një çështje në një fije të
    Mund ta shpjegoni më tej, sepse në qoftë se unë të çaktivizoni vbet pastaj se dosja është ende duke u përdorur, në qoftë se unë të ndryshuar emrin e file në forum nuk mund të arrihen.

Michał Podbielski (vBET Stafi) vBET's Avatar
    Antarësuar
    Tetor 2009
    Postime
    3,037

Siç mund ta shikoni duke hapur dosjen nuk ka logjikë të cilat mund të konsumojnë edhe 1% te CPU tuaj. Kjo është vetëm kontrollues para (ose edhe vetëm një filtër), e cila lejon që të integrohen lidhje vBET ndryshimet (kodi gjuha) me Muslimanët. Përndryshe Muslimanët do të përdorin përcjellëse në lidhjet vBET. Kështu që të gjithë trafikut në forumin tuaj vjen nga file. Dosja e vetme përcakton disa variablave të kërkuara nga Muslimanët dhe pastaj përfshin vbseo.php vetë.

Pra, nëse ju do të përdorni vBulletin me vbseo dhe pa vBET atëherë ju do të shihni se të gjitha kërkesat tuaja shkon përmes vbseo.php cila është e para kontrollues për vbseo. Kur ju përdorni vBET edhe atëherë ne të shtoni vetëm pak filtër para vbseo.php para kontrollues, e cila është e nevojshme për integrim. Pra, rezultatet që ju shihni ajo nuk është sa shumë burime merr file, por sa më shumë burime merr kërkesën e cila vjen lug file. Dhe çdo kërkesë vjen koritë, sepse vbseo kërkon që të gjitha kërkesat vjen lug vbseo.php

Sigurisht forum tuaj pa vBET do të marrë burimet më pak - përkthim nuk është falas, por ju do të ende rezultate se të ngjashme vetëm me vbseo.php vend file. Kjo arkitekturë është detyruar nga Muslimanët. vBET nuk e përdorin fotografi në të gjitha, kur përdoret pa Muslimanët.

Dhe kur ju me aftësi të kufizuara vBET fotografi është përdorur ende, sepse ju ende i përcjellëse të gjitha kërkesat tuaja forum atje nga. Htaccess. Ju duhet koment rregullat vBET atje. Por si unë ashtu shkruante se nuk do të ndryshojë shumë ju do të shihni gjë të ngjashme, vetëm me vbseo.php vend fotografi, për shkak se Muslimanët kërkon rregulla Përcjellin të paraqesin vbseo.php. Nëse ju duken mjaft të ngushtë ju mund të gjeni se rregullat vBET (për faqet nuk janë të përkthyera), janë thjesht rregulla të njëjta si për vbseo.php vetëm për dosjen tonë filtër.

Dhe rregullat në. Htaccess edhe arsyeja pse forumi juaj nuk ishte i kapshëm, kur ju ndryshuar emrin e file. Ju ishte ende Përcjellin atje, por vendi nuk ishte ekzistojnë më.

Ju lutem tregoni a keni pyetje të tjera në këtë fushë

Senior Member
    Antarësuar
    Shtator 2010
    Postime
    256

Faleminderit për shpjegimin - got it!

Ju mund të shënojë zgjidhet tani.

Michał Podbielski (vBET Stafi) vBET's Avatar
    Antarësuar
    Tetor 2009
    Postime